Vallettec donosi rješenje Bitcoin Point-of-Sale za Južnu Afriku | RS.democraziakmzero.org

Vallettec donosi rješenje Bitcoin Point-of-Sale za Južnu Afriku

Vallettec donosi rješenje Bitcoin Point-of-Sale za Južnu Afriku

Južnoafrička plaćanja usluga Vallettec se udružio sa BitPai da se integrišu Bitcoin sa tačka-of-prodaje (POS) za plaćanje platformi.

Kompanija je radila sa Južne Afrike BitPai affiliate Bitcoin Paimentsto dozvoliti trgovci koriste svoju platformu da prihvati Bitcoin uplate putem u prodavnici POS uređaja.

Novo partnerstvo je važan korak napred u dovođenju Bitcoin na cigle i malter trgovaca u Južnoj Africi.

Vallettec osnivač Johan Majer rekao CoinDesk da je "ovo je prvi put da neko ima integrisanu Bitcoin point-of-sale i dozvoljeno trgovcima da prihvate Bitcoin plaćanja od skoro svakom plaćanja uređaja" u zemlji.

Mobile-fokusirana usluga

Dok Bitcoin usluge su pojavljuju u sve većem stopa, što Južna Afrika je nestao je POS platforma za cigle i malter prodavnicama da prihvati Bitcoin na skalabilnom nivou.

Vallettec je novo partnerstvo sa BitPai menja da i ima za cilj da izvrši plaćanje POS sa Bitcoin povjetarac i za trgovce i njihove klijente.

Mobilni plaćanja su u fokusu platforme Vallettec, koji dokazuje da se dobro uklopio sa tehnologijom obe Bitcoin i narod Južne Afrike, od kojih su mnogi oslanjaju na mobilnim telefonima kao njihovu primarnu internet uređaja.

Mejer je rekao misija njegove kompanije je da "postane jedna tačka interfejs između POS i bilo kog mobilnog ili e-vallet rešenje", i dodaje:

"Verujem da Bitcoin ima sposobnost da bude prvi pravi uspešna alternativa tradicionalnom bankarstvu u Južnoj Africi."

Prednosti prihvata Bitcoin i za trgovce i kupce koji koriste Vallettec su uobičajena u toku: niže naknade transakcije i nema povraćaja sredstava da brinemo za trgovce, a kupci mogu jednostavno platiti Bitcoin od svojih mobilnih telefona - bez potrebe bankovni račun.

Shopping i šire

Na sajtu kompanije naglašava da je njegova platforma pos uplata ne mešaju u postojeće procese plaćanja trgovaca na bilo koji način. Proces integracije, kompanija tvrdi da je "bešavne i bezbolno", bez krivulja učenja neophodne za trgovce koji koriste platformu.

Na kraju kupca, Bitcoin ima potencijal da poboljša život Južne Afrike - i to ne samo prilikom kupovine roba i usluga u prodavnici.

Mejer je rekao CoinDesk:

"Osamdeset posto Južne Afrike stanovništva je bilo unbanked ili pod-banci. Verujem da je trenutak Bitcoin postaje pristupačna, to će biti ključni igrač ako neće Dominator u načinu na koji porodicama šalju novac drugim članovima porodice ili prijateljima. Iz tog razloga smo znali da Bitcoin je da se formira deo naše platforme. "

U tom smislu, opcija za slanje i primanje Bitcoin na platformi mobilno plaćanje u Južnoj Africi ima implikacije izvan maloprodaje kupovine.

Iako još uvek mlada kompanija, Mejer je rekao raste klijent baza Vallettec je izgleda uzbuđen zbog nove opcije da prihvati Bitcoin na njihovim platnim sistemima:

"Bitcoin je još uvek nov koncept u Južnoj Africi i Africi, ali je pokazala ogroman potencijal za rast i skoro svi franšize pregovorima smo sa veoma ljut na dodavanje Bitcoin kao opciju plaćanja."

Bitcoin ekspanzije

Južna Afrika nije stranac na Bitcoin. U julu, plaćanje kapija PaiFast počela prihvatanje Bitcoin, što je otvorilo vrata za oko 30.000 onlajn merchantson svoju platformu da prihvati digitalni valutu.

Jedan od tih trgovaca, Takealot, počeo da prihvate bitcoinshortli nakon objavljivanja partnerstva PaiFast je sa BitKs. Firma je jedan od najvećih e-komerc kompanija u zemlji, pošto je podigao $ 100 miliona u rizičnog kapitala prošlog maja.

Bitcoin je takođe bio deo borbe Južne Afrike protiv krivolova - koja je postala sve značajnija u poslednjih nekoliko godina, sa brojem umrlih od krivolova dostigao svih vremena visoke tonove za ugrožene nosoroga vrste.

U junu, Međunarodnog dana borbe protiv Krivolov fondacija (IAPF) u partnerstvu sa australijskim Bitcoin pokretanje BitPOS dodati Bitcoin donacije sadašnjem protiv krivolova kampanje. U to vreme IAPF rekao Bitcoin donacije čine 10% od ukupnog broja fundsraised.

Pogledajte video o mobilnim namotavanje u Južnoj Africi ispod:

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Kan je investitor u BitPai.

Mobile PaimentsSouth AfricaBitcoin pos

Slične vesti


Post Bitcoin

Estonska bitkoinska nedelja uspjeha uprkos jakom regulatornom okruženju

Post Bitcoin

Kraj inflacije? radikalna vizija kriptokutnosti sa fjučersima

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija pokreće Core Development Event Series

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Inside Bitcoins NIC Dai 1: Bitcoin 2.0 preuzima centar pozornice

Post Bitcoin

Bitcoin gotovinski planovi ponovo povećavaju veličinu bloka

Post Bitcoin

Kako se Bitcoin trgovci pripremaju za Odluku ETF-a za SEC

Post Bitcoin

Singapur sjaji kao prodavci Bitcoin Bullion-a

Post Bitcoin

Tuur Demeester: Bitcoin i dalje velika investicija # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

Bitcoin je natrag iznad 11.500 dolara, ali Bullovi još nisu iz Vudsa