11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond | RS.democraziakmzero.org

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond

Posle više od godinu dana rada, 11 FS konsultantska je ukinuta napor da podigne na 50 miliona dolara investicioni fond sa ciljem da podržava blockchain startups.

Objavljena u 2016. Kao način da se investira u osnivača žele da decentralizacija način banke posluju, fond patila od nedostatka "prave kombinacije naroda" da izvrši prikupljanje sredstava, rekao je 11 FS suosnivač Sajmon Tejlor, govoreći na the firms Velika Britanija sedište.

Na vrhu liste problema je pronalaženje pravog partnera u skladište sredstva nakon što su podignuta.

Tejlor je rekao da je kompanija - koja ima izuzetno cenjena tim osnivača, uključujući Tailor (bivšeg potpredsjednika preduzetničkih partnerstva u Barclais), i rukovodioci Dejvid Brear (ek Gartner,) i Jason Bates (ranije sa Starling banke) - imao " nula poteškoća "podizanje sredstava i bi zatvorili krug ako ne za skladištenja poteškoća.

Tejlor pozicioniran odluku kao deo većeg pivot koji smatra da je firma postaje sve tradicionalni konsultantska sa pokretanja filozofije, govori CoinDesk:

"Realnost je, taj fond je pojeli moljci. Voleli smo ideju, mi smo posvećeni ideji, ali ponekad moraš da okrenete, i to je upravo ono što smo uradili."

Tejlor je rekao da je 11 FS udaljio od početni $ 5 miliona dolara počinili Life.Sreda Venture Capital, efikasno okončanje šta bi bilo prvi partnerstvo fonda.

Uprkos promene planova, Tejlor naslikao sliku mladog konsultantske privučete među klijentima, uključujući banke, startup i usluga finansijske infrastrukture.

11 FS je porastao sa oko 25 zaposlenih u aprilu - otprilike u isto vreme blockchainfund ubijen - za oko 60 zaposlenih radnika danas, rekao je on. U avgustu, bivši direktor NTT Data Consulting je Fintech praksi, Sam Maule, došao na brodu kao vodeći partner i šef planirano proširenje za pokretanje je u Severnoj Americi.

Prema Tailor, 11 FS je proširena generisanje prihoda od svojih postojećim klijentima, mada firma ne deli svoje brojeve prihoda.

U srži obnovljene preduzeća ostaje fokus na pružanje industrije zainteresovanih strana konsultacije od onih koji su zaista izgradili konkurentne proizvode. Ova grupa se fokusira na ono medija platformi i istraživačkih usluga.

"Mi sebe vidimo kao challenger konsalting", rekao je Tejlor, dodajući:

"Mislimo da ukoliko ne promeni gde ti je razmišljanje dolazi, istog starog razmišljanja, jednako je isti stare dobavljače, jednako su iste stare rezultate."

Investments11: FSBanking na Blockchain fonda

Slične vesti


Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

Blockchain je novi model upravljanja

Post Blockchain

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Post Blockchain

Directori.io Prank dokazuje jačinu Bitcoin protokola

Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Ruska centralna banka proučava tehnologiju Blockchain Tech

Post Blockchain

Technologi Blockchain Ekplored at TechCrunch Disrupt London

Post Blockchain

5 Bitcoin i Blockchain startups za Vatch u 2018

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Kako Bitcoinova tehnologija može da preusmeri medicinska iskustva

Post Blockchain

Antonopulos napušta sigurnosnu ulogu Blockchain-a da postane savjetnik odbora

Post Blockchain

Američka bankarska konferencija: linije nacrtane u debatu bloka