Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Andreas Antonopulos, A Bitcoin mislio lidera i aktuelni glavni oficir za bezbednost u domaćin novčaniku Blockchain.info je objavio statementregarding tekuće probleme odjednom vodeći Bitcoin ekchange Mt. Gok.

U saopštenju dolazi manje od jednog dana nakon Mt. Gok zaustavio transakcije, a usred rastućih izveštaja da je nekada visokog profila kompanija bi uskoro blizu zauvek.

Napisao Antonopoulos u svom zvaničnom odgovoru:

"Bojim se najgoreg. Sve što vidim čini mi verujemo da Gok co nikada neće oporaviti i da su sredstva najverovatnije izgubio.

Ja sam uništen uticajem to će imati na kupce Gok i ja sam ljut na neodgovorno ponašanje Mt. Gok a posebno [generalni direktor] Marko Karpeles da će oštetiti živote mnogih ljudi. "

Primedbe eho veći frustraciju Bitcoin pristalica, koji su bili veoma kritičan prema Karpeles i njegovog rukovanja problema u zamenu za veći deo poslednjih mesec dana, i da su značajna kao Antonopoulos, uprkos svom kritičkom stavu prema kompaniji, je kako bi se olakšao zabrinutost u poslednjih nekoliko nedelja.

GOKS je nesposobnost

Antonopulos ponudio nalog udarac-po-udar na pitanja koja su uticali na Mt. Gok u protekle dve nedelje na svom ličnom blogu. On ističe pitanje transakcija poslušnost Mt. Gok je navodno doživljava je bio poznat problem od 2011. Godine:

"Ja sam javno žigosane nestručna i klovnovski upravljanje GOKS i osporava njihovu tvrdnju da su njihovi problemi zbog" greške u Bitcoin '. "

Tokom ovog perioda, mnogi razmene napadnuti preko DDoS, prema Antonopoulos. Cilj je, kaže, bio da se otkrije druge Bitcoin razmena koje bi mogle biti ugrožene:

"Kao odgovor, neka razmena privremeno suspendovan povlačenja da istraži svoje implementacije i potvrditi da su robustan."

Gok je razvio ispravku za problem na svojoj platformi, a Antonopulos kasnije izrazio optimizam da razmena Japanu sa sedištem u možda biti u stanju da nastavi normalan rad:

"Kada smo počeli da vidimo GOKS transakcije postavljen na javnom blockchain knjizi, kako je navedeno na Reddit i drugim sajtovima, činilo mi se kao da Gok co možda se oporavi od njihovog najnovijeg nered."

Ispada

U saopštenju iz Antonopoulos jasno da on nije znao unapred Mt. Gok je krenuo za masovno neuspeh:

"Juče popodne na oko 3pm PST ponedeljak 24. Februar, čuo sam nepotvrđene izveštaje da je Gok co je u kriznoj modu i njihova sredstva su uglavnom, ako ne u potpunosti, nema. To je bio prvi nagoveštaj sam imao bilo kakvih problema solventnosti."

Čini se da je pisanje bio na zidu za Mt. Gok neko vreme. Ali Antonopulos je izjavio da ne veruje da je bilo namera prevare Mt. Gok direktor, Marko Karpeles.

"Izjavio sam da dok sam imao ozbiljne sumnje u vezi nadležnosti Mt.Gok rukovodilaca i posebno Karpeles, nisam video nikakve naznake zle namere ili prevare u protekle dve godine."

Coinbase bezbednosti

Kao šef obezbeđenja Blockchain.info je, Antonopulos dobrovoljno da ispita mere stavljaju u mestu Coinbase, i ispričao njegov ekperiencevisiting San Franciska bila domaćin Vallet the istu noć Mt. GOKS je ugašen.

"Dok Coinbase javno kaže da je do 97% sredstava kupaca su u hladnjači, u vreme moje posete, njihov unutrašnji alat izveštavanje je pokazala da je hladni sistem za skladištenje sadrži 98,8% sredstava klijenta."

Rad u noć, Antonopulos utvrdio da Coinbase imao solidne procese kako bi se osigurala Bitcoin za svoje klijente.

"Na osnovu onoga što sam primetio tokom moje posete i mog iskustva u bezbednosti, čini se da je Coinbase sistem sadrži očekivane sredstva i njihov hladni sistem za skladištenje i proces čini se da rade u skladu sa bezbednosnim najboljim praksama."

Poređenje sa MF Global, nije kraj

Dok kompanije poput Coinbase imaju procedure u cilju zaštite Bitcoin novčanike, krajnji sudbinu Mt. Gok je i dalje mutna.

Mark Andresen je rizičnog kapitala firma Andresen Horovic je uložio ogromna sredstva u Bitcoin počeci. Na CNBC jutros voleo trenutnu situaciju da nekog drugog finansijskog prevare:

- Vrisak kutija (@SkuavkCNBC) Februar 25, 2014

Uprkos ozbiljnim sistematskog neuspeha velikog razmene Bitcoin, cena BTC je iznenađujuće otporna.

Upitan za komentar je Bitcoin Fondacija ponudio sledeću izjavu:

"Ovo sigurno nije kraj Bitcoin. Možda je kraj jednog poglavlja, ali svakako ne i kraj. Kao naša industrija sazreva, vidimo drugi talas sposobnih, odgovornih preduzetnika i investitora koji grade pouzdane usluge za ekosistem. "

CoinDesk prati ovu priču u razvoju, i da će pisati ažuriranja čim postanu poznati.

Zlatnika preko Shutterstock

Slične vesti


Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u

Post Blockchain

Stanje Bitcoin-a u prvom kvartalu 2018. godine pokazuje porast rizičnog kapitala

Post Blockchain

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Post Blockchain

Zašto su velike banke imale blokove pogrešno u 2018. godini

Post Blockchain

Blockchain.info kupuje Bitcoin aplikaciju App ZeroBlock

Post Blockchain

MimbleVimble neće ICO, već će pokrenuti kriptocurrenci

Post Blockchain

Da li su transakcije lanca off-block loše za Bitcoin?

Post Blockchain

Ono što Blockchain znači za ekonomski prosperitet

Post Blockchain

Blockchain propušta 2 miliona bitkoinskih novčanica

Post Blockchain

Privatnost u Blockchain-u: Gde smo se nalazili?