ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju | RS.democraziakmzero.org

ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju

ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju

Australijski Berze (asks) otkrio je nove detalje o nastojanju za inovacije na tržištu australijskom akcijskom kapitalu sa blockchain tehnologijom.

ASKSis sada aktivno radi na programu transformacije tehnologije koja će zaposliti blockchain (distribuirani Ledger) tehnologiju za potencijalno zameniti svoje sisteme akcije poravnanja.

U svojim polu-godišnje rezultate, grupa kaže da je nastao AU $ 18.7m na kapitalne izdatke tokom perioda koji se završava 31. Decembra 2015, u poređenju sa $ 13 miliona u prethodnom periodu.

Da su rashodi su, pre svega, troši na programu tehnologija transformacije - što će videti zamenu razvijen za ASKS je budućnost i trgovačke platforme novca na tržištu - kao i poboljšane platforme za upravljanje rizikom. Oni se očekuje da će biti završen tokom 2016. Godine.

Sledeća faza tehnološkog programa transformacije razmeni će se fokusirati na svoje jednakosti posle trgovinskih platformi na osnovu blockchain tehnologije.

Elmer Funke Kupper, asks generalni direktor i izvršni direktor, navodi se u saopštenju:

"Verujemo da distribuira knjiga tehnologija ima potencijal da promeni način na koji naše tržište funkcioniše end-to-end, smanjuju rizik i troškove za naše klijente, proces za investitore ubrzati poravnanja, i podržava nove usluge za navedene kompanije."

Kupovina u blockchain

U sklopu tog plana, je ASKS uloženo u blockchain tehnologija za pokretanje digitalne imovine Holdings krajem januara.

Firma Nev Iorka, koji predvodi bivši JP Morgan ekec Blithe Masters, nastoji da koriste lične ili permissioned blockchain tehnologiju za pojednostavljenje finansijske procese, kao što su sindikalnih kredita.

Digitalni imovine nedavno je engagedvith JPMorgan na sličan blockchain inicijativu koja ima za cilj da proces trgovanja efikasnije i isplativije.

Je ASKS je rekao da je uložio $ 14.9m za sticanje udela 5% u kompaniji i finansira se početna faza razvoja za blockchain projekat.

"Početni razvoj će se održati u narednih šest do 12 meseci i da će oživeti prednosti i implikacije novog posle trgovine rešenje za australijskoj tržištu kapitala. Razvoj će se održati uporedo Chess [ASKS je trenutna kliring hartija od vrednosti Electronic Subregister Sistem], koji će nastaviti da rade normalno ", kazao berza.

Obe kompanije će sarađivati sa regulatorima i državnim organima kako bi se osiguralo poštovanje regulatornih, operativnim i bezbednosnim standardima koji se primenjuju u finansijskim tržištima u Australiji.

Blockchain TechnologiASKS

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Post Blockchain

Blockchain in Finance: Od Buzzvord do Vatchvord u 2018

Post Blockchain

Bitcoin i Litecoin Top Izvori VikiLeaks Donacije

Post Blockchain

Nasdak proglasi blokirajuće glasanje za uspeh

Post Blockchain

Zašto Blockchain prvo neće poremetiti banke

Post Blockchain

Lanac otkriva Blockchain platformu koju je izgradio i za finansijsku industriju

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: Blockchain Reigns Supreme

Post Blockchain

Generalni direktor Blockchain.info Nic Cari poklanja $ 10k u Bitcoin Univerzitetu

Post Blockchain

Nic Keri na Bitcoin novčaniku, Mt. Gok i decentralizacija

Post Blockchain

Blockchain 2017: Da li znamo šta ne znamo?

Post Blockchain

Prekidanje bankarskog posla u trci do Blockchain-a

Post Blockchain

3 razloga Hiperledger ima najbolji razvojni model za Blockchain