Drivechain Developers održati prvi sastanak o budućnosti projekta Sidechains | RS.democraziakmzero.org

Drivechain Developers održati prvi sastanak o budućnosti projekta Sidechains

Drivechain Developers održati prvi sastanak o budućnosti projekta Sidechains

Dok su drugi predlozi Sidechain Izgleda da radi u preponama, Drivechain se menja u brzinu.

Zbog različitih open source programer grupa iza projekta okupili su se po prvi put prošle nedelje da se organizuju i planiraju kako će se razvijati predlog za nadogradnju Bitcoin blockchainvith nove tehnologije koje bi mogle povećati njegovu funkcionalnost.

I dok je još potrebno ažuriranje na nivou protokola, Drivechain nedavno pojavio kao omiljeni bočnog lanca proposalamong neke programere Bitcoin za njeno navodno mogućnost povezivanja većeg broja blockchains i nude način da testiraju nove funkcije - recimo, MimbleVimble za anonimne transakcije - u realnom Bitcoin, ali pre nego što te funkcije su integrisane u sebe Bitcoin.

Tokom sastanka prošle nedelje, nekoliko saradnika projekta, uključujući Drivechain pronalazača Paul Sztorc, pod pseudonimom developer CriptAke, Bitcoin Intel Core osiguranika Kris Stevart i BitPai šef dizajna Jason Dreizehner, razgovarali su pola tuceta dokumenti Stevart i Sztorc ste napisali, iscrtali mogući tehnički detalji Drivechain.

Dok Sztorc, Stjuart i drugi programeri su već doprinosi projektu Drivechain, oni su sada formalno i javno dolaze zajedno kombinuju resurse. Sztorc je objavio documentationabout kako proces može da radi, a Stjuart je predložio predlog za poboljšanje Bitcoin (BIP) za isti.

Opisujući sastanak, Stjuart je rekao CoinDesk: "Razgovarali smo o prednostima i manama različitih predloga."

On je dalje objasnio da postoje dvije komponente da implementacija bočni lanac su potrebni: 1) kako bočni lanci će se vadi u odnosu na glavnom lancu, i 2) kako novac će biti premeštena iz bočnog lanca nazad u Bitcoin blockchain, kada korisnici žele da rade tako.

I odlučivanja kako najbolje za postizanje ovih tehničkih elemenata je verovatno najteži deo se bilo koji predlog za objavljivanje.

Ali se određuju programeri Drivechain je, pristao da ispuni svake srede od sada pa nadalje, sa bilo koje i sve open-source programeri pozvani da učestvuju ili slušaju.

Iako je ovo potencijalno korak napred za projekat, kao što pokazuje povećanu zainteresovanost za formalizovanjem predloge, rezultati ovih razgovora nisu nužno u kamenu. Dalje, pošto su sastanci su do sada bili mali, programeri Drivechain će takođe tražiti povratne informacije od šire zajednice programera.

I to je važan faktor, kao Drivechain ostaje kontroverzna ideja, sa nekim programerima Bitcoin ravnodušnim aboutthe tehnologije, a drugi zabrinut što negativno uticati na poslovanje glavni Bitcoin mrežu.

Slične vesti


Post Blockchain

Direktor IBM-a izjavljuje da smo svi uključeni u Blockchain

Post Blockchain

MultiChain 1.0: Bitcoin-Compatible Private Blockchain se otvara za Enterprise

Post Blockchain

Sviftova globalna šefa bankarskih blokada nije blokada

Post Blockchain

Blockchain Addresses Kontroverza sigurnosti: Moramo da radimo bolje

Post Blockchain

2017. Veliko pitanje: Ko plaća Blockchain?

Post Blockchain

Bitcoin grupe i izvršenje zakona objedinjuju se za formiranje Blockchain saveza

Post Blockchain

BNI Mellon: Blockchain Tech može da promeni uplate

Post Blockchain

Tapscotts on Blockchain u 2018 i Vhats Nekt

Post Blockchain

Blockstream za pokretanje prvog Sidechain-a za bitkoinske razmjene

Post Blockchain

Ono što je u imenu? Od Bitcoin-a do Blockchain do Distributed Ledgers

Post Blockchain

Bitcoin Vallet Apps Ponovo unesite iOS Store nakon Apple-ovog Shift politike

Post Blockchain

Antonopulos napušta sigurnosnu ulogu Blockchain-a da postane savjetnik odbora