Blockstream: finansiranje od 21 milion dolara će biti namenjeno razvoju Bitcoin Development | RS.democraziakmzero.org

Blockstream: finansiranje od 21 milion dolara će biti namenjeno razvoju Bitcoin Development

Blockstream: finansiranje od 21 milion dolara će biti namenjeno razvoju Bitcoin Development

Dok VC firme su pokazali veliku zainteresovanost za finansiranje širi Bitcoin industrije, njene osnovne programeri su dugo tvrdili da su doprinosi unapređenju svog protokola zaostajala opasno iza.

U tim iza Blockstream, međutim, njegov $ 21m fundinground saopštio je juče predstavlja prvi zajednički izvršenje kapitala prema ispravljanju ove neravnoteže.

Sredstva će biti uglavnom koristi od strane kompanije da ostvari svoje bočne lance proposalon na Bitcoin mreže, što bi omogućilo sredstva da se razmenjuju preko više blockchains preko spuštanje sistema dvosmerne. Blockstream tvrdi to bi omogućilo programerima nove slobode eksperimenata i obezbedi mrežu sa način da se suđenje potencijalnim izmenama.

Obraćajući se CoinDesk, direktor Ostin Hill pokušao da smesti sredstva kao investiciju koja je kao revolucionaran i oni doprineli prostor transport pionirskih SpaceKsand elektronski automobilski gigant Tesla Motors.

Rekao je:

"Te stvari se ne dešavaju preko noći, oni su zajednički napor da stvarno kretanje nauke i tehnologije napred, i Bitcoin zahteva da. Ali mi smo samo milimetara u potencijalnom maratona digitalizacije sredstava, i to je veoma, veoma važno da uzmemo toliko dugo pogled. "

Zauzvrat, kako Hill i suosnivač Adame Nazad tvrdili da su iskusni tech veterani koji su učestvovali u kolu - uključujući LinkedIn ko-osnivača Rid Hoffman, predsednik nevsland suosnivač Džeri Iangand Google Erik Šmit prepoznati core tehnologija te Bitcoin zahtijeva ogromna sredstva da dostigne svoj puni potencijal, i da Blockstream je investitori dele svoju dugoročnu viziju za Bitcoin.

"Mi smo im pokazali svoju viziju o tome kako Bitcoin i blockchain mogla da se razvija, a videli su isti potencijal smo radili", dodao je Hil. "Videli su da će to biti čitava revolucija u računarstvu, distribuira poverenje, [i] sigurnost, a oni su kupili u njega i dao nam svoju podršku."

Tehnologija Problem

Hill nastojao da prikaže značajan sredstva kao jedan koji bi omogućio Blockstream da se fokusira na dugoročne arhitekture odluke koje će kasnije podržati čitav ekosistem potencijalnih poslovnih prilika.

Serijski preduzetnik i suosnivač privatnost tehnologije pokretanju nula-znanja Sistemscompared pokretanje Blockstream da je Google, tvrdeći da, u trenutku lansiranja, mnogi tržišta posmatrači u pitanje potrebu za pretraživač, s obzirom da AltaVistaand Iahoohad već razvijena.

"Gugl fokusiran na tehnologije problem kako se zapravo čine sve informacije na svetu dostupni na klik na dugme i to je bio težak inženjering problema. Ste videli celu industriju da se promeni zbog toga", rekao je Hil.

Hill objasnio da tehnologija Problem Blockstream je više uglavnom o tome kako kako društvo upravlja sve vrste finansijskih instrumenata i dokumenata za rešavanje neefikasnosti. On je predložio da će Blockstream tražiti da bude pionir neke od ovih linija poslovanja, dozvoljavajući da se Bitcoin zajednica otvorenog koda za upravljanje drugima.

"Postoji toliko mnogo preduzeća koja će biti rođena od ovoga i mnogi od njih će biti preduzeća koja se ne biraju da budu u, iskreno," rekao je Hil.

Iznad svega, međutim, Hil je tvrdio da je ono što je prvo potrebno, je da tehnologija za početak razvoja na bržim tempom.

Open-source pristup

Iako Blockstream je na udaru od članova zajednice koji misle kompanija predstavlja zaokret ka centralizaciju ključ aspectsof procesu razvoja Bitcoin je, Hill i nazad ukazao da će kompanija demonstriraju posvećenost open-source principe.

"Ceo projekat je rođena iz open-source zajednici, tako da je ideja da bismo ništa što nije otvorenog koda ili nije decentralizovane ili otvoreni dozvola-manje inovacija je anti-Bitcoin", rekao je Hil.

Hill skrenuo poređenja open-source softver proizvoda ogromne Crvena Hatand e-trgovina softversko rešenje Magentoas kompanije koje su kultiviše čitave zajednice biznisa na način koji Blockstream se traži da se postigne.

Blockstream, ukazao je on, predstavlja nastavak prošlosti inovacija u Bitcoin prostoru i nastoji da osnaži elemente koji su već doprinele tome da Bitcoin globalnom sistemu transakcija što je danas.

Sarađujući sa Bitcoin jezgrom

Blockstream takođe pokušao da smesti svoju organizaciju može da se poveže sa razvojnim timom za Bitcoin jezgra, uz napomenu da su neki od njegovih programera, kao što su Greg Makvell, Piter Vuilleand Matt Corallohave bili dugogodišnji saradnici u Bitcoin mrežu.

Zbog tih odnosa, Blockstream je rekao da veruje da može da radi kao kompanija, čak i jezgro razvoja leži van njegovog direktnog uticaja. U delu, Hil je opisao Blockstream kao rešenje ovog zajedničkog programera dileme, rekavši da će bočni lanci omogućavaju eksperimentisanje na Bitcoin, bez promena velikih razmera.

"Videli ste slučajeve gde ljudi žele da promene Bitcoin ili žele da promene Bitcoin na određeni način", rekao je Hil. "Bitcoin treba biti oprezan, jer štiti $ 5 milijardi u vrednosti i ne želite da se poigravati sa njim je teško opravdati što promene u nešto što je tako misija kritična.."

Nazad put bočne lance u Konkretno, predstavljajući ih kao rešenje za Bitcoin je skalabilnosti i bezbednosnim pitanjima, i ukazuje da će doneti više off-blockchain aktivnost nazad na glavnu knjizi Bitcoin je.

"Sa bočnim lancima možete krenuti dalje sa nekom vrstom beta verzije Bitcoin sa realne vrednosti u njemu i dodati neki od tih osobina, tako da su projekti koje treba pristup tim funkcijama može da počne da ih koristi, dodati validaciju na to. Na kraju je realizacija mogao da postane velika nadogradnja ", dodao je nazad.

Ova nova mogućnost, tvrdi on, će imati koristi i tehnologiju u celini i entreprenuers.

Enticing programeri

Naravno, Blockstream mora da privuku jake programerima da svoju platformu, nešto što je kompanija priznala komplikuje sve veći broj naprednijih blockchain aplikacija u kripto 2.0 segment industrije.

"Ima mnogo obrazovanja koji treba da se desi, ima puno komunikacije, a očekujemo da u narednim mesecima gde ćemo da se objavljuje više detalja, više tehničkih detalja, uzorak koda na GitHub, i omogućiti ljudima da počnu eksperimentisanje sa raznim delovima tehnologije steka ", rekao je Hil.

Generalni direktor je rekao da će Blockstream nastojati da ilustruje kako se bočni lanci se koristiti za osnaživanje razvoj preduzetništva, i da za sada, to znači edukaciju programere kroz radionice i zajednički razvoj.

Nazad predložio da programeri treba imati na umu da će konkurentske sistemi treba da ponove mreže efekat Bitcoin je, nešto što je rekao da će biti izazov za svakog projekta traži da se ponove aspekata tehnologije šta Bitcoin može pružiti.

"Kada nešto treba držati i krene, to ima više smisla da se fokusira i izgraditi oko i povrh toga, i osećamo da bočni lanci su najbolji način za to", rekao je on.

Bočni lanci danas

Što se tiče šta to znači u kratkom roku, nazad i Hill su manje jasni. Nazad pokazala da bočni lanci su gore i trčanje na unutrašnjem test mreži i da Blockstream je trenutno u pregovorima sa neobjavljenu broja potencijalnih pilot kupaca.

Trenutno, Blockstream je izbor ko-razvojne partnere koji su obezbedjeni rani pristup nekim od razvoja. To im omogućava da sarađuju na pazeći da su korišćena slučaja - i tehnologija koja ih podržava - ostvare svoje ciljeve, rekao je Hil.

Što se tiče rezultatima, on je priznao da kompanija ima odgovornost prema svojim investitorima da pokaže napredak, ali on ne deli bilo kakve specifične ciljeve.

"U ovom trenutku da je napredak realizuje i interakciji sa zajednicom, koje pokazuju kako bočni lanci i Bitcoin i to ekosistem može da evoluira", rekao je on. "Mi imamo neke strateške ciljeve koje mislimo da su važni da se ne radi o ekosistemu."

Blockstream, Hil je dodao, nada da objavi potencijalnih slučajeva korišćenja svog tehnologije, ali to je verovatno potrajati. On je procenjuju da će projekat bočni lanci verovatno biti otvoren za javnost tokom prve polovine 2015. Godine.

BlockstreamSidechains

Slične vesti


Post Blockchain

Zašto saradnja će uspješno uspjeti Blockchainovu uspjehu 2017

Post Blockchain

5 Bitcoin i Blockchain startups za Vatch u 2018

Post Blockchain

Citi, HSBC partner sa R3CEV Kao Blockchain projekat dodao je 13 banaka

Post Blockchain

6 stvari koje ste propustili iz države Bitcoin

Post Blockchain

Bitcoins Killer Apps

Post Blockchain

Blockchain.info kupuje Bitcoin aplikaciju App ZeroBlock

Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju

Post Blockchain

6 Takeavais iz K3 State of Blockchain CoinDesk

Post Blockchain

Da li su Sidechains bolje rješenje za Bitkoinovo skaliranje debata?

Post Blockchain

Lanac otkriva Blockchain platformu koju je izgradio i za finansijsku industriju