Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team | RS.democraziakmzero.org

Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team

Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team

Bitcoin u naslovima je nedeljni analiza Bitcoin pokrivenost medija i njegov uticaj.

Glavne banke su sada glasno proglašavajući svoju ljubav za distribuira knjige.

Međutim, banke ljubav eksplozija za blockchain tehnologija ne može biti ono što Satoši Nakamotointended - ili predvideo - kada je Bitcoin prvo stvorio.

Uprkos tome, pokrivenost ove nedelje bio je uglavnom o blockchain tehnologije, kao da su distribuirane knjiga pokretanje R3CEV izazvao talasanje uzbuđenja ponovo kada je najavila dodatnih 13 bankshad pridružio svoj projekat.

Na drugim mestima, istaknuti nauka publikacija komad o budućnosti criptocurrencies, sa fokusom na porekla Bitcoin je, u asocijaciji sa nedozvoljenog ponašanja i tekuće fascinacije sa blockchain.

Industrija znaci

Financial Times 'Kadhim Shubber započeo svoj članak o R3 je velika stvar, napominjući kako Drugi, Bank of America i Morgan Stanlei se pridružio rastućoj i još uvijek tajno inicijativu.

Shubber je napisao:

"Dodavanje banaka, koje uključuju i HSBC, BNI Mellon, Deutsche Bank i sedam drugih, je znak industrija prikuplja iza R3 u jednom potencijalnom implementaciji distribuirane glavne knjige tehnologiji iza valute Bitcoin."

Blockchain tehnologija je uživala veću popularnost među tradicionalnim finansijskih institucija i rukovodilaca. Ranije ove godine, Blajt Masters, bivši JPMorgan izvršni šokirani njenim decisionto pridruži Digital Asset Holdings kao izvršni direktor kompanije.

Kao Shubber ističe, digitalni imovine - R3 je prividna konkurent - je samo jedan od mnogih startup pokušavaju da smanje troškove u bankarstvu.

"Blockchain je zajednička tehnologija baza ispod valute Bitcoin i se reklamira kao način remont sistema back-office zastarela banke. Njeni zagovornici ukazuju na neefikasnosti u starenja mreži plaćanja i naselja banke, gde transakcije na tržištima kao što sindikalnih kredita mogu uzeti 20 ili više dana da završi ", rekao je novinar.

Integrisanje tehnologije

Pisanje za CNBC, Met Clinch je započeo svoj komad komentarišući kako najnovija najava predložio šire prihvatanje Bitcoin.

"Umesto da klone potencijalno remete digitalne valute", rekao je on, pre dodavanja, "najvećih imena u finansijskoj industriji tražite integrisanja tehnologije iza Bitcoin u svakodnevnu upotrebu".

Dobra vest za Bitcoin je kratkog daha kao novinar tada uredno primetio, da blockchain - ne digitalni valuta - je ono što zaista izgleda da je osvojio masovnog pažnju.

Rekao je:

"Bitcoin je virtuelni valuta koja omogućava korisnicima da razmenjuju onlajn kredite za robu i usluge Međutim, mnogi vide pravi vrednosti od criptocurrenci je tehnologija iza medalje Nazvan blockchain -.. Ovo je javna i transparentna knjiga svih Bitcoin transakcije. "

Članak zatim zaokružena sa opreznim zaključak.

"Možda je još uvek rano, ali tehnologija mogla efikasno dozvoli uplate se obavljaju odmah, bez centralizovane vlasti i da će takođe biti transparentna sa svake banke biti dozvoljen pristup u knjizi", rekao je novinar.

Tim snova'

Oskar Villiams Grut aludirao na desirabilitiof banaka All Star-tima sa naslovom "13 Više Banke Samo Pridružio za finansije 'Dream Team' radi na Bitcoin je Blockchain".

Uzimajući ukupan broj banaka partnera u 22, Vilijams-Grut primetio kako je lista čita kao "Ko je ko investicionog bankarstva".

Slično njegovih savremenika, novinar otišao da skicira osnovne principe blockchain tehnologije:

"Softver gasi potrebu za" pouzdanog posrednika "da sedi između strana u transakciji, jer deluje kao tim posrednika. Ovo čini transakcije brže, jeftinije i lakše u odnosu na postojeće sisteme upotrebe banke."

Iz tih razloga, novinar je dodao, "banke su spremni da li se može prilagoditi za upotrebu sa tradicionalnim valuti, a ne samo Bitcoin".

Inače, Nasdak'sMartin Tillier napisao piecetitled "Ironija Iza interesa banaka u Blockchain", gde je ukazao na probleme koji mogu Ovan ako blockchain razvoj podstiče na tržištu valuta digitalne.

On je tada istakao: "Mogućnosti da se to uradi su beskrajne tako da fokus je razumljivo, ali jedan od sporednih efekata svih javnosti je da dodate snage da valutu, a da bi na kraju imati štetan uticaj na one iste banke. "

Bitcoin i šire

Priroda, prestižna Science Journal, objavljeno u piecedetailing Bitcoin je kratak, iako burne istorije.

Je počeo:

"Kada je digitalna valuta Bitcoin je da život u januaru 2009. Godine, uočeno je skoro niko osim šačice programa koji su pratili kriptografiju Njeni počeci su senke:. To je koncipirana na prethodnu godinu od strane još uvek misterioznom osobom ili grupom poznata samo alias Satoši Nakamoto. "

U članku je nastavio: "I njegova svrha je izgledalo kihotovski: Bitcoin je trebalo da bude" criptocurrenci ", u kojoj su jaki algoritmi za šifrovanje eksploatisana na nov način da se obezbedi transakcija identiteta Users 'će biti zaštićeni od pseudonimima Zapisi će biti potpuno decentralizovana... I niko ne bi bio zadužen - ne vlade, a ne banke, ni Nakamoto ".

Ipak, u članku dodaje, ideja uhvaćen na:

"Neki od njegovog rasta može se pripisati kriminalaca koji koriste pogodnosti na anonimnosti za trgovinu drogom i gore. Ali sistem je takođe crtež interes od finansijskih institucija. Ona je inspirisala stvaranje nekih 700 criptocurrencies. I 15. Septembra, Bitcoin zvanično stupio na doba u akademskim krugovima sa lansiranjem knjizi, prvi časopis posvećen istraživanju criptocurrenci. "

Bitcoin stranu, ono što je zaista fascinira akademici i preduzetnika je "inovacija u središtu Bitcoin je", u blockchain, piše članak koji navodi Nicolas Courtois, a Criptographer na Universiti College London, koji kaže da Bitcoin je blockchain mogao biti "najvažniji izum 21. Vek - samo ako Bitcoin nisu stalno se puca u nogu ".

Tako da ti ga je blockchain je "vruće stvari" i sa malo znakom fascinacije banaka sa da jenjava, verovatno je reći da će oktobar see more blockchain ljubavi.

Blockchain TechnologiBitcoin u HeadlinesR3CEV

Slične vesti


Post Blockchain

R3 Direktor: 2017 godina je godina DLT Pilota

Post Blockchain

Blockchain Tech smanjuje korporacije oslanjanje na ljude

Post Blockchain

Managed Fund Titans Eie 2018 za Blockchain MVP Launch

Post Blockchain

Ben Lavski će dostaviti Bitcoin keinote na Monei20-20

Post Blockchain

Bitcoin u Headlines: Blockchain Good, Bitcoin Bad

Post Blockchain

7 Azijskih banaka koje istražuju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

Dekan od Blockchain advokata ima samo novi posao

Post Blockchain

2017. Veliko pitanje: Ko plaća Blockchain?

Post Blockchain

Bitcoin API-ovi Adresar Nedostaci koji ne bi trebalo da postoje

Post Blockchain

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Post Blockchain

5 Iznenađujuće činjenice iz izveštaja o stanju bitkeina CoinDesk-a

Post Blockchain

Database Glitch uzrokuje Blockchain.info Outage