7 Političari koji podržavaju Bitcoin i Blockchain Tech | RS.democraziakmzero.org

7 Političari koji podržavaju Bitcoin i Blockchain Tech

7 Političari koji podržavaju Bitcoin i Blockchain Tech

Sa Fintech igra sve veću ulogu u globalnim poslovima, možda nije iznenađujuće da su neke vlade i političari koji obuhvata inovacije, kao što je blockchain tehnologija.

Samo juče, CoinDesk prijavio Blockchain direktor Piter Smit je bio jedan od 31 rukovodilaca da učestvuju u trgovini delegationled premijer Velike Britanije Dejvid Kameron da promoviše Fintech poslovanja u jugoistočnoj Aziji.

To, međutim, nije prvi put Bitcoin i politika su se licem u lice.

Ovde je spisak nekih od najvećih visokih političara profila da prihvate Bitcoin i blockchain tehnologiju do danas.

1. Džared Larnaca

 bizjournals.com

Američki kongresmen prvo privukao pažnju valute zajednice digitalnog u martu prošle godine, kada je izdao satirični odgovor na kreatore politike koji žele da zabrani Bitcoin.

U potezu koji bi da ga vidim dobije značajnu sledbenike među Bitcoin entuzijasta, poljski tvrdili da treba zabraniti američki dolar, a ne criptocurrenci.

Tokom intervjua sa CoinDesk, on je potvrdio da će raditi na vade sa potencijalnim pokušaje vlade da suknju Bitcoin rast dok u Kongresu.

On je dodao: "Ako je agenciju koji je reagovao na neracionalno negativan način na digitalne valute, bilo bi mi drago da prikupi podršku [u Kongresu] da ograniči njihovo finansiranje."

2. Dan Stariji

U julu prošle godine, dan Stariji - radi za SAD Kuća u državi Misuri - postao prvi Kongresa kandidat u Sjedinjenim Američkim Državama da finansira svoju kampanju isključivo u Bitcoin.

Obraćajući se CoinDesk, Starac je istakao potencijal digitalnog valute, uz napomenu da je to jedinstven način povezivanja integritet natrag u pojam novca.

Veterana i IT specijalista Air Nacionalne garde, rekao je da je video Bitcoin kao potencijalnog konkurenta protiv Fiat, tradicionalne centralne bankarstva i rizičnog finansijskog sektora.

"Ja sam prihvatanje BTC donacije isključivo finansira svoju kampanju da zauzme stav protiv Federalne rezerve i njene politike, koji su oslabilo dolar."

Preko bare, britanski političar Džordž Galovej, gradonačelnika kandidat za London, javno objavio svoje planira da iskoristi blockchain technologito pratiti gradonačelnika Londona je rashoda u ponudi za veću transparentnost.

Galovej se zalaže za pokretanje glavnog grada je £ 17 milijardi ($ 26.4bn) budžet na MaiorsChain; javna potrošnja sistem upravljanja blockchain bazi.

Ekscentrični Kandidat je u svom finansiranju stranici:

"Sada, po prvi put, radikalno ometa tehnologija blockchains može da obezbedi tehnološki oslonac za istinskog, 100 odsto transparentnosti. Politička odgovornost, čini se, uskoro imati potpuno novo značenje."

4. Endru Hemingvej

Endrju Hemingvej, republikanac trčanje za guvernera u Nev Hampshire, je takođe predložio upotrebu blockchain tehnologije tokom izbora.

Hemingvej je govorio o potencijalu distribuiranih glavne knjige tehnologija za glasanje nakon Tviter sledbenik pitao o njegovim stavovima o glasačkim IDS - zakon koji zahteva birače da imaju neki oblik identifikacije pre glasanja ili primanje izborni listić.

2) @ KrisVilliams81ve može primeniti algoritam #bitcoinblock lanca da pomogne u rešavanju ovog problema. Koristite princip distribuira konsenzusa

- Endrju Hemingvej (@AndrevHemingvai) Jul 10, 2014

Drugde, blockchain tehnologija se i očiju od strane stranaka u pokušaju da se transformiše način na koji se obavlja glasanje. Liberalni savez Danske objavio da je korišćenjem blockchain techfor unutrašnjeg glasa na godišnjem sastanku stranke u Kopenhagenu.

5. Gulnar Hasnain

Gulnar Hasnain, kandidat Zeleni radi za Vaukhall, okruga u centralnom Londonu, postao prvi mejnstrim politički candidateto prihvatiti Bitcoin u Velikoj Britaniji početkom ove godine.

U nadi da se podigne £ 1,000, Hasnain je uzimao donacije od pojedinaca koji koriste Onenameand mikro-nakretanja alata ChangeTip.

U intervjuu za CoinDesk, Hasnain naglasila je ona želi da skrene pažnju na pozitivne aspekte blockchain tehnologije i njen potencijal da "transformiše demokratije širom sveta", dodao je bilo mnogo sličnosti između njene partije i principima distribuiranih glavne knjige tehnologija.

"Iznenađujuće, Zelena stranka je vokalni o istim pitanjima kao Bitcoin pokreta -. Decentralizovanijem moći, manju vladu, a potreba za promenom koncentracije moći u bankarskom sistemu i više inkluzivnog društva"

6. Rand Pol

Kentaki senator Rand, Pol, koji je zvanično objavio svoju kandidaturu za republikanske predsedničku nominaciju 2016., počeo da prihvati Bitcoin donationsin aprila ove godine.

Opisujući ga kao "ugarak libertarijanca", Vashington Post, takođe nazvan svoju odluku da prihvati donacije u digitalnom valuti "genije politički potez".

Taj potez - što je izazvalo medijsku frenzi- došla kao iznenađenje za mnoge, kao kandidat ranije pokazala stepen skepticizma u vezi sa digitalnom valute.

Tokom TechCrunch panela ranije ove godine, Pavle je rekao da je "izdvajala" o "Bitcoin stvari".

Pavle je potvrdio svoj skepticizam u Bloomberg Nevsreport, govoreći: "Ja sam bio fasciniran konceptom, ali ja nikada ne bih ga kupio, Ja sam malo skeptičan.."

7. Rik Peri

Bitcoin pozdravio drugi navijač iz političke sfere samo prošlog meseca.

Američki predsednički kandidat Rik Peri dele svoj stav o bitcoinduring intervju sa The Nev Iork Observer, u kojem je izrazio podršku "regulatorne manevarski prostor" za digitalne valute, kao što su Bitcoin.

Dok su sve gore navedene političari su pričali priču, ali smo da vidimo da li će hodati šetnju - će uzeti pro-Bitcoin ili pro blockchain stav ako dobiju pozicije moći? Ili će svi njihovi ohrabrujući primedbe ispostavi da samo jedan veliki publiciteta? Gledaj ovaj prostor.

Slične vesti


Post Blockchain

Novi Chicago Blockchain centar pokreće podršku vlade

Post Blockchain

Blockchain i porast umreženog povjerenja

Post Blockchain

Blockchain, kakva si ti art? Definisanje industrijskog Buzzvord-a

Post Blockchain

Luka poziva: uticaj Blockchain-a na lance snabdevanja je širi nego što se čini

Post Blockchain

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

CFTC Slušanje istražuje ulogu regulatora u budućnosti Blockchain-a

Post Blockchain

Lanac otkriva Ivi Smart ugovorni jezik u prvom javnom demonstraciju

Post Blockchain

2017: Regulatori godine se uključuju u Blockchain

Post Blockchain

Blockstream za pokretanje prvog Sidechain-a za bitkoinske razmjene