Upravljanje Bitcoin Shop-om Izgubi Plate kao Cene akcionarskih cena | RS.democraziakmzero.org

Upravljanje Bitcoin Shop-om Izgubi Plate kao Cene akcionarskih cena

Upravljanje Bitcoin Shop-om Izgubi Plate kao Cene akcionarskih cena

Bitcoin Magazin najavio je danas da će neki od svog rukovodećeg tima odreći većinu njihovih plata za narednih šest meseci, a da su svi oficiri kompanije dobrovoljno da će raskinuti ugovore o radu.

Bitcoin Shop je glavni izvršni Čarls Allendescribed napori kao deo šireg pokušaja da se smanji fiksne troškove kompanije istovremeno štiteći postojećih akcionara iz razblaženja, jer kompanija ne bi morao da izda nove akcije u "duboko depresivnih" cene, kao kompenzaciju za direktora. Alen je dodao da je i odricanje platu u okviru privremenih mera.

"Akcije like this ilustruju posvećenost našeg tima za izgradnju i pokrenuli novu platformu bez daljeg akcionara razvodnjavanja", rekao je Alen u saopštenju.

Bitcoin prodavnica, koja se javno trguje na OTCKBmarket, je e-commerce platforma koja prodaje sve od Bovflek treninga stanica do ASUS laptopova, sa svim cenama koje se kotiraju na Bitcoin. Firma je jedan od retkih javno trguje kompanija sa direktnog izlaganja na Bitcoin ekonomiju.

Stok nevolje signal problema

Tog preduzeća cena akcija je pala u poslednjih nekoliko meseci, klizi sa visokih $ 5.26 na 6. Februara, kada Bitcoin Magazin završila svoj obrnuti spajanje sa OTCKB-citirao firma TouchIT tehnologije, do $ 0.08, kada je tržište zatvoreno juče.

Kao rezultat toga, finansije kompanije su potrebni izvanredne akcije, kao što su oni koji se trenutno uzima. Bitcoin potez Shop uprave da se odrekne svoje plate znači da će uštedeti $ 575.250 godišnje u platama i pratećim troškovima, saopštila je ta kompanija u svom izdanju.

Kompanija će osloboditi neke članove uprave iz sporazuma kočenjem, što bi im omogućilo da prodaju kapitala koji u Bitcoin Shop odmah. Istovremeno, Bitcoin prodavnica planira da uspostavi 10B5-1 šemu za zaposlene za prodaju kapitala preko posrednika u "dohvat ruke" odnosa.

Allen objasnio:

"Tehnički smo mogli da prodajemo naše zaliha sutra [.] Ali realno ne želimo da se prodajom akcija na ovom nivou. Prodajom akcija ovako rano u igri nije nešto neko želi da uradi to je rešenje finansijski inženjering u zaštiti. Naše akcionari i smanjiti troškove. "

Bitcoin Magazin odobrila 6,2 miliona radnika akcija opcije, uz štrajk ceni od $ 0.50, prema svoj najnoviji filingvith Komisije za hartije od vrednosti. Podnošenje pokazuje da bi opcije su uložili u periodu od tri godine.

Nova platforma u radovima

Alen kaže Bitcoin Shop je proveo poslednjih šest meseci razvija platformthat bi ugradi novčanik i način za korisnicima da lako kupiti bitcoins. On kaže da je firma udaljava od svog trenutnog modela e-trgovine, jer to nije "dugoročni posao". Firma investirao $ 150,000in digitalni valuta-kupovine usluge ekpresscoinon 14. Jula.

Nova platforma će integrisati karakteristike ekpresscoin i plaćanje platformi GoCoin, koji je takođe uložila ININ marta, rekao je Alen.

"Pokušavamo da završi komponente zajedno [.] Proveli smo dosta vremena da razvija i tržište nam nije dao zasluge za to još", rekao je on.

Alen se osvrnuo i na neobičan potez omogućava svoj tim za upravljanje da rade bez ugovora o radu, nazivajući ga njegova "filozofija" na upravljanje. On je rekao da nema menadžeri su napustili kompaniju, iako nemaju ugovore o radu. On je dodao da planira da regrutuje nove talente na Bitcoin Shop bez da im ugovora o radu, kao i da rukovodstvo treba da "služi za primer".

U Alena mišljenju, ugovori o radu korist radnika, ali ne i kompaniju. On je takođe istakao:

"Ne mislim da rukovodioci treba da imaju ugovore o radu. Svako treba da isporuči i ako to ne učine, oni ne treba da imaju pravo na posao."

Finansijski nevolja moguće

Njujork Univerziteta finansije profesor Dejvid Iermack rekao najnoviji potezi Bitcoin SHOP bili "sigurno nije normalna", na pitanje CoinDesk da interpretiraju akcije firme.

Iermack specijalizovana za proučavanje izvršne kompenzacije i performansi preduzeća. On je objasnio da je ova vrsta poslovnog ponašanja može ukazivati na dublje probleme, dodajući:

"Ti vidiš Direktora uzimajući ovaj korak u kompanijama koje su pod stresom i približava nelikvidnost."

Bitcoin Prodavnica je $ 722.215 u kešu od njenog poslednjeg perioda izveštavanja, koji je završen 30. Juna. Zajedno sa svojim digitalnim devizne rezerve, kompanija ima $ 1.1m u obrtna sredstva. To prijavio tekuće obaveze $ 216.426, dajući joj tampon obrtnih sredstava iz oko $ 880,000.

Alen je negirao da je njegova firma bila finansijski nevolji, ponavljajući da su najnoviji upravljanje potezi su jednostavno način smanjenja fiksnih troškova i zaštitu akcionara od akcija razblaživanja.

"Mi smo u ovome na duge staze. Mi zaista želimo da izgradimo fenomenalnu kompaniju", rekao je on.

Bitcoin Prodavnica

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija

Post Bitcoin

10 VC firmi se klade na Bitcoin i Blockchain

Post Bitcoin

Bitcoin.org upozorava na napade u susret budućem izdanju Bitcoin softvera

Post Bitcoin

Odbor Australijskog senata traži da se prevaziđe porez na bitcoin porez

Post Bitcoin

Bitcoin u 2017. godini: Hedge za devalvaciju valuta za nove tržišta

Post Bitcoin

Korisnik LocalBitcoins se izjasnio krivim nakon potkopanog stinga

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Skraćeno življenje? Bitkoin borbe za povraćaj $ 7,200

Post Bitcoin

Zašto bitkainova debata o veličini blokova je proksi rat

Post Bitcoin

Kratkoročni vrh? Bitcoin cena traži pravljenje na Choppi Charts

Post Bitcoin

Kandidati za Bitkuin Fondaciju govorili o zabrinutosti zbog registracije niskih birača

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Grcka munjevita dva puta