Uskoro će se par živeti na bitkoinima 90 dana | RS.democraziakmzero.org

Uskoro će se par živeti na bitkoinima 90 dana

Uskoro će se par živeti na bitkoinima 90 dana

Ostin Craig i njegova uskoro biti žena Becci Bingam su odlučili da žive od bitcoins punih 90 dana - to znači ne dodiruju gotovinu ili kredit za bilo koji oblik plaćanja vrste.

Ovaj par, sa sedištem van Provo, Utah, poslali Kickstarter campaignabout njihove misije 10. Juna U vreme pisanja ovog teksta, oni su zaradili skoro $ 4.500 u obećanja prema svom cilju $ 70.000, koji mora biti postignut do 11. Jula za kampanja se može smatrati uspehom. Ostin i Becci su takođe prihvataju Bitcoin donacije na njihovom sajtu - lifeonbitcoin.com- koji je do sada prikupio preko 51 BTC (oko $ 5.691 po trenutnoj vrednosti).

"Juče je bio medijski Firestorm", rekao je Ostin preko Skipe-a. "Bilo je stvarno ludo."

Sve prihoda koji Ostin i Becci podižu iz Kickstarter i njihovih BTC donacija će ići ka finansira dugometražni dokumentarni film o svom projektu. To uključuje troškove angažovanja ekipom sa punim radnim vremenom da ih prati, pre i posle proizvodnih troškova, marketing i distribuciju.

Ostin kaže da je ideja o životu off bitcoins je iz njegovog prijatelja.

"On Super sam se Bitcoin i sam troši sve što je mogao da sazna o tome", kaže on. "Javila se pitanje," Šta ako pokušate da uradite sve vaše transakcije na njemu? ' "

Ostin kaže da je bio bolji kandidat za eksperiment od svog prijatelja, jer, za razliku od svog prijatelja, Ostin nema ženu, decu, hipoteku i mala preduzeća da se brine o. U suštini, Ostin nema mnogo da izgubi.

Iako on se uskoro udala, a eksperiment će početi odmah nakon što je i Becci vrati sa medenog meseca, Ostin, kaže njegova verenica nije potrebno mnogo ubedljivo.

"Iako ona nije strašno upoznat sa sa Bitcoin, ona je samo rekao:" Hajde da to uradimo ", priseća se on.

Becci šef nije potrebno mnogo ubediti ni. Ona je dizajn / marketinški profesionalac u lokalnom tehnološkom centru, i vodio je ideju po svojim poslodavcima.

"Voleli ideju i rekao da će učiniti sve da čak plati platu u Bitcoin", kaže Ostin.

Par je odlučio da pokrene eksperiment sa hladno, bez ikakve unapred mere vanredne. Šta god oni trenutno imaju u svojim ormarima, bez obzira gasa je ostalo u rezervoaru automobila. To je ono što će početi sa.

To bi moglo da život zanimljiv od samog početka, posebno imajući u vidu da je jedino mesto u gradu Austin da trenutno ne prihvata bitcoins je sendvič prodavnica.

"Ako ne želimo da se razboliš sendviča nakon prve nedelje, ćemo morati da razgovara sa mnogo različitih trgovaca i reci im o Bitcoin - ubedi ih da oni mogu to da uradim, ovde su prednosti, i da možemo da to bezbolno ", kaže Ostin.

On je čak spreman da ponudi preduzećima premiju - 150 odsto normalne cene - ako je to ono što je potrebno da ih na ploči sa prihvatanjem BTC kao plaćanje. Nadamo se da će do kraja eksperimenta, bitcoins će postati mainstream i prihvaćena valuta u Provo. Obezbeđivanje malo podsticaj za valutu u celini.

Bračni par kaže da, ako dobiju dovoljno donacije, oni će uzeti dokumentarac na putu da vide da li mogu da putuju do nekoliko drugih lokacija koje koriste samo bitcoins.

Da prati Ostin i Becci eksperiment, ili donirati za njihovu stvar, pogledajte theirKickstarter pageor svoj službeni blog.

Život na Bitcoin

Slične vesti


Post Bitcoin

BitLicense Comments Close vith Final Input from Circle, BitPai

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

Bitcoin Cash: zašto je Forking Blockchain i šta to znači

Post Bitcoin

$ 5,200: Bitcoin Buoiant po ceni postavlja novu All-Time High

Post Bitcoin

Robocoin Polici Change Ignites se plaši nad centralizacijom

Post Bitcoin

Bull Trap? Bitcoin gotovina je gotov, ali dobitak može biti kratko živ

Post Bitcoin

Bitcoin Futures: Napravite put za novi tip kitova

Post Bitcoin

Prvi Plug-in Node ima za cilj da poboljša mrežnu sigurnost kompanije Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin verovatno postaje nišan proizvod, kaže ING-ov Top Economist

Post Bitcoin

Bitcoin Centar NIC donosi Inkubator za pokretanje Bitcoin-a na Vall Streetu

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija formira komisije za pravnu zaštitu i regulaciju

Post Bitcoin

ATM i fizički interfejs bitke za bitkoin