Slučaj Blockchain DC-a poziva poziv za Kongresnu komisiju | RS.democraziakmzero.org

Slučaj Blockchain DC-a poziva poziv za Kongresnu komisiju

Slučaj Blockchain DC-a poziva poziv za Kongresnu komisiju

Članovi američkog Predstavničkog doma ima ubrzan kurs na blockchain danas, sa pododbora sa sednice nauku, prostor i tehnologije odbora da čuje svjedočenje o tech.

Tokom "Beiond Bitcoin: Emerging Applications za Blockchain Technologi" rasprave, Dom Pododbor za istraživanje i tehnologiju i pododbora za nadzor postavio niz pitanja, pre svega u cilju dobijanja osećaj koji koriste slučajeva su privukle najviše pažnje danas - i bi, u teoriji, završiti se koristi od strane američke vlade.

Na kraju krajeva, svedoci bih preporučio da Kongres uspostave pravni okvir koji će podstaći i, možda, čak i finansira istraživanja u upotreba tehnologije u javnoj sferi.

"Ja bih ohrabriti Kongres da naruče blockchain savjetodavne grupe", rekao je Aron Rajt, vanredni klinički profesor na Benjamin N. Cardozo Pravnom fakultetu i ko-direktor njene Blockchain projekta. 

Kasnije je obrazložio:

"Tako da je ideja sa blockchain komisije bi bio da obezbedi stepen uniformnosti i jedinstven pristup brojnim regulatornih odluka Neka pitanja koja svedoci danas -. Ima problem privatnosti, ličnih pitanja, zaštita potrošača, roba zakona, a tu je takmiče tumačenja koje su već izdate od strane saveznih organa, tako da bi misao da se standardizuje da. "

Aplikacije, a ne propisi

Rasprava je odlučno težio da izbegne temu koja je bila gusto, kako u i van Vashington, DC: propisom. Dok je bila predmet koji je došao do kroz svedočenja svedoka, stolica Ralf Avram (R La) je rekao da želi da se fokusira na ono što je on opisao kao potencijalno "transformacije" tehnologiji.

U tom smislu, rasprava je pozvao na primere kako može da se koristi tehnologija, kako u privatnom sektoru i od strane federalne vlade.

Predstavnik Barbara Komstok (R-Va) počeo listing slučajeva korišćenja napominjući da je njen lični podaci su verovatno ukraden ili ugrožena povrede podataka u Kancelariji za upravljanje kadrovima. Kao rezultat toga, ona je rekla da je "zadovoljan" da čuju o naporima da se stvori sigurnije platforme za upravljanje identitet koji koristi blockchain kao sredstvo za šifrovanje podataka.

Jedna značajna tema istraživanja prošao kroz Chris Jaikaran, a sajber analitičar iz Kancelarije za istraživanje Kongresa, koji je razgovarao koristiti Tech za podržavanje sistema glasanja.

"Blockchain ne snima glasanja, beleži osobu, identitet, glasanje Glasanje sama je pohranjen na drugom bezbednog sistema.", Objasnio je on.

Frenk Iiannas, potpredsednik bezbednosti hrane, Ualmart Inc, detaljno vorkvith blockchain svoje kompanije sa članovima Pododbora, objašnjavajući kako je gigant malo koristi tehnologiju za praćenje pošiljki hrane.

Iiannas govorio o pilot projektima gigant malo već zaključene, objašnjavajući da blockchain već videli uspeh u pomaganju lance staza zalihe hrane.

Objasnio je:

"U 2017., Ualmart i IBMdecided da suđenje za blockchain da prati mango iz izvora za skladištenje. Na kraju suđenja, dokazali smo mi mogli da smanji vreme da se uđe u trag hranu od sedam dana do 2.2 sekundi. To je hrana sledljivost u brzini od mislio. "

Zabrinutost za bezbednost

Dok je izgledao članovi odbora oduševljeno o ideji blockchains privatnom sektoru pomažu preduzećima reše problemi, oni dele zabrinutost u vezi sa korišćenjem slične platforme za razmenu informacija vlade u vezi. Predstavnici Glina Higins (R La) i Ed Perlmuter (D Co) posebno tražio objašnjenje o tome kako će distribuirani Ledgers biti obezbeđena od potencijalnih napadača.

Čarls Romine, direktor informacionih tehnologija Lab u Nacionalnom institutu za standarde i tehnologiju (NIST), istakao da bi 51 odsto napadi i ugrožene računare i ometati blockchain, ali da će ove vrste napada biti manje opasni za velike - i stoga moćni - mreže.

Jedna posebna oblast koja je usavršavao u On je kvantna računarstvo, kojih neki imaju varnedcould podrivaju bezbednost blockchain sistema.

Ovi problemi se razmatraju, ali su barem 15 do 30 godina daleko od toga da postane stvarnost, objasnio je Romine.

"Ako postoji napor da se razvije kvantni računarstvo, verujem da imamo nekoliko godina pre nego što stigne zrelost - ono što nazivamo je kriptografski relevantno."

Gledajući unapred

Kao i kod svakog saslušanja pred Kongresom, prirodna pitanje postaje: šta sledi?

Pre rasprave, saradnici za odbora umanjio izglede za hitnu akciju, iako su izneo ideju da je iskaz u sredu mogao da formira osnovu za rad prema nekoj vrsti zakonodavstva oko blockchain.

Džeri Cuomo IBM pripremio spisak potencijalnih actionsCongress mogla preduzeti u cilju pružanja više podrške za blockchain istraživanja. Prvo i najvažnije, on je preporučio da vlada treba da podstakne projekte koji mogu direktno uticati SAD

Cuomo tvrdi u korist "zamišljen" pristupa zakonodavstvu.

"Možda je najvažnije, [Kongres treba da] prepoznaju razliku između upotrebe blockchain u novim oblicima valute od širih upotrebe blockchain prilikom razmatranja regulatorne politike. Pažljivo proceni politike utvrđene u vezi criptocurrencies kako bi se osiguralo da neće biti nenamerne posledice koje Stimie inovacije i razvoj okruženju blockchain. "

Na kraju krajeva, to je teško reći da li će Kongres uskoro preći na takvom zakonu bilo kada - posebno s obzirom na trenutnu političku klimu u SAD danas - ali taj proces verovatno preselila jedan korak bliže kroz današnje svedočenje.

Slične vesti


Post Blockchain

Gift suosnivač: potrošnja kreditnih kartica sada prevazilazi Bitcoin

Post Blockchain

Istraživanje: 47% finansijskih službenika kažu da kompanije istražuju Blockchain

Post Blockchain

Zajednica Zara je najnovije poglavlje u Mt. Gok Stori

Post Blockchain

Sa Blockchain-om, gde postoji dim, uobičajeno je dima

Post Blockchain

Da li verujete u Magicchain Magic?

Post Blockchain

Panel MMF-a i Svetske banke: lanac blokova Bitcoin mogao bi povećati finansijsku inkluziju

Post Blockchain

Keibase projektni planovi čine kriptografiju tako lako kao Tvitter

Post Blockchain

Vreme je da vlade prihvate Blockchain

Post Blockchain

Zašto bi Kuiet Blockchain Consortium uskoro mogao napraviti buku

Post Blockchain

Nova aplikacija pokušava da koristi Blockchain kao nepromenljivu telefonsku sekretaricu

Post Blockchain

Verujte svom odometaru? Test Blockchain-a ima za cilj da pretvori plimu na automatsko prevrtanje

Post Blockchain

Dekan od Blockchain advokata ima samo novi posao