Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Sajmon Dikson, direktor investicione platforme online BnktotheFuture.comoutlined svoju viziju za blockchain startup nedavno na Internetu vrednosti: Blockchain i finansijske usluge Innovationconference u Londonu.

Izrada konferencijski uvodno, Dikson izložio istoriju Bitcoin i blockchain preduzeća, posebno onih koji rade u sektoru finansijskih usluga, i ono što on smatra se nalazi ispred za brzo razvija industriju.

Diksonov uzeti kao kapitalista dolazi u ključnom trenutku u industriji, koja se bori sa davanjem smisla rastuće ecosistemof Bitcoin, Ethereum, criptocurrencies, digitalne imovine i privatne blockchains.

Mnoge rane Bitcoin startup su sada pivotedinto privatnog blockchain prostoru, i nekoliko visokog profila poduhvat dealshighlight rastuću privatnu blockchain industriju.

Međutim, debata je daleko od kraja, i kao što je nedavno kao SIBOS, učesnici su podeljeni o tome da li može da se koristi javni blockchains za finansijske aplikacije kao što su tržišta hartija od vrednosti:

Publika na # sibos2016just učestvovali u ovom realnom vremenu glasanja. Pic.tvitter.com/SS0ZcKztsn

- Majkl Del Kastiljo (@DelRaiMan) Septembar 28, 2016

Jedan lanac da svima vlada

Govoreći pred prepunom sobu bankara i Fintech preduzetnika, Dikson je rekao da veruje da Bitcoin je jedina održiva blockchain koji je dokazao svoju korisnost na skali, i da banke u potrazi za izgradnju druge 'privatne blockchains' će završiti ili pomoću Bitcoin ili drugo non-blockchain tehnologije, poput distribuiranih baza podataka ili drugih rešenja.

Dalje, Dikson definisano šta je potrebno da opravda korišćenje blockchain:

"Blockchain uvodi nosilac imovine. Ako nema potrebe za nosioca sredstava, onda nema potrebe za blockchain. Međutim, nosilac sredstva nose rizike, kao hacking rizik."

Banke i finansijske institucije retko potrebno, ili žele da se odreknu kontrole sa stvaranjem nosioca sredstava - za razliku od postojećih modela u kojima zadržavaju starateljstvo, dodao je on. U takvim slučajevima, banke će završiti pomoću distribuiranih knjige koje su samo baza podataka, umesto pravih blockchains.

Generalni direktor dalje bavili u istoriji prostora i sadašnjeg terminologije, rekao je u jednom trenutku da potencijalni investitori koji su ulagali u Bitcoin hteo da banke na brodu.

Imajući u vidu da Bitcoin je "zaražen" u medijima, zahvaljujući svojim asocijacijama sa drogom i hakovanja, da potencijalni investitori očigledno kosi banke o korišćenju blockchain. Je "kupiti" strana je postao zainteresovan za blockchain tehnologiji posle Blajt Masters i njena firma digitalni imovine Holding pokrenuo žalbu tehnologije sa Vol Strita institucijama.

Međutim, postoji samo jedan blockchain da radi na skali, naglasio je on, kao i da se Bitcoin.

Apelujući na ekstremnim

Gledajući u budućnost, Dikson je predložio da startup fokusirati svoje napore na one aplikacije koje imaju najveću korist.

Kada je u pitanju Bitcoin, rekao je on, postoje dve odvojene sekcije populacije da će naći najviše vrednost ide napred.

S jedne strane postoje ultra-bogati, koji ulažu u Bitcoin kao zaštite od bankarskih depozita, stoga koristi Bitcoin kao skladište vrednosti. S druge strane, su najsiromašniji četiri milijarde ili tako svetske populacije koji su zapostavljeni u trenutnom bankarskom sistemu i može koristiti Bitcoin kao sredstvo prenosa vrednosti u aplikacijama kao što doznaka.

Međutim, prvi talas Bitcoin startup, kao i plaćanje procesora Bitpai, u velikoj meri usmerene na srednji sektor stanovništva, koji nije ni ultra bogati niti unbanked, rekao je on.

Ovaj segment populacije nije imao neodoljivu slučaj da koriste Bitcoin za svakodnevne transakcije, tako da je tehnologija nije uspela da stvarno skine, čak i nakon sticanja početne vuču. Sada, Dikon rekao, njegova kompanija investira u startup da zadovoljava na oba kraja spektra, i izbegavanje sredinu.

Idemo dalje, Dikson je rekao da je interes centralnih banaka u izdavanje digitalnih valute je radikalna promena u odnosima između centralne banke, novac i finansijske industrije.

Takve digitalne valute, koje ne treba da se oslanjaju na blockchain, će biti izdat direktno od strane centralnih banaka bez uključivanja bankarskog sistema, a ne bi se podržalo duga.

Digitalni valute izdate od strane centralne banke bi predstavljalo način za smanjenje sistemskog rizika u finansijskom sektoru i verovatno će postati izraženije tokom finansijske krize, rekao je on. Investitori će moći da direktno transakcije sa centralnim digitalnim valutama i Bitcoin banke-izdat, smanjujući tako se širi bankarski sektor u potpunosti.

Rešavanju drugih slučajeva upotrebe koji se tradicionalno reklamira od strane finansijskog sektora kao zahtev privatne blockchains, Dikson smatra da većina takvih slučajeva mogu rešiti korišćenjem tradicionalnih ili distribuiranih baza podataka, a ne blockchains.

Dalje, mnogi takvi problemi nisu baš tehnološki problemi, on je predložio - na primer, prepreka da se prevaziđe kada donoseći instant poravnanja plaćanja je "problem usklađenosti" a ne tehnička.

Blockchain TechnologiBnktothefuture

Slične vesti


Post Blockchain

Consensus 2018: Šta Internet može naučiti Blockchain inovatore

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Bitcoin Comic nastavlja prodaju nakon uspješnog Crovdfundinga

Post Blockchain

Hiperledger preuzima skaliranje blokova sa novom radnom grupom

Post Blockchain

Uloga Microsoft Eies-a za Bitcoin, etereum u decentralizovanom ID-u

Post Blockchain

Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu

Post Blockchain

BNI Mellon: Blockchain Tech može da promeni uplate

Post Blockchain

Zašto Blockchain prvo neće poremetiti banke

Post Blockchain

Stanje Bitcoin-a u prvom kvartalu 2018. godine pokazuje porast rizičnog kapitala

Post Blockchain

Rootstock fiksira svetlost sa skaliranjem na lancima - na Sidechain-u

Post Blockchain

Gde su sve brze pobede za Blockchain?

Post Blockchain

Citi, HSBC partner sa R3CEV Kao Blockchain projekat dodao je 13 banaka