VC panel razmatra mogućnost investiranja u bitcoin #BTCLondon | RS.democraziakmzero.org

VC panel razmatra mogućnost investiranja u bitcoin #BTCLondon

VC panel razmatra mogućnost investiranja u bitcoin #BTCLondon

Panel investitora pokazao određeni nivo skepticizma i danas, kada su razgovarali o argumentima za i protiv ulaganja u Bitcoin preduzeća.

Blumberg viši novinar Stefani Bejker popodne moderirala panel diskusiju između Nick Shalek od Ribbit kapitala, Stefan Glaenzer strasti kapitala i Majkla Džeksona od Mangrove kapitala na konferenciji za Bitcoin London.

Na pitanje zašto još nije uložila ni u jednom Bitcoin kompanija, Glaenzer priznao da je postalo pomalo lenj u protekle dve godine, od svog prelaska sa kao preduzetnik u VC.

"Kao preduzetnik, ti guraj, ali kao VC sedite i čekati da se ljudi sa vama, i niko nema", rekao je on.

Džekson se složio, navodeći da nije bilo Bitcoin kompanije pomrači njegovu inbok, ili, pitanje da li je to samo zato što je industrija tako novo. On je rekao jedan od najvećih problema investitori suočavaju sa Bitcoin dokazuje da sredstva koja investicija u digitalnom valuti preduzeća vredi.

"Sredstva nam poveri svoj novac, jer ćemo uložiti u nešto inovativno, ali moram da predstavljaju kredibilan slučaj. Moramo da budemo sigurni da novac koristi se investira u nešto siguran i pravnom."

Sredstva mogu biti skeptični, ali Glaenzer priznao svakako ima prostora za industriju koja olakšava lakše online plaćanja.

"Jedina stvar koja je postala složenija na internet plaćanja Mi treba da se fokusira na pružanje velike rešenja za taj problem.", Rekao je on.

Shalek, koji je investirao u sebe, kao i dva Bitcoin Bitcoin kompanija, dogovoreno. On je predložio da Bitcoin je odgovor, ali je priznao da rad treba da se uradi da se pojednostavi i promovišu ga na čoveka na ulici.

"U ovom trenutku, Bitcoin je kao internet je bio u prvim danima - to je uglavnom tehničari and Geeks koji su zainteresovani, ali nije dostupna za mase."

Tema razgovora onda se okrenuo regulacije, sa Shalek ukazuje na to da, kada nova tehnologija dođe, potrebno je vreme za regulaciju da stigne, ali sustigne ga najverovatnije.

Glaenzer u pitanje potrebu za regulaciju, navodeći da kada je novac prvi put došao u postojanje, nije bilo propis, ali ipak preživela vekovima. On je takođe istakao činjenicu da je siva zona stvorio zbog nedostatka posebnim propisom na neki način čini kompanija u Bitcoin sferi privlačniji za investitore.

"Ako sve na propise strani se razjasniti, nema sive zone, ali ako nema sive zone, nema mesta za velike uspehe", objasnio je on.

Oba Glaenzer i Džekson tvrdi da kao Bitcoin industrija je trenutno jedini vredan oko 1,6 milijardi $, to nije baš na radaru mnogih investitora.

"Od venture tačke gledišta, Bitcoin nije dovoljno značajna, pa zato interes u tome je nizak", rekao je Glaenzer.

To je rekao, ni Glaenzer ni Džekson izjavio kategorički da ne bi ulagao u Bitcoin kompanije u budućnosti. U stvari, kako je izrazio interesovanje za ulaganje u stvarnom valuti, što Shalek savetovao je "najbolja polazna mesto" za investitore koji žele da testiraju digitalne valute vode.

Venture CapitalBitcoin Londonu

Slične vesti


Post Bitcoin

Server Hardvare Issues izaziva više problema za LocalBitcoins

Post Bitcoin

2k Boost? Bitcoin Cash se zatvara na rekordnom nivou

Post Bitcoin

Bitcoin Eies $ 18,000 dok Tide pretvara u Bulls Favor

Post Bitcoin

Izgradnja boljeg Bitcoin Fee tržišta

Post Bitcoin

Roger Ver se pridružio panelu za investitore da razgovara o sledećem koraku Bitkoina

Post Bitcoin

Upravljanje Bitcoin Shop-om Izgubi Plate kao Cene akcionarskih cena

Post Bitcoin

Zašto bi trebalo da se brinemo o upravljanju Bitkoma

Post Bitcoin

Prihvatljiva plaćanja za trgovce: manje od savršene, ali bolje nego ranije

Post Bitcoin

Slaba tražnja? Povratak cene Bitcoin-a Može početi da nestaje

Post Bitcoin

10 VC firmi se klade na Bitcoin i Blockchain

Post Bitcoin

Phishing Scam ciljevi Lista o aukcijama Bitcoin servisa američkih maršala

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zvanično pokreće međunarodna poglavlja