Vinkdek Pokrenut od strane Vinklevoss Tvins - Indeks cena za Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Vinkdek Pokrenut od strane Vinklevoss Tvins - Indeks cena za Bitcoin

Vinkdek Pokrenut od strane Vinklevoss Tvins - Indeks cena za Bitcoin

U Vinklevos blizanci zaista želim da stavi svoje ime u Bitcoin - oni su pokrenuli su spojene indeks Bitcoin cena, je "Vinkdek" da kažu odražava pravu cenu digitalne valute. Indeks će se koristiti za cenu imovine u narednom Bitcoin poverenja braće.

Vinkdekvill biti ponuđen od strane Matematika sa sedištem Asset Indeks LLC, kompanije pokrenute od strane Vinklevosses. Saopšteno je danas u poslednjem podnesku braće sa SEC, na izmenjenu verziju njenog podnošenja jula opisuje Vinklevos Bitcoin Trust.

"Verujemo da smo uspostavljanje tačne cene spot koji odražava pravu vrednost jednog Bitcoin i rešava se cena konfuziju koja postoji zbog raznih berzi", rekao je Kameron Vinklevos, koji deluje kao direktor MBAI.

Vinkdek koristi cenu trgovanja u američkim dolarima u gornji tri kvalifikovane obima Bitcoin ekchangesbi preko perioda od dva sata. Ona koristi pokretni prosek jačine ponderisane da podesite svoju cenu. Takođe težine najsvežije transakcija u periodu od dva sata veća od ranijih transakcija u istom prozoru.

U vreme, par se nadaju da će indeks se koristi kao više opšti reper za cijenu od Bitcoin, nego samo kao način da se utvrdi neto vrijednosti imovine fonda.

Indeksi cena za Bitcoin postaju sve važnije s obzirom na nestabilna priroda sredstva, a delta koja postoji između različitih razmene, koji su i sami relativno mlad, i deo je još uvek tržište u nastajanju. The Vinkdek je strana, što pokazuje šest različitih cene razmene pored sopstvene, ukazuje na velike rasprostranjenosti između različitih razmene.

Prosečne cene na LocalBTC (localbitcoins.com) navedeni su oko $ 760 na licu mesta, na primer, uz cijenu na problematičnom Mt Gok iznosila samo $ 262, u vreme pisanja ovog teksta. Vinkdek vezana Bitcoin na $ 628.

Vinkdek pridružuje svoj Bitcoin Indeks cena CoinDesk, pokrenuta u septembru prošle godine, koja ima jasno definisan skup pravila kojima se daju kojima razmenjuje podržava.

Kao CoinDesk, MBAI je diskvalifikovan Mt Gok od inclusionin svoj indeks. On to pripisuje nedavnoj zamrzavanja Bitcoin povlačenja, pored svog zaostalih američkih dolara povlačenja.

Zajedno sa današnjim izmenjenom SEC podnošenja, pokretanje Vinkdek je signal da su braća Vinklevos približavanja lansiranja njihovog ETF. Podnošenje je očekivano, nakon najave njihovog advokata prošlog meseca. Ona je predvideo da bi taj fond biti odobrena do kraja ove godine.

Najnovija verzija SEC podnošenja iz Savezne Senatu hearingslast godine, u pored NIDFS hearingsthat održan u januaru. On je istakao regulatorni nesigurnost koja još uvek postoji oko Bitcoin. U Vinklevos Blizanci će biti posebno osetljiva zbog ovoga; oni prisustvovali saslušanja samo nekoliko dana nakon hapšenja Charlie Shrem, osnivač sada Mrtav BitInstantvhich je bio jedan od njihovih ključnih investicija. Oni su se ogradili od Shrem u saopštenju u to vreme.

U Vinklevos braća tvrde da drži 1% od svih bitcoinsvhen je podnet inicijalni dokument ETF-a u julu prošle godine.

Slične vesti


Post Bitcoin

Projekat MIT Bitcoin objavljuje prve pobjednike u konkurenciji

Post Bitcoin

VC panel razmatra mogućnost investiranja u bitcoin #BTCLondon

Post Bitcoin

Mt. Direktor Gok-a izjavio je da je proširena dokumentacija više ili manje legitimna

Post Bitcoin

MIT Bitcoin Project imena su finalni pobednici takmičenja za $ 15k

Post Bitcoin

Hal Finnei na Bitcoinu: u svojim riječima

Post Bitcoin

Miami Bitcoin Conference Dai 1: Crime, Krugman i BitLicenses

Post Bitcoin

LocalBitcoins Ekploring Options nakon prestanka usluge u Nemačkoj

Post Bitcoin

Indonežanski projekat čini Bitcoin dostupan u 10.000 prodavnica

Post Bitcoin

Hard Fork pitanje razdvaja programera na Scaling Bitcoin Dai 2

Post Bitcoin

Bitcoin cena na Shaki Ground nakon 1.000% dobitaka

Post Bitcoin

Nazad na 1.500 dolara: Bitcoin Cash bi mogao da vidi dalje opterećenje

Post Bitcoin

Traženje problema? James Altucher za kritike Bitkeina: Mrtav si pogrešio