Zašto toliko kineskih bitkoinera koristi Linuk? | RS.democraziakmzero.org

Zašto toliko kineskih bitkoinera koristi Linuk?

Zašto toliko kineskih bitkoinera koristi Linuk?

Za razliku od komercijalnih operativnih sistema, kao što su Vindovs ili Mac OS Ks, Vindovs stoji sama zbog svoje jedinstvene prirode. Jedna od glavnih prednosti korišćenja ovog OS je da je open source, što znači da je osnovni izvorni kod može da se koristi, modifikovana, a distribuira kao njeni korisnici odgovara.

Postoje veoma specijalizovane ukusa Linuk, kao što su Bedrock, koja može da iskoristi prednosti raznih drugih Linuk distribucija. Zatim, tu su kompanije poput SuSE koji obezbeđuju na nivou preduzeća Linuk za sve one, uglavnom korporacijama, u potrazi za visok stepen stabilnosti u server funkcionalnost.

Ali zašto je to veći procenat Bitcoin entuzijasta u Kini nego bilo gde drugde, izgleda da koriste Linuk za preuzimanje Bitcoin klijenta (Bitcoin KT)?

Pogledajte statistike ispod i videćete da je više od trećine korisnika preuzimaju na Bitcoin klijenta u Kini je izabrao Linuk verziju sam u avgustu.

Uporedite to sa SAD ili Velikoj Britaniji, koja je imala samo da svalite stopu od 5%.

Na prvi pogled, moglo bi se pomisliti da je razlog zašto je toliko korisnika u Kini su na Linuku je zato što Vindovs je tako skupo da koristite. Zašto platiti za Vindovs kada bi samo mogao koristiti Linuk? To se čini logično, ali to nije pravi razlog.

Svako ko je upoznat sa kineskim labavih zakona o zaštiti autorskih prava zna da sve što treba da uradite je da odete do lokalnog piratskog DVD prodavca i jezičku verziju operativnog sistema Vindovs kineske je dostupna za jeftin.

Ovo je dodatno potkrepljen upotrebe pretraživača operativni sistem u Kini. Jasno je da je većina kineskih korisnika interneta se ne koriste Linuk kada se uzme u obzir StatCounter podacima, generalno poštovala kao dobar izvor za statistiku o verzijama pretraživača i na taj način kao pomoćni korišćenja operativnog sistema.

Ono što Kinezi koriste Linuk Bitcoin klijenta za

Ona postaje prilično očigledno posle gledanja nekoliko faktora da je jedini razlog zašto su Kinezi pretežno koriste Bitcoin klijenta na Linuk za rudarske kovanica je da reši kriptografskih probleme kako bi otključali dodatne jedinice BTC. I to ima smisla jer se resursi mogu biti bolje prikupljaju uz pomoć Linuk nego sa drugim operativnim sistemima.

To može biti jedan od najvećih pokazatelja da je kineski koji mogu biti najveći rudari Bitcoin sve u svemu, i to ne treba da čudi da se svakome ko je sledeći na ASIC rudarski trku.

Lovac Šerman, programer koji radi na distribucije sadržaja i prikupljanja podataka rešenjima, smatra da su Kinezi jednostavno obuzdavanje računarsku snagu starijeg hardvera.

"Bitcoin rudarstvo je oko sirovog CPU, tako da gomila starih mašina dve godine radi nisku overhead OS kao Linuk imati više snage i opšti jeftinije rešenje onda novi računar. Oni takođe mogu da baci novac potrošen na Vindovs ili OSKS na više hardver ", kaže Šerman.

Podsticaj moj

Ankur Nandvani, A Bitcoin entuzijasta radi na otvorenom BitMonetmicrotransaction projekat, smatra da Linuk je otvorena priroda je komponenta u porastu u rudarstvu u Kini.

Ovo je široko prijavljeno u nedavnom članku pod nazivom "Bitcoin manija Grips Kina" za Bloomberg Businessveek.

"Biti otvorenog koda, rudari mogu lako optimizirati Linuk za Bitcoin rudarstvo", kaže Nandvani. "Takođe, ljudi su napisali vozačima koji omogućavaju Linuk da radi na drugačiji: ASIC je, tako da bi moglo biti još jedan razlog motiviše rudara koristiti Linuk."

Linuk i njegova relativna tehnološki sloboda se takođe može smatrati protivteža onome Kina je učinio za neko vreme da kontroliše svoju valutu, kurs juana.

"Valuta kontrole Čini se da su pokretačka snaga iza rasta bitcoins u Kini", kaže Nandvani. "Takođe, s obzirom da je Bitcoin može da bude zaista popularan u budućnosti, kineska vlada može biti dodatno motivisani da promovišu rudarstva u Kini."

Zaključak

 Scena prikazuje Bitcoin rudarstva na Central Television dokumentarnog filma u Kini oko Bitcoin. Kineski mediji pod kontrolom i uticajem vlasti u zemlji, što može ukazati svoju kolektivnu osećaj BTC. Source: Ioutube

Čini se da je, s obzirom na istoriju kineske vlade da kontroliše vrednost svoje valute, ne bi lako prihvatiti ideju Bitcoin. To nije nešto što može da kontroliše, međutim, i to je možda razlog zašto umesto donošenja pravila u vezi je da su precutno ga prihvatili.

Jedan od načina da se to izrazio je prikazivanjem dokumentarnog filma o Bitcoin na nacionalnoj televiziji. Ipak, kineska centralna banka izdala je upozorenja na virtuelnim valute u prošlosti.

Tencent KK, popularni trenutnih poruka sa više od 798 miliona aktivnih korisnika, ima svoj virtuelni valutu koji se zove K novčića. KK korisnici trgovinom kineskih juana za K Novac za kupovinu uglavnom virtuelne robe. Ali je takođe trguje među članovima KK i koristi za kupovinu stvarnom svetu proizvode i usluge.

Ovo je navelo vladu da izda upozorenje u vezi sa korišćenjem K Coin za pranje novca kroz itbi uzimanje nezakonito stečeni novac i to trgovanju kroz virtuelne valute.

Bitcoin ima taj isti sklonost, a Kina će imati teže kontrolni to nego da se jednostavno reći Tencent, operator KK, jednostavno ugasi K Moneta.

Šta mislite o Bitcoin u Kini? Da li mislite da vlada neće prihvatiti Bitcoin dugoročno? Da li oni imaju izbor? Recite nam u komentarima.

Predstavljamo Izvor: Flickr-

ChinaLinukBitcoin KT

Slične vesti


Post Bitcoin

Indonežanski projekat čini Bitcoin dostupan u 10.000 prodavnica

Post Bitcoin

$ 5,200: Bitcoin Buoiant po ceni postavlja novu All-Time High

Post Bitcoin

Bitcoinference California: Žene u Bitcoinu, VC i 500 startupa

Post Bitcoin

Huobi: regulisani američki bitkoin tržište ključ za naše proširenje

Post Bitcoin

Victori Lap? 2017. godina je bila Bitcoinova godina unazad

Post Bitcoin

Overstock obećava 3% dobitaka Bitcoina za promovisanje kriptokutencija

Post Bitcoin

Nova organizacija nudi Bitcoin akreditaciju za finansijske profesionalce

Post Bitcoin

Vreme je da se Bitcoin kompanije vrate

Post Bitcoin

Scaling Bitcoin Previev: 5 razgovora za gledanje na Bitcoinovom velikom samitu

Post Bitcoin

Kanada je na vrhu liste za preuzimanje softvera za Bitcoin 2018

Post Bitcoin

Bitcoinova mreža za munje preduzima veliki korak ka interoperabilnosti

Post Bitcoin

Evo dolazite na Bogu Bitcoin Strašne taktike