5 Bitcoin i Blockchain startups za Vatch u 2018 | RS.democraziakmzero.org

5 Bitcoin i Blockchain startups za Vatch u 2018

5 Bitcoin i Blockchain startups za Vatch u 2018

Jad Mubaslat je osnivač i izvršni direktor BitKuick.co, Ohio State Bitcoin grupa, bivši diplomac Boost VC i korisnik Bitcoin od 2011. BitKuick.cois P2P tržište koje omogućava pojedincima da kupuju i prodaju bitcoins u SAD preko gotovine depozit.

Pri kraju 2015. Godine, mnogi dovode u pitanje budućnost Bitcoin. 2016, to je sigurno reći, će biti od ključnog značaja periodu od 12 meseci.

Kao prvo, open source zajednica Ova tehnologija će morati da reše neke nerešena pitanja, pre svega da li će povećati veličinu blockson blockchain. U međuvremenu mora da se bore protiv efekata "privatnih blockchains" traže da sud tržišnog udela.

Na kraju krajeva, ja sam čvrsto veruje u budućnost Bitcoin. Iako je njen napredak tokom 2015. Godine ne može da zarobljeni pažnju medija kao što je to bio slučaj 2013. Godine, industrija je stvorila čvrstu osnovu za dalji uspjeh i rast Bitcoin mreže.

Sa različitim aplikacijama sada grade, teško je zamisliti da jednostavno nestaje u skorije vreme. Iskreno verujem da smo samo nekoliko godina daleko od Bitcoin prelaza "jaz" i postaje sveprisutno priznao tehnologija.

Ali ostaje veliko pitanje: Koji slučaj korišćenja će prvo dovesti do šireg priznanja Bitcoin je?

Sa ovim u pozadini, ovde su pet kompanija koje verujem da će imati značajan uticaj na industriju ove narednoj godini.

Blockstream

Jedan od startup više dobro finansirana, Blockstream je ipak sebe opisao 'nevidljivi Bitcoin kompanija' radi na ubrzanju razvoja criptocurrenci, otvorenog sredstva i pametne kontakt tehnologije.

Kompanija je zauzet u pozadini, pokretanje beta svojih reklamnih bočnim lancima projectand najavljuje svoj prvi komercijalni proizvod, tečnost, koja ima za cilj da ubrza transfer puta između Bitcoin razmena, 2015.

Jedan od projekata koji Blockstream je odlučila da dodatno istraže je Munja mreše predlog koji bi se kretali manje Bitcoin transakcija izvan blockchain tako da može doći do brže sa smanjenim taksama. To ipak koja stvara nepouzdan prirodu trenutnog dizajna mreže.

Munja mreža ima mogućnost da smanji ukupan broj transakcija koji treba da se reši na Bitcoin blockchain, i na taj način otklanja njihov uticaj na potrebnom ukupnoj površini od blokova.

Mreža se suočava sa tehničke izazove pre nego što uživo, mada, kao što je integracija različitih promena u Bitcoin Core. Verujem da ćemo videti većinu ovih pitanja koja su regulisana i da Blockstream, ili možda čak i druge stranke, će pokrenuti svoju verziju Munja tokom 2016. Godine.

To će u velikoj meri olakšati trenutnu nagomilavanje pritiska okružuje blok veličine diskusiju, i dodati robusnosti Bitcoin mreže.

Do

Da je trgovanje platforma za blockchain bazirana stvorio mreži malo giganta overstock, prvi put objavio u avgustu. Deo većeg Medici ruke firme, da ima za cilj da revoluciju hartije od vrednosti tako što trgovine i naselje nastaju istovremeno koriste blockchain tehnologije.

Dok DIK je nedavno odobriti zaliha plan da izda akcije preko blockchain tehnologije, rekao je generalni direktor zaliha Patrik Birn u nedavnom članku od Motherboardthat ne može koristiti Bitcoin blockchain kao deo svojih napora.

"Možda nećemo koristiti Bitcoin blockchain. Možda postoji još jedna blockchain želimo da se integrišu sa, sa većim protokom,", rekao je izvor vesti.

Ovaj komentar je u odnosu na veličinu Bitcoin bloka, kao ograničen broj transakcija takođe dovodi u ograničenom broju instant naselja kompanija može da ponudi.

Nastavljajući sa svojim uverenjem da će blok problem veličina može riješiti u toku 2016. Godine, na neki način, i ja verujem da će iskoristiti Bitcoin blockchain za razliku od privatnog blockchain zbog decentralizovano, siguran i relativno nepouzdan prirode Bitcoin je.

Ako je ovo dođe oko, to bi bio prvi glavni proizvod sigurnost naselje objavio da koristi Bitcoin, a ključna prekretnica u istoriji Bitcoin je.

OpenBazaar

OpenBazaar trenutno radi na jednom od najzahtevnijih potrošača aplikacija za Bitcoin tamo sa razvojem decentralizovane tržištu.

Ako uspe, OpenBazaar bi u suštini služi kao open-source konkurenta eBai koja je smanjene naknade za sve stranke zbog svoje decentralizovane prirode.

OpenBazaar suočava šta ja verujem da je relativno sitne izazovi u pokretanju, uključujući i razvoj snažnog reputacije sistema i klasičnog kokoška ili jaje problem sticanja obim u novom tržištu.

Međutim, sa svojom nedavnom rizičnog kapitala prikupe sredstva za $ 1M u June2015, verujem da ćemo videti dugo očekivani početak i proširenje OpenBazaar tokom 2016. Godine.

Zapchain

Zapchain je platforma za društvene medije povered bi Bitcoin i jedan od mojih ličnih omiljenih kompanija.

Integracija pokretanja je on-lanca Bitcoin mikroplaćanja za istovar je zaista revolucionarna ideja koja podstiče kvalitetnu korisnika angažovanje i kreiranje sadržaja među različitim zajednicama sami stvorili.

Najveća prepreka Zapchain leži u njegovoj sposobnosti da nastavi svoj rast, izbegavajući spam korisnicima.

Iz onoga što sam video na Zapchain, ipak, njegova sposobnost da suzbije spamera se pokazao efikasnim i platforma je trenutno popularniji nego ikad.

Tokom 2016. Godine, predviđam Zapchain će nastaviti svoj rast u zajednicama u vezi ne-Bitcoin i takođe postaju priznata kao top Bitcoin vesti platformi. Zapchain otelotvoruje duh Bitcoin, a takođe predstavlja ključni alternativu nekim kontroverzno moderatorima Bitcoin zajednica.

BitFuri

Najbolji finansira Bitcoin rudarska kompanija sa više od $ 60 miliona do sada podigao, BitFuriannounced 16. Decembra da će doneti novi ASIC čip na tržište u K1 2016.

Lansiranje novog data centra u Gruziji mogao udvostručiti ukupnu Bitcoin mreže heširanja stopu, što dovodi neke brinuti o integritetu rudarskog decentralizacije Bitcoin je.

Verujem da je ovaj rizik je možda precenjen i da će biti povećan glavni neto efekat BitFuri je inovacija (i eventualno skoro dvostruko) sigurnost za mrežu.

Osim toga, utiče na integritet decentralizovane prirode Bitcoin je da deluje protiv najboljem interesu BitFuri je kao Bitcoin kompaniji.

BitFuri direktor, Valerij Vavilova, takođe ogleda ovo mišljenje, što ukazuje na njegovu kompaniju namerava da deluje u interesu mreže u celini.

Slične vesti


Post Blockchain

Antonopulos napušta sigurnosnu ulogu Blockchain-a da postane savjetnik odbora

Post Blockchain

Kako bi Bitkovinski lanac blokirao preokrenutu istoriju

Post Blockchain

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Post Blockchain

Rootstock fiksira svetlost sa skaliranjem na lancima - na Sidechain-u

Post Blockchain

Zašto centralne banke neće uspeti u digitalnoj valuti

Post Blockchain

5 Činjenice iz izveštaja države Bitcoin iz K3 2018

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Blockchain je novi model upravljanja

Post Blockchain

CFTC Slušanje istražuje ulogu regulatora u budućnosti Blockchain-a

Post Blockchain

Ruska centralna banka proučava tehnologiju Blockchain Tech

Post Blockchain

27 finansijskih firmi formiraju Konzorcijum korejskih blokova

Post Blockchain

Bitcoin grupe i izvršenje zakona objedinjuju se za formiranje Blockchain saveza