Vorld Bitcoin Asocijacije datoteka za bankrot u slučaju legalnih borbi vlasnika | RS.democraziakmzero.org

Vorld Bitcoin Asocijacije datoteka za bankrot u slučaju legalnih borbi vlasnika

Vorld Bitcoin Asocijacije datoteka za bankrot u slučaju legalnih borbi vlasnika

Kompanija koja posluje Bitcoin Center NIC je podneo zahtev za Poglavlje 11 stečaja zaštitu nakon mjeseci pravnog natezanja.

Svetska Bitcoin asocijacija (VBA) je upetljan u sporu sa svojim gazdom oko pitanja sajta na 40 Broad Street, koji je smešten Bitcoin Center NIC.

Organizacija tvrdi između $ 100.000 i $ 500.000 u pasivi, i do $ 50.000 u aktivi, prema sudskim dokumentima dobijenim CoinDesk. Podnošenje takođe navodi da je kompanija očekuje da će imati dovoljno sredstava da plate neosigurane kreditore, sa poverioca sastanku zakazanom za 17. April.

Pravna situacija koja uključuje kompaniju može videti dalji razvoj u danima koji predstoje, kao prema Bitcoin Centar Njujorku suosnivač Nick Spanos, kompanija planira da podnese da je stečajni peticija odbacuje. Spanos je rekao da je Bitcoin Centar Njujorku ostaje otvoren uprkos problemima.

U intervjuu, Njujork advokat Žak Catafagosaid ponašanja stanodavca prema njegovom klijentu:

"Za 30 godina, nikada nisam video stanodavac se ponašaju kao loše kao ovaj stanodavac."

VBA prvi podneo tužbu protiv svog stanodavca, 40 Broad Associates No 2 LLC, u oktobru 2014. Godine, a zastupa Catafago u tim postupcima. Za posebnoj stečajnom postupku, VBA se zastupa zakon firma sa sedištem u Njujorku Shafferman & Feldman LLP.

Hiljade u štete

VBA optužio gazdu da nije rešavanje problema curenja vode koje se navodi rezultiralo u hiljadama dolara štete i operativnih komplikacija. U svom originalnom tužbi, VBA tražio $ 100.000 na ime odštete, kao i kamate i sudske troškove.

Domaćin countersued u civilnom sudu kasnije tog meseca, tražeći da izbaci kompaniju iz prostorija. Taj sud se složio, ali apelacioni sud je kasnije uspostave prekid postupka, zahteva od VBA da plati $ 150.000 vezu.

Umesto da plaćaju vezu, Catafago rekao CoinDesk, VBA podneo zahtev za zaštitu od bankrota.

Pitanja sa gazdom centra na oba smera i ugovornih zabrinutosti. Sudski dokumenti dostavljeni prošle jeseni navode da je pored neadresiranih curenja, vlasnik Put skele na mestu koje tužioci tvrde negativno utiče na njihovu sposobnost da deluju.

Podnošenje note:

"Tužilac je u potpunosti obavlja sve svoje obaveze prema ugovoru o zakupu, ali bez obrazloženja, defendent je prekršio i preti da nastavi da krši prava iz ugovora tužitelj je: (a) ne popravi ozbiljno curenja stanje u prostorijama, (b) podizanje skela van demised prostorija koja je negativno uticali posao tužioca;. I (c) odbija da pruži ekstenziju 10 godina po potrebi i umesto toga služi 30 dana Obaveštenje o raskidu sa "

Naknadni suda podneske tvrde da je gazda bio aktivno svesni problema sajta još odlučio da ih ne bavi. Nalog za iseljenje uključeni u sudskim dokumentima dobijenih CoinDesk pokazuju da je gazda bio nalog za iseljenje datirano Avgust 2013, zahtevajući da stanar napusti imovinu do kraja septembra.

Organizacija evolucija

VBA Njujork sa sedištem u prvobitno trebalo da posluži kao grupa za pritisak koji se nalazi na 40 Broad Street lokaciji.

Odbio da imenuje konkretne partnere, Spanos objasnio da je povlačenje podrške rezultiralo u kompaniji ima da radi sa mnogo ograničenim resursima. Bitcoin Centar Njujorku kasnije izrasla iz tih napora, rekao je CoinDesk.

Povezan je navodno ponašanja stanodavca, rekao je on, kompanija nikada nije bio u stanju da deluje u svom planiranog kapaciteta i umesto toga nastali neočekivane troškove koji se sada traže da nadoknadi.

Sudski dokumenti pokazuju da je stanodavac optužio VBA da funkcioniše kao shell-kompanije, navode da Catafago pod nazivom "potpuno neosnovan" u podnesku od 5. Marta.

Priča o dva VBAs

Nakon vesti da je VBA je proglašenje bankrota, konfuzija se pojavio kao o tačnoj prirodi kompanije.

Neki izvještaji ukazali na VBA sa sedištem u Cirihu, osnovana otprilike u isto vreme kao i VBA Njujork sa sedištem u. Ta grupa je to vebsitedescribes kao neprofitna posvećena udruživanja napora među globalnim Bitcoin-fokusirana organizacija. Njegova vesti i mediji strana nije ažuriran ubrzo nakon najavljenog stvaranja grupe u januaru 2014. Godine.

Spanos rekao CoinDesk da njegova kompanija ima nikakve veze sa grupom Cirih sa sedištem u.

Predstavnik za Bitcoin centru NIC je negirao vezu. Svetska Bitcoin asocijacija Cirihu nije odgovorila na upite vremenom za novinare.

CoinDesk će nastaviti da prati ovu priču razvija i pruži ispravke čim postanu dostupni. 

Ispravka: Ranija verzija ovog teksta pogrešno navedeno da je Svetska Bitcoin Udruženje je trebalo da posluži kao pratilac društva za Bitcoin centru NIC. VBA je zvanični zakupac 40 Broad Street, Nev Iork, lokacije, a prvobitno trebalo da posluži kao grupa Bitcoin za zastupanje pod tim imenom. Bitcoin Centar Njujorku kasnije izrasla iz tih početnih napora. Izvinjavamo se zbog ove greške. 

BankruptciBitcoin Centar Njujorku

Slične vesti


Post Bitcoin

Vinklevoss Bitcoin ETF na trgovinu na NASDAK-u pod simbolom COIN

Post Bitcoin

Mt. Osnivač Goka Mark Karpeles odgovara kritičarima

Post Bitcoin

Bitcoin Hacker Residenci na Launch u Njujorku

Post Bitcoin

Pokret Big Block Bitcoin-a obrađuje Bcoin

Post Bitcoin

Kako je bitkoin P2P sloj dobio brzu brzinu u najnovijem Core Releaseu

Post Bitcoin

Bitcoin verzija 0.9.0 donosi ispravke ispravnosti transakcije

Post Bitcoin

Razumevanje Bitkoinove skalirne debate: Politika Prvo dolazi

Post Bitcoin

Održivi razvoj kroz Bitcoin

Post Bitcoin

100 Holandskih Merchantsa da primaju bitkoinske terminale u izdavaču

Post Bitcoin

Slaba tražnja? Povratak cene Bitcoin-a Može početi da nestaje

Post Bitcoin

Sales Surge za elektronsku firmu posle Bitkoin crnog petka

Post Bitcoin

#Flippening: će Eter proći Bitcoin i šta bi to značilo?