Blockstream da izda prvi Open Source kod za Sidechains | RS.democraziakmzero.org

Blockstream da izda prvi Open Source kod za Sidechains

Blockstream da izda prvi Open Source kod za Sidechains

Blockstream je najavio da će objaviti open source baze kodova i testiranje okruženja za njegovog potpisivanja bočne lance projekta.

Zove bočne lance Elementi, lansiranje je prvi veliki izdanje za Bitcoin pokretanja jer objavila beli papir prošle jeseni. Prema Blockstream, kod će omogućiti programerima zajednice da eksperimentišu sa Sidechain funkcionalnosti, sa početne karakteristike omogućavajući korisnicima da transakcije i izdaje digitalne imovine.

Oslobađanje dolazi meseci nakon Blockstream podigao $ 21m u seme capitalfrom investitori, uključujući Reid Hoffman, predsednik Google Eric Schmidt inovacija nastojanja i Iahoo suosnivač Jerri Iang je naoružanja i vojne Cloud Ventures.

U intervjuu, Blockstream ko-osnivač i predsednik dr Adame Nazad izrazio nadu da će oslobađanje bočne lance pogonskih elemenata članove zajednice da doprinesu inicijativu.

Back rekao CoinDesk:

"Nadamo se da će ljudi u zajednici učestvuju, pogledaj ga, podnese zakrpe, se uključe i isprobati sve možete da uradite sa predloženim Bitcoin proširenja."

Bočni lanci su blockchains dizajnirani da se integrišu sa Bitcoin blockchain putem dvosmerne klinovima, omogućavajući transfer sredstava između dve mreže. Projekat je najavila kao potencijalno rešenje za Bitcoin je uočene probleme skalabilnosti za nastojanju da omogući eksperimentisanje na kodu Bitcoin je.

Trenutno, bočni lanac na raspolaganju za programere koristi testnet novčiće, a ne stvarne bitcoins, i decentralizovana klin dozvoljava samo dva način transakcijama između Bitcoin testnet i bočni lanac testnet.

Sledeća faza razvoja

Prema Back, oslobađanje od bočne lance elemenata će doprineti da se u narednoj fazi razvoja: stavljanje kod u ruke preduzetnika i institucija traži da koriste bočne lance.

On je naveo banke naročito u jednoj grupi zainteresovanih strana, koje je uočene su zainteresovani za mogućnost izdavanja i distribucije sredstava na blockchain, kao i da obezbedi infrastrukturu za ono Nazad zove "nove vrste tržišta".

"Ovo bočni lanac izdanje i izdanja i funkcije za praćenje će biti dobra stvar implementacija za one vrste projekata", rekao je on.

Nazad ukazao na poverljive transakcije imaju kao jedan od više značajnih aspekata izdanju, što ukazuje da je koncept može pomoći da se novi stepen privatnosti na Bitcoin. Oni koji koriste funkciju će biti u stanju da prikrije iznos se šalju od stranaka izvan onih aktivno uključeni u razmeni ili odabranim trećim stranama.

BIP podnošenje

Veliki korak da se je izrada i podnošenje novog Bitcoin poboljšanje predloga (BIP) koji poziva na bočni lanac funkcionalnosti da se doda bazu kodova Bitcoin je.

Ako se odobri, dopuna kod Bitcoin će omogućiti decentralizovano dvosmerne klin i sposobnost za spajanje-mine bočne lance sa Bitcoin. Prema Back, promene će zahtevati meku viljušku mreže, a ne hard viljuškom.

Pokretanja takođe planira da sprovede Reddit AMA karakteriše Blockstream suosnivač i Bitcoin Core Developer Gregori Makvell i druge članove Blockstream tima sledeće oslobađanje.

Ispravka The dvosmerna klin trenutno omogućava transakcija između Bitcoin testnet i bočni lanac testnet, a ne samo od Bitcoin testnet na bočni lanac testnet. Ovaj članak je ažuriran u skladu sa tim.

BlockstreamSidechains

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Istraživanje CoinDesk: Etereum Hard Fork imao mali uticaj na osećaj

Post Blockchain

Ja sam stvarno u Blockchainu. Ja Blockchain Sve!

Post Blockchain

Da li je Bitcoin stvarno sledeći Internet?

Post Blockchain

Zašto saradnja će uspješno uspjeti Blockchainovu uspjehu 2017

Post Blockchain

Zašto Blockchain prvo neće poremetiti banke

Post Blockchain

Još uvek ne dobijate Bitcoin? Evo objašnjenja za petogodišnjaka

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

Da li su Sidechains bolje rješenje za Bitkoinovo skaliranje debata?

Post Blockchain

3 razloga Hiperledger ima najbolji razvojni model za Blockchain

Post Blockchain

Citi, HSBC partner sa R3CEV Kao Blockchain projekat dodao je 13 banaka

Post Blockchain

BNI Mellon: Blockchain Tech može da promeni uplate