CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value | RS.democraziakmzero.org

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Direktor Blockchain Nik Keri je dao popodne uvodno izlaganje na Inside Bitcoins Njujorku na 7. Aprila u okviru razgovora pod nazivom "Međunarodna tribina: Bitcoin Priče iz celog sveta".

Ovo je bio drugi glavni adresa dvodnevne konferencije, očekuje se da će izvući oko 1.000 prisutnih, sledećeg jutra uvodnom obraćanju Jeremi Allaire je.

Drugi godišnji Unutar Bitcoins Njujork, konferencija dvodnevni featuring razmišljanja lidera u Bitcoin prostoru, počela je popodne sednicu na 7. Aprila sa ekspozeu od direktora Blockchain.info je Nik Cari.

Jedan od najpopularnijih Vallet usluga, Blockchain.info upisano njegovo jedan milioniti korisnika na 6. Januara, nakon što samo 100.000 klijenata na početku 2013. Godine.

Razgovor, pod naslovom 'Međunarodna tribina: Bitcoin Priče iz celog sveta ", pokušao da podstakne prisutne da razmišljaju o implikacijama tehnologije Bitcoin je van tradicionalnih vrednosti.

Objasnio Cari na samom početku svog obraćanja:

"Nadam se da mi oduzme od toga da Bitcoin nema dom. On nema kuću u Njujorku ili San Franciska. Ima dosta zanimljivih stvari koje se dešavaju širom sveta."

Cari govor uključen veliki broj usmenih priča o tome kako Blockchain.info jezgra novčanik proizvod se koristi širom sveta, uključujući i značajnim projektima kao što je prikupljanje sredstava za Vashington žrtve odrona.

. @ Potencijal niccariillustrates Bitcoin je: Skoro $ 7k je poklonjena Vashington odrona pomoći naporima preko @ blockchain # bitcoinconf

- CoinDesk (@coindesk) april 7, 2014

Global priče

Iako Keri podelila priče o Blockchain korisnika u Alžiru, Italije i Kine, ona možda bila njegova putovanja u Argentini koja pod uslovom najviše pozadinu za predstavljajući prednosti Bitcoin je.

Pozivajući se na nedavnoj konferenciji u Buenos Airesu - koje je nazvao "nulta tačka za Bitcoin" - Keri je objasnio kako se zemlja doživljava stopu inflacije 25%, i da kao rezultat toga, snažan Bitcoin scena razvila.

Said Keri:

"Skoro svi u tom gradu je predajnik novac, oni rade sve što mogu da se oslobode svojih pezosa."

Rezultat je da je grad, prema Cari, razvila u jednu gde trgovci iz kabine vozača do zubara sretno prihvati Bitcoin, i da možda najavljuje uticaj tehnologija će uskoro imati globalno.

Postizanje underbanked

Umesto da govorimo generalno o izazovima Bitcoin će se suočiti da postigne svoje ciljeve, Keri proveo najveći deo svog govora ilustruje zašto je da očekuje proizvode kao Blockchain da postane široko prihvaćena rešenja postojećih problema sa kojima se suočavaju globalnim vlasnici poslovnih i potrošača.

Njegov najupečatljiviji primer uključeni put u Maroku sa svojom sestrom, gde je naišao vodič koji ga je doveo na dvodnevnog boravka u pustinji.

Recalled Cari:

"Naš vodič je posmatrao mesec došao na horizontu. Imao sam tu magičnu trenutak, kad mu zazvoni iPhone i on proverava svoj e-mail u sred pustinje. U tom trenutku sam shvatio ovog tipa ima pristup kao dobro ili bolje rešenje od onog koji nudi Vall Street. "

On je dodao: "On ne može da zna o Bitcoin još, ali će biti u stanju da uradi mnoge stvari sa njim."

O Cari i Blockchain

Direktor Blockchain od 2013. Godine, Keri ranije služio kao direktor operacija potrošača u PipelineDeals provajdera upravljanje uslugama odnosa sa potrošačima.

Osnovana u 2011, Blockchain se kreće da proširi svoje usluge u poslednje vreme, pokretanje trgovca appand sticanja Bitcoin cena app ZeroBlock.

Unutar BitcoinsNic CariBlockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Gde su sve brze pobede za Blockchain?

Post Blockchain

Zašto bi Kuiet Blockchain Consortium uskoro mogao napraviti buku

Post Blockchain

6 Takeavais iz K3 State of Blockchain CoinDesk

Post Blockchain

Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu

Post Blockchain

Coinprism pokreće distribuiranu knjigu otvorenog izvora

Post Blockchain

Bitcoin i Litecoin Top Izvori VikiLeaks Donacije

Post Blockchain

Kako su bliski pametni ugovori za uticaj na stvarni svet?

Post Blockchain

Rootstock fiksira svetlost sa skaliranjem na lancima - na Sidechain-u

Post Blockchain

Šainaliza: Barclais Deal će pomoći bankama otvoriti do bitkoina

Post Blockchain

SharedCoin korisnici Blockchain-a mogu biti identifikovani, kaže stručnjak za bezbednost

Post Blockchain

IBM najavljuje rešenje za praćenje blokiranja kamiona

Post Blockchain

BBVA: Blockchain Tech mogao zameniti centralizovani finansijski sistem