Bitcoin ulazi u doba praktičnosti | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin ulazi u doba praktičnosti

Bitcoin ulazi u doba praktičnosti

Lamar Vilson je programer, developer, serijski preduzetnik i voljeni otac. On je jedan od osnivača i čvrste 212ths razvoj softvera sa svojim dugogodišnjim prijateljem i ko-osnivač tečno, Lafe Tailor. Lamar je suosnivač i direktor tečno, platforme b2b plaćanja izgrađen na blockchain.

Kako se kraj pristupa godine, uobičajeno je da se počne razmišljanje o tome šta je sledeće.

Trudimo se da proceni šta promene se mogu vršiti da poboljšamo naše živote, naše poslovanje i naše odnose. Pitamo šta možemo da uradimo drugačije da će nas guraju pozitivno prema našim očekivanim ishodima.

U duhu ovog razmišljanja, hajde da diskutuju Bitcoin i blockchain tehnologije.

Bitcoin i blockchain tehnologije su još uvek u povoju. Ipak, uloženo miliona dolara i mnoge kompanije su neverovatno pokupila od ranog usvajanja.

Ali, važno je napomenuti da su kompanije koje su imale najviše uspeha to učinio stvarajući osnovu za celu industriju.

Kao kad izgradnju kuća, osnova je prvi i verovatno najvažniji element. Bez toga, kuća će pasti, i svaki dobar graditelj zna da morate da date Fondacija šansu da očvrsne pre nego što gradi na vrhu.

Kompanije ćemo listi ispod su izgradili veoma čvrst temelj na vrhu terenu da su Core Developers pruža. Jedini problem je, spava na betonskoj ploči može dokazati da bude neprijatno.

Unesite starost praktičnosti.

Naredni koraci

Sa temeljima, vreme je da se počne sa izgradnjom praktična rešenja u realnom svjetske probleme.

Ljudi žele da stave sve vrste stvari na blockchain - od zlata do primanja nameštaja. Ako postoji, neko je razapeo da bi trebalo da bude na blockchain. Ali blockchain nije neki čarobni štapić koji rešava sve probleme.

Blockchain, u svojoj srži, je baza podataka. To može biti Liam Nison baza podataka, ali ipak to je baza podataka.

Ovo novo doba praktičnosti mora biti ispunjen kompanije rešavanju realnih problema - problema koji se ne može rešiti pre poklon Satoši levo za nas (pre povratka u svoju drugu dimenziju).

Mi smo kao industrija mora biti u stanju da gleda u svakoj industriji i svakoj disciplini i vidi šta osporava distribuira, nepromenljiv knjiga mogu da reše.

Mi smo raspravljali o Reddit i drugim forumima o tome šta može biti. Ali novo doba mora biti popunjena sa kompanijama koje ne vide samo ono može biti, ali grade ono što bi trebalo da bude.

Moramo da prihvatimo ljude iz svih disciplina i pružiti uho na šta se bori imaju. Moramo da tada biti dovoljno kreativni da inovira kroz unakrsno disciplina udruženja.

Dobri primeri

Postoji nekolicina kompanija koje su nas već pripremljene za tu budućnost.

Kompanije kao što Blockcipherhave postaju Amazon Veb Services za blockchain tech. Počeli su sa criptocurrencies kao Bitcoin, litecoinand dogecoin, i zbog ovog ranog svestranost, sada mogu lako da kreiraju privatne blockchain rešenja sa svojim punim paketom alata.

Kompanije kao što Coinbaseand BitGohave postati "prvi narodnih banaka Bitcoin", i širi se da Global Bitcoin i FKS banke. Oni pružaju temelj za programerima da izgrade sve vrste transakcionih-teških aplikacija.

Drugde, Zapchainhas u potpunosti iskoristio prostog API Coinbase predviđa skrenuo u reimagine društvene zajednice.

Chainand nedavno stekli Blockstack.io, fokus (ili fokusirana) oslanja na privatne blockchains i alata za interakciju sa njima. R3has uradio veliki posao hvatanje komad MindShare na neke od najvećih banaka u svetu, stvarajući osnovu za smislen angažman sa izvršilaca.

Michael J. Kejsi na MIT Media Lab pomaže da nas vodi ka tom uzrastu podsticanjem MIT Sloan School of Management i MIT School of Engineering da zajedno rade na blockchain tehnologiji, kombinujući dva škole svetske klase u ustanovi svetske klase.

Ove vrste aktivnosti će početi da se stvore zidove kuće našeg industrije. Oni će vam pomoći da otkriju nove probleme koji onda može da reši sa tehnologijom.

Na tečno, našli smo veoma specifičan problem razgovora sa liderima u industriji i stručnjaka o pitanjima iz svoje lance snabdevanja. Opremljen sa našim znanjem blockchain tehnologije, bili smo u mogućnosti da izgradimo rešenje koje će rešiti ovaj problem na način koji je nemoguće bez osnovne tehnologije.

Početak nove godine će biti ispunjen optimizmom i radosti, ali kada se osvobožena konfete, moramo da krenemo napred ka rešavanju realnih problema.

Bring on the starosti praktičnosti.

Blockchain Technologi2015 pregled

Slične vesti


Post Blockchain

Stanje Bitcoin-a u prvom kvartalu 2018. godine pokazuje porast rizičnog kapitala

Post Blockchain

Zašto 2017 će dokazati Blockchain bila loša ideja

Post Blockchain

Bitcoin API-ovi Adresar Nedostaci koji ne bi trebalo da postoje

Post Blockchain

Ono što 2018 nas je naučilo o pametnim ugovorima

Post Blockchain

BBVA: Blockchain Tech mogao zameniti centralizovani finansijski sistem

Post Blockchain

5 Činjenice iz izveštaja države Bitcoin iz K3 2018

Post Blockchain

Uloga Microsoft Eies-a za Bitcoin, etereum u decentralizovanom ID-u

Post Blockchain

Stanje Bitcoin 2018 izveštaja analizira trendove u razvoju

Post Blockchain

Da li su Sidechains bolje rješenje za Bitkoinovo skaliranje debata?

Post Blockchain

Blockchain propušta 2 miliona bitkoinskih novčanica

Post Blockchain

Blockstream da izda prvi Open Source kod za Sidechains

Post Blockchain

Bitcoin Comic nastavlja prodaju nakon uspješnog Crovdfundinga