Virtuelna valuta regulatorni i poreski pejzaž nejasan, kažu stručnjaci | RS.democraziakmzero.org

Virtuelna valuta regulatorni i poreski pejzaž nejasan, kažu stručnjaci

Virtuelna valuta regulatorni i poreski pejzaž nejasan, kažu stručnjaci

Advokati, analitičari, akademici i vladini zvaničnici raspravljali regulatornih implikacije Bitcoin danas - i niko od njih izgleda da se slažu. Na panelu na konferenciji za Inside Bitcoins, jedan od velikih sporne tačke bio FinCEN odnos prema rudarima. Jedan govornik je čak predložio da bi cela smernice biti izazvan.

Nakon izlaska FinCEN smernice za virtuelne currencieson March 18, ljudi su počeli kuestioningvhether Bitcoin će rudari biti kategorisan kao proizvođača novca.

"FinCEN će biti prilično stabilna", rekao je Jakov Farber, viša savetnica za advokata Perkins Coie LLP. "I dalje će biti pitanja za rudare i korisnika", rekao je on.

"Rudari su u većini nejasno teritorije", rekao je Džeri Brito viši naučni saradnik u Centru MERCATUS Džordž Mejson univerzitetu. "Da li su oni administratori kao što je definisano u FinCEN?" Rudari koji Mine bitcoins i koriste ih da kupuju stvarne robe i usluga su kategorisani kao puke korisnika. "Ali, ako oni prodaju te kovanice, oni kvalifikuju", rekao je on.

Jedan od problema, rekao je Brito je da FinCEN izdala smernice virtuelni valuta na osnovu centralizovane valuti, dok Bitcoin je decentralizovana. Agencija je takođe propustio da preduzme odgovarajuće komentare pre izdavanja uputstva, rekao je on. "Smjernice može suprotstaviti."

Najmanje FinCEN imao neke smernice. Robu i budućnost Trejding komisija SAD (CTFC) nema smernice uvek, rekao je Farber, iako je nagovestio da bi to moglo da pogledate pitanje.

Većina država reguliše prenos novca preduzeća, osim Novom Meksiku, Južnoj Karolini, i Montana, rekao je - iako malo da izda zvanično smjernice o virtuelnim valute. Druge države (Njujork i Teksas među njima) su ekstra agresivni, i prijete ekstra-teritorijalni akciju protiv prekršilaca.

Kada je u pitanju oporezivanja, Internal Revenue Service izdao malo smernice, kaže Džejms Vajt, direktor Poreske pitanja u odgovornosti Kancelariji Vlade SAD-a. Ona poslednja objavljena neka uputstva o virtuelnim ekonomije u 2007. Godini, ali nije nulu u na virtuelnim valutama. GAO objavio reporton IRS smernice za virtuelni oporezivanje valute u poslednje vreme. "Oni radi da bi se", rekao je on CoinDesk. GAO je preporučio neformalni smernice barem dati javnosti neke informacije o tome kako treba da izveštavaju Bitcoin prihoda. IRS složio, ali ne postoji rok za objavljivanje još.

"Imaš poreski ambijent gde pokušavaju da nateraju stvari u poreske kante", rekao je Vajt. "Ali oni ne uvek uklapaju dobro." Alternativa je da se izmeni regulatornog okvira samog, ali ovo je dug i mukotrpan proces.

Debata nijanse uredbe je smetnja, Patrik Grifin, šef razvoja biznisa za OpenCoin, rekao CoinDesk. "Industrija mora da se ispred poruka", rekao je on, touting je DATAself-regulatorni organizaciju koja je rano jutros je najavljeno, od kojih OpenCoin predstavlja deo. "Regulatori neće da se spustila na pravnom nijanse. Prvi sniff su dobili od bilo čega nedozvoljenog kretanja kroz sistem, oni će ga zatvoriti."

Unutar BitcoinsDATA

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkainska fondacija traži od suda da odbaci lokalni punkt bita za Florida

Post Bitcoin

Zašto bitkainova debata o veličini blokova je proksi rat

Post Bitcoin

Jim Harper: 2018 će obnoviti Bitcoin Fondaciju

Post Bitcoin

Bitcoin Core pokušava da remontuje kako nadograđuje svoj kod

Post Bitcoin

Održivi razvoj kroz Bitcoin

Post Bitcoin

Sastanci predstavnika Federalne agencije da razgovaraju o bitkoinu

Post Bitcoin

MIT Bitcoin App Contest nagrađuje inovativne programere $ 15k u nagradama

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zvanično pokreće međunarodna poglavlja

Post Bitcoin

Kanadska rudarska kompanija plaća platu u bitkoinu i planira novu BTC razmenu

Post Bitcoin

Ukloni Satoshi kao osnivača, kaže Bitcoin Foundation Foundation

Post Bitcoin

Bitcoin se uputio na novu generaciju razvijaca u DevCore Bostonu

Post Bitcoin

Istorija je napravljena: Bitcoin Cene Top $ 2,000 za postavljanje novog All-Time High