Bitcoin u Headlines-u: BitLicense stiže, ali ostaci divljih zapada | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin u Headlines-u: BitLicense stiže, ali ostaci divljih zapada

Bitcoin u Headlines-u: BitLicense stiže, ali ostaci divljih zapada

Bitcoin u naslovima je nedeljni pogled na Bitcoin vesti, analiziranje medija i njegov uticaj.

Bitcoin Vild Vest dana može biti odbrojani, ili tako naslovi bi da verujemo.

Ove nedelje video oslobađanje konačne verzije BitLicense, dugo očekivani, i dalje u velikoj meri raspravlja, regulisanje njujorškog državnog specifična za Bitcoin preduzeća. Ne iznenađuje, vest je opsežno pokriven u medijima, a često najavila kao prekretnicu u evoluciji tehnologije u nastajanju.

Mnogi priče koristi legitimacijski jezik i naslove koji nagoveštavao da Bitcoin je uzeo još jedan korak ka uključivanju u širem finansijskom svetu.

Međutim, rastući bolovi ova tehnologija je još uvijek na ekranu ove nedelje, jer je nastavila da bude povezan sa ilegalnim aktivnostima Deep Veb-based i razvojnim pitanjima proganjale jednu od svojih startup najviše dobro finansirani.

Prekretnica zakonodavstvo

Pobeda krug za BitLicense došao brzo nakon njene 3. Izdanje juna, sa mainstream naracije sve osim uređen da trubi pečat vlade odobrenja.

The Vall Street Journal Michael J. Kejsi je napisao komad, koji je naveo:

 "Odlazeći Njujork nadzornik finansijskih usluga Benjamin Lavski objavio čišćenje nova pravila za licenciranje digitalni valuti preduzeća u državi u sredu, pod prismotrom deo njegove zaostavštine o pokretanju specijalizovanog regulatorni režim za industriju koja mnogi stručnjaci veruju da igra značajnu ulogu u finansijski sistem. "

U članku, Kejsi citirao izjave Lavski u kojem je izrazio uverenje da će zakon pogodio odgovarajuću ravnotežu između zaštite potrošača i iskorenjivanje nelegalne aktivnosti, dok pokazuje posvećenost ne "propast obećava nove tehnologije, pre nego što izađu iz kolevke".

"Dok su neki pitali zašto ne mogu da se koriste postojeći propisi za prenos novca za virtuelne valuti preduzeća, gospodin Lavski rekao ti zakoni građanskog rata ere jednostavno ne bi radio za digitalnu valutu, tehnologija za razliku od svega što smo do sada videli", rekao je Kejsi.

Više marginalizovani su mnogima izdvojeno voicesvho povremeno pojavljuje u takvim sadržajem, tvrdeći da bi BitLicense obeshrabriti isti duh inovacija koje navela je rano Internetu.

Opširno pokriveno od strane zapadnih medija je, vest je i pokupila manje verovatne objekata širom sveta, predstavljajući rastuću žalbu tehnologija u inostranstvu.

Kommersant, ruski Dnevni, vodio headlinevhich implicira Bitcoin je priznat kao digitalni valuti; labavo prevedena verzija glasi: "Criptocurrenci prepoznao Full dio finansijskog tržišta".

U članku se kaže:

"Ključna odredba novih pravila je da sada sve kompanije koje rade sa criptocurrenci, morate imati posebnu dozvolu od Odeljenja, koji bi trebalo da poboljša bezbednost kupaca i transparentnosti poslovanja criptocurrenci."

Ovakvi tekstovi mogli bez sumnje imati uticaja na narednim razgovorima u vezi sa propisom koji se traži da se zabrani tehnologije u Rusiji prema pravilima za monetarni surogata.

Ekser u kovčegu Bitcoin

To nije sve dobre vesti za Bitcoin.

Nakon Put svile tvorca Ross Ulbricht životnom sentencelast nedelje, nije iznenađujuće da vidi kako je raspirila debata oko upotrebe Bitcoin u ilegalnim aktivnostima.

Forbespublisheda komad Jason Bloomberg u kojoj je autor istakao link digitalnog valute na Deep Veb.

Napisao je:

"Nedavna presuda i doživotna kazna Put svile Kingpin Ross Ulbricht je više od jednostavnog obračuna u velikom onlajn crnom tržištu za ilegalne droge To je bio ekser u sanduku za radikalno novi criptocurrenci Bitcoin, kao Bitcoin je lepak koji održava Silk Road. Zajedno. "

Odustajanje malo, Blumberg pitanje koliko je značajna nestanka Silk Road je za Bitcoin, uz napomenu da je to bio deo tekuće rasprave.

". Borba, međutim, nije ništa novo za Bitcoin U stvari, čini se priča o ovom digitalnom valute čine ništa drugo kontroverze", napisao je on, dodajući: "U stvari, možda najveći izazov za Bitcoin je Divining pravu svrhu ove tehnologije je. Rani inovatori često zastupao radikalne libertarijansku ciljeve za revoluciju u bankarski sistem i sa njim, svetske ekonomije ".

"Po disintermediating treće strane, Bitcoin obećao da uvede u novom svetskom poretku slobodnog tržišne trgovine", istakao Blumberg.

Uprkos tome, autor dokazuje naizgled negativno o performansama Bitcoin je.

"Bitcoin je ubrzo postao raj za kriminalce - ne samo svile, ali bilo koji broj pranja novca i drugih sumnjivih tipova koji gravitira prema anonimnom, relativno bezbedna metoda za obavljanje finansijskih transakcija, posebno preko nacionalnih granica", rekao je on.

'Ukupna kripto slom'

Drugde, Blockchainstruggled da ispravi svoj informativni narativa, koji je označen od vrste obezbeđenja issuesthat može biti alarmantno imajući u vidu da je zatvoren $ 30,5 u fundinglate prošle godine.

Guardian je objavio piecevith alarmantno naslov s obzirom na mali broj korisnika očigledno utiče, pisanje:

"Blockchain je izdao update za Android verziju svog Bitcoin novčanik nakon otkrivanja kritičnu grešku koji prodire bezbednost criptocurrenci je."

Bez obzira da li namerno ili ne, ovo drugo izgleda da implicira da bi Blockchain je greška potencijalno da utiču na Bitcoin kao celina, za razliku od samo korisnicima koji čuvaju svoju imovinu na Blockchain je novčanika.

Pisac Aleks Hern objasnio:

"Bitcoin novčanik aplikacija Blockchain je požurio da objavi ispravku nakon kritična greška ostavio više korisnika nesvesni da su deljenje Bitcoin novčanik, ostavljajući svoje criptocurrenci potpuno nezaštićena."

On je nastavio: "bug utiče korisnika The Run Blockchain je aplikaciju na Android verziji 4.1 ili stariji to je rezultiralo jedna specifična adresa se generiše više puta, što je dovelo do gubitka sredstava za šaku korisnika [.]."

Prema Hern, bug je zbog niza sumnjivih razvojnih izbora:

"Bitcoin novčanici su obično napravljena slučajno generisanje javnu adresu i u vezi privatnog ključa. Kao rezultat toga, važno je za adresu i ključ da bude istinski slučajni, inače moguće da pogodi privatni ključ gledajući u javnosti adresa."

Čini se da Blockchain koristi dva izvora za stvaranje slučajne brojeve, vuče slučajan broj sa Android ugrađenog generatora, a zatim povezivanje sa onlajn servis Random.org da dobije drugu kombinaciju.

Heron istakao da je na nekim Android uređajima, ugrađeni Random Number Generator nije uspeo da se poveže i izveštaj Blockchain je aplikaciju.

Zatim, Battering nastavio.

Majkl Mimozo napisao piecefor Threat Post sa "Cripto nesreća za Blockchain Android App" ​​kao naslovu.

Opisujući Blockchain kao jedan od najprometnijih Bitcoin novčanike, članak je rekao: "Petparački kripto se krivi za gubitak Bitcoin za neimenovanim broj Blockchain korisnika."

Čini se da su planovi Nev Iork da reguliše digitalne valute kompanije, bar za sada, neće učiniti malo da pomogne u rešavanju bol tačke za kompanije i dalje bore da dobiju šire usvajanje.

Slične vesti


Post Blockchain

Uloga Microsoft Eies-a za Bitcoin, etereum u decentralizovanom ID-u

Post Blockchain

Kako Bitcoinova tehnologija može da preusmeri medicinska iskustva

Post Blockchain

Bitcoin API Developer Chain pokreće 9,5 miliona dolara u finansiranju

Post Blockchain

Interesovanje Blockchain-a raste u Rusiji (uprkos pravnim pitanjima)

Post Blockchain

Coinprism pokreće distribuiranu knjigu otvorenog izvora

Post Blockchain

Apple uklanja Blockchain Bitcoin Vallet Apps iz svojih App Store

Post Blockchain

Blockchain: eksperiment u upravljanju bez moći

Post Blockchain

Bitcoin Comic nastavlja prodaju nakon uspješnog Crovdfundinga

Post Blockchain

Blockchain pokreće Bitcoin.com, prikazuje neobjavljene Android aplikacije

Post Blockchain

Managed Fund Titans Eie 2018 za Blockchain MVP Launch

Post Blockchain

Litecoin daje Novi život Bitkuinovoj eksperimentalnoj tehnici

Post Blockchain

Može li pouzdani privatni blokovi zasnovani na povjerenju?