Američka bankarska konferencija: linije nacrtane u debatu bloka | RS.democraziakmzero.org

Američka bankarska konferencija: linije nacrtane u debatu bloka

Američka bankarska konferencija: linije nacrtane u debatu bloka

American Banker druga godišnja konferencija digitalne valute je takođe njen prvi put podjednak akcenat na novim mogućnostima koje donosi Bitcoin je distribuirana knjige, u blockchain.

Ideja da razgovor oko tehnologije je drastično promenjen u prošloj godini je prvi put primetio američki Bankar glavni i odgovorni urednik Marc Hochstein u uvodnom izlaganju ovog događaja. Razgovor pokazao napred-razmišljanje u svom hvale za obećanje skuplji i eksperimentalnih slučajeva upotrebe za blockchain Iako priznaje da Bitcoin, kao prvi primene, je kickstarted novi talas inovacija.

"Neću da opine ​​na cenu, ja ću govoriti o Bitcoin, jer je ideja toga je meni bolji urednik američkog bankara je", rekao je Hochstein. "Bitcoin je bacio sve što je bilo pre toga u novom svetlu."

Ova trzaj-na-rata između ideologije oblikuju razvoj ove tehnologije je na ekranu najizrazitije u ranim ponudi slučaju, uključujući solo govori slota Eris industrije suosnivač Preston Birne i panel featuring Simbiont je Adam Krellenstein, CEO Digitalni valuta Group Barri Silbert i autor Tim Svanson.

Najinteresantniji razgovori vrti oko još uvek razvija pitanje da li privatni blockchains predstavljaju opasnost za javni knjigama kao Bitcoin, ili ako su samo još jedna evolucija tehnologije specijalizovane za više konkretnih slučajeva upotrebe. Ipak, većina paneli nastojao da pokaže mesto Tehnologija je u razgovoru okružuje veći koncepte koji utiču na finansijsku industriju, kao što su digitalni identitet, regulisanje bezbednosti podataka i evidencije.

Zastupanje Sadašnji banke u ovom razgovoru je BNI Mellonmanaging direktor Šeril Gurz, koji je govorio na panel treba da istakne budućih slučajeva korišćenja za blockchains. Gurz rasvetli težine posredovanje u razgovor između entuzijasta tehnologa i ponekad kritičnim ekonomista dok je pokušavao da otkrije da li je tehnologija može da ponudi rešenja.

Gruž said:

"Mi ne treba samo da se sluša, treba biti izazov. Trebalo bi da budemo u razgovorima sa regulatorima Toliko se pretpostavlja da ćemo da radimo, toliko je vođen od strane drugih.".

Ipak istaknuti je razgovor o Bitcoin kao valute i njenu cenu u odnosu na dolar, iako su neki paneli i govornici dotakli njegovog potencijalnog Slučaj upotrebe u područjima gde finansijske usluge tek treba da se prožimaju.

Masters uzima fazu

Možda je dan je najiščekivanijih sednica je otvaranje glavni digitalne imovine Holding direktor Blithe Masters, bivšeg JP Morgan izvršne vlasti.

Majstori su počeli svoj govor obraćajući priliku je videla u distribuira glavne knjige tehnologije, kao i lični put koji je vodio da se uključe u njen razvoj.

Iako nije rekao svaki "kul tehnologija" može biti katalizator za promene i da pravi barijere prema širem usvajanje će zabraniti kratkoročno usvajanje, master bio ponesen u izražavanju svoje uverenje da je blockchain i distribuirani Ledgers predstavljaju značajnu priliku.

Masters said:

"To bi trebalo da bude prilično očigledno da adresira tržište za ove tehnologije je apsolutno ogroman Govorimo tržišta koji se meri u milijardama., Ne milijarde. Međutim, postoje realni trvenja koja postoje, poput gotovine koje koristimo je Fiat gotovina i boravi u računima, a ne na digitalnim knjigama.

Ponavljajući komentare iznete u nedavno objavljenom članku napisao rukovodioci na tehnologija konsultantske firme Accenture, master i otišao na umu neke od konkretnih pitanja koja se oseća treba da se reše, kao što je kako industrija treba da ide u pravcu standardizacije i bave imovine formalno vlasništvo nad pitanja.

Generalno, Majstori činilo žele da predstave ujedinjenja poruku publici, što ukazuje da je najbolji pravac delovanja za industriju je da radi da razumeju probleme sa kojima se suočavaju u tradicionalnom finansijskoj industriji.

"Moramo da se komunicira sa postojećim nasleđem finansijske infrastrukture. Važno je da smo poštovanja tog postojeće infrastrukture, ona danas radi i to mora da radi", rekla je ona.

Drugde, Majstori obratio pitanja iz gomile, sa jednom polaznik što predstavlja hipotetičku situaciju dizajniran da testiraju granice permissioned ili privatnih knjigama. U ovom slučaju, master je pitanje kako Venecuelanski banka može da ostvari interakciju sa permissioned knjizi.

Kao odgovor, ona je izdala jedna od njenih prvih javnih komentara o Bitcoin blockchain kao podskup veće inovacije, sa naznakom:

"Ja ne pravim tvrdnje da je Bitcoin blockchain nemaju upotrebnu svrhu."

Odvajanje Bitcoin od blockchain

Ovo trenje okružuje ideju da su pojedine stranke u industriji pokušava da razdvoji spekulativno valutu Bitcoin je iz svog digitalnog knjiga ponovo stvorila varnica u panelu uključujući Krellenstein; Silbert; Svanson; i Nev Iork Lav School je Houman Shadab.

To je možda Svanson i Silbert koji je služio kao polarne suprotnosti oko koje je razgovor okretati, sa Silbert naglašavajući očekivani visok buduća cena Bitcoin i Svanson osvrt njegov objavljeno delo kritikovanja efikasnost troškova na Bitcoin mreže u odnosu na tokenless blockchains.

"Ako radite javnu mrežu, možda jedini način da se to uradi je znak. Ali, ako radite sa poznatim licima na privatnoj mreži, možete imati ugovorne obaveze kako bi obezbedile ove mreže", objasnio je Svanson.

On je relej anegdotu u kojoj je predložio ga je banka pitanje da li će to biti odgovoran ako je uključena u transakciji u kojoj je potvrđivanje rudar možda deluje u zemlji sankcionisane prema američkom zakonu. Svanson, predložio da, s Bitcoin mrežom, odgovori na pitanja kao što je ovo i dalje suviše nejasno.

Silbert je suprotan pristup pokušava da podstakne interesovanje publike u Bitcoin pozivajući se spekulativne vrednosti u vezi sa svojim tokena. Njegova izjava je sugerisao da vidi potencijalnu ishod u kojoj se Bitcoin pogon prošlosti alternativne blockchains kao upotreba svoju mrežu može da stvori novo bogatstvo za korisnike.

"Nije ti kupio Bitcoin jer ste pokušavali riješiti probleme sa kreditima, ti ga kupio od pohlepnih spekulacije", rekao je Silbert. "Imate finansijski podsticaj da vide Bitcoin uspe."

Usred tih različitih glasova je Shadab, koji je uspešno preveo raspravu u umerenim stavom. Shadab tvrdili da blockchains se vidi kao transakcioni platforme koje mogu biti dizajnirani tako da nude određene prednosti i nedostatke.

Shadab je takođe agnostik po njegovom mišljenju, na Bitcoin mreži, dodajući:

"Ovi problemi mogu rešiti, ali postoje tehnološki problemi koje svi će morati da se nosi sa tim. Da li je to blockchain simbol na bazi ili permissioned blockchain? Kao Bitcoin raste u veličini i kao transakcije vremenom rasti, neke od prednosti od Bitcoin, takse niske do marginalni transakcije, može nestati tokom vremena. Tako da sa poverenjem kompromise. "

Drugde, Svanson, podigao obrve sa svojim tipično konfrontacije pristupa sednici veća, što ukazuje da industrija firma menja oblik je možda pruža "pranja novca servis" zbog svog pristupa propisom.

Blockchain kao softver

Možda najpoznatiji po svojoj šarenim javnih poruka, distribuira knjiga pokretanje Erida industrije napravila senzaciju sa sigurne prezentacijom suosnivač Preston Birne.

Birne nude ono što može biti neki od prvih javnih detalja o projektu, otkrivajući da namerava da se fokusira na pametne ugovora koji koriste kod za kretanje i upravljanje digitalnim imovinom na blockchain, čime eliminiše potrebu za znak.

Birne tvrdi Eris je već sarađuje sa "nekoliko tier-jedan banke", od kojih su svi on kaže da su zainteresovani u svom centralizovani pristup tehnologiji. "Decentralizacija ne radi unutar postojećih zakonskih paradigmi To izaziva više privrednih problema nego što ih rešava.", Tvrdi on.

Umesto toga, Birn nastojao da potvrdi da je prava inovacija iza Bitcoin je da je stvorila nove efikasnost baze podataka, efikasno spajanjem bazu podataka sa svojim dnevniku. "Bitcoin je veoma uspešan komad softvera, ali to je samo softver", rekao je on.

Birne je dao uvid u putanju kompanije, koja je i rekao izgradio decentralizovani Reddit i IouTube u 2014. Godini da dokaže mogućnosti za obradu podataka o blockchains.

Ipak, on je naglasio da bi centralizovane alternative javnim blockchains kao Bitcoin mogao biti brži i danas pri rešavanju problema za klijente preduzeća.

"Ne postoje mrežni efekti za baze podataka, ti služi tržište", rekao je on. "Blockchain tehnologija je bolje nego što je bilo pre šest godina. Možete dobiti potvrdu u bloku u dve sekunde. Oni rade u privatnim segmentima, a ne nužno decentralizovanih one."

Nasdak

Najjasniji uvid u razvija debate oko Razvoj ove tehnologije je bio možda obezbeđuje konačnom panela kraja dana, koji se fokusirao na njen uticaj na finansijskim tržištima.

Dominik Paniscotti, saradnik potpredsednik arhitekture preduzeća u Nasdak, pod uslovom naglašava sednice, raspravlja kako Bitcoin samo "zagrebao po površini" o potencijalima Bitcoin kao tehnologije.

On je rekao okupljenima:

"Vi počnem sa ovim," O, to je digitalna valuta, treba da stavimo do razmenu Bitcoin? Možemo trgovati spot Bitcoin? Možemo postaviti razmenu bilo koje vreme želimo da trguju Bitcoin, moć je da identifikuje tu osobu. Mogu da identifikuju da sam poslao nešto nekome, a onda svi mogu gledati i reći da je došlo. "

Paniscotti je nastavio da sugerišu da vidi Bitcoin kao jedan od brojnih konkurentskih blockchains, onima koji su bolje optimizovane za druge potrebe.

Simbiont suosnivač Mark Smit i digitalni imovine građi direktor marketinga dan O'Prei takođe pruža uvid u teškoće isporuke tehnologije u institucijama kao što su Nasdak, govoreći o "duge prodajnog ciklusa" i nedostatak obrazovanja koji se sputava napore.

"Kada ulazite na vrata i objašnjava šta se Bitcoin, imate možda godinu, godinu i po dana prodaje ciklus," moderatora Brendon O'Konor, direktor Genesis Global Trading, rekao je. "Kada uđete unutra i govorite o korišćenju Bitcoin sa ovom novcaniku provajdera, i počnete da ove vrste pitanja, znate oni to daje više ozbiljne misli."

Smit je na razgovarati o tome kako naglaskom na blockchain kao tehnologija je otvorila mnoga vrata za preduzeća institucijama, zaključujući:

"Imenovanje ove konferencije vam dosta govori."

BlockchainAmerican Bankar

Slične vesti


Post Blockchain

Gde su sve brze pobede za Blockchain?

Post Blockchain

Štednja Blockchain: Maersk Spin-Off ima za cilj komercijalizaciju trgovinske platforme

Post Blockchain

Blockchain obnavlja usluge nakon nestanka, obećava post mortem pregled

Post Blockchain

IoT se sastaje sa NFC-om u Zeradinom Nev Blockchain prototipu

Post Blockchain

Finansijski igrači iz Južne Afrike igraju sve-u na Blockchain-u

Post Blockchain

Litecoin daje Novi život Bitkuinovoj eksperimentalnoj tehnici

Post Blockchain

Blockchain in Finance: Od Buzzvord do Vatchvord u 2018

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

Istraživanje CoinDesk: Etereum Hard Fork imao mali uticaj na osećaj

Post Blockchain

Blockchain i porast umreženog povjerenja

Post Blockchain

Rootstock fiksira svetlost sa skaliranjem na lancima - na Sidechain-u

Post Blockchain

Privatnost u Blockchain-u: Gde smo se nalazili?