113 miliona dolara u Bitcoinima Gok-a veruje se da će se kretati kroz blok lanca | RS.democraziakmzero.org

113 miliona dolara u Bitcoinima Gok-a veruje se da će se kretati kroz blok lanca

113 miliona dolara u Bitcoinima Gok-a veruje se da će se kretati kroz blok lanca

Velike količine bitcoins ranije od vlasnika Mt Gok, koji su uspavane godina, su krenula blok lancu.

S obzirom da je razmena eksplodirao krajem prošlog meseca, ljudi su bili pitaju gde su ukradeni novčići su otišli, a pokušali su da prate neke pokrete između GOKS adrese. Jedan učesnik na Bitcoin razgovora Forum recalledan IRC razgovor između direktora GOKS Mark Karpeles i različitim korisnicima, koji navodno dogodio 23. Juna 2011. Godine.

Tokom razgovora, Karpeles (zvani MagicalTuk) ponudio da pokaže da je razmena u vlasništvu velikog broja kovanica, slanjem jedinstveno identifikuju iznos na navedenoj adresi. On sent424242.42424242 bitcoins na određenu adresu počinje sa 1eHhgV6vkuBI. Sasvim sigurno, oni nisu pojavili.

Nekoliko nedelja kasnije, da velika količina bitcoins je podeljen u dva manjim količinama. Zatim, više transakcija došlo, ljušti 50.000 bitcoins istovremeno u odvojenim novčanike, verovatno kao sredstvo ih prebacite u hladnjači.

Većina ovih 50.000 Bitcoin novčanike su kombinuju 16. Novembra 2011. Godine, u dva odvojena novčanike. Jedan od njih sadrži 500.000 bitcoins, a drugi se sastojao od 50.000.

50.000 Bitcoin Adresa za nastala je na taj dan, a potom je uspavan do jula 2012. Godine, kada je počeo da prima sitne transakcije, zajedno sa nekoliko drugih izlaza. Međutim, nema kovanice napustio taj novčanik, sve do danas, kada su njegovi 50.000 bitcoins sentto drugu adresu, kao deo izlaza iz različitih Bitcoin adrese u ukupnom iznosu od 180.000 bitcoins ($ 113 miliona dolara).

Od tada, ovi novčići su brzo razdvajanje, sa kovanice se u više navrata podeljena. Jedan ogranak je utvrđeno da su cepanja svakih 30 minuta u ono što je izgledalo automatizovan moda. Ovo ukazuje na to da možda postoji neki kod podele novčiće.

Mi ne znamo za sigurno da je 50.000-Bitcoin adresa je zaista u vlasništvu Mt Gok, ali izgleda verovatno. Drugi, veći, novčanik je kroz nekoliko transakcija, a najveći deo kovanica bića sentto adresu koja je verifikovan kao mt Gok co-vlasništvu na blok lancu.

Na objavljenim mt Gok co dokument kriza strategije tvrdi imovine 2.000 bitcoins, koji se nalaze u toplom novčaniku, dodajući da je hladnjača bila zbrisana.

Zašto sada?

Dakle, zašto se ovo dešava sada? Jedno od objašnjenja je da čini kovanice lakše koristiti za veliki obim transakcija. Kada se bitcoins šalju, sva sredstva drže u određenoj adresi šalju, i "promena" - deo koji je višak - šalje na adresu promene, upotrebljiv od strane pošiljaoca. Međutim, blok lanac mora da potvrdi da je promena je vraćen pre nego što se može ponovo koristiti.

Ako bi pokušali da pošalju bitcoins da mnogo korisnika vrlo često od jedne adrese koja sadrži mnogo bitcoins, onda će morati da čeka 10 minuta ili više za blok lanac da potvrdite vraća kusur, pre sprovođenja sledećeg transakciju.

Core Bitcoin programer Gregori Maksvel je takođe ukazao da je to bio mt Gok co transakcija, na osnovu interakcija koje je imao sa Mt GOKS API.

Maksvel je arguedthat razdvajanje ponašanje je u skladu sa funkcijom u procurio izvornom kodu Mt Gok. Ovo ukazuje na to da su neki od kovanog novca su pala u Mt Gok onlajn novčanik, a da je sistem sada automatski ih raspada, rekao je on.

Mt GokBlockchain Tehnologija

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin u Headlines-u: BitLicense stiže, ali ostaci divljih zapada

Post Blockchain

Da li je Bitcoin stvarno sledeći Internet?

Post Blockchain

Početak identiteta Cambridge Blockchain zatvara finansiranje od 2 miliona dolara

Post Blockchain

Lloids vidi potencijal Blockchain-a za tržišta osiguranja

Post Blockchain

Interesovanje Blockchain-a raste u Rusiji (uprkos pravnim pitanjima)

Post Blockchain

Zamislite Trust: Blockchains Groving Role in Financial Services

Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

Istraživanje CoinDesk: Etereum Hard Fork imao mali uticaj na osećaj

Post Blockchain

Lanac otkriva Blockchain platformu koju je izgradio i za finansijsku industriju

Post Blockchain

Verujte svom odometaru? Test Blockchain-a ima za cilj da pretvori plimu na automatsko prevrtanje

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Da li je Digital Asset 50 miliona dolara finansirao udare za Bitcoin? VCs Veigh In