Tajni početak 21 za Sponzor Silicijumske doline Bitcoin Job Fair | RS.democraziakmzero.org

Tajni početak 21 za Sponzor Silicijumske doline Bitcoin Job Fair

Tajni početak 21 za Sponzor Silicijumske doline Bitcoin Job Fair

Tajanstven Bitcoin pokretanje 21 doo je najavio da će biti glavni sponzor za predstojeću Bitcoin Job Fair, koji se održava u Sunnivale, Kalifornija, 18. Aprila.

Plug i direktor igra Skot Robinson, ukazao je da očekuje da će ovogodišnji Bitcoin Sajam zapošljavanja da privuče sličnu publiku na prošlogodišnju manifestaciju, tokom kojih je učešće od oko 30 startup i 400 polaznika.

Robinson sugerisao da ovogodišnja iteracija Bitcoin Job Fair, međutim, verovatno će odražavati nedavne promene u prostoru, sa više radnih mesta koje proizilaze iz manjom grupom dobro kapitalizovane učesnika industrije.

On je rekao CoinDesk:

"Prošle godine, došlo je veći naglasak na inženjera i programera, mislim da ove godine je proširen. Vidiš mnogo više marketing i razvoj poslovne mogućnosti, jer oni mogu da plate nekoga sa ovih obaveza."

Nakon prvog podizanja 5 miliona dolara u 2013, kao Bitcoin rudarske kompanije, 21 AD ponovo pojavili u martu ove godine, otkriva da je podigao $ 116m tokom svog odsustva sa reflektorima u industriji.

Upitan za komentar o svom prvom visokog profila javnog sponzorstvo, predstavnik za 21 utvrđeno je da je razlog za prelazak je iznenađujuće jedan, rekavši samo: ". Mi smo zapošljavanje"

Manifestacija će biti besplatan za osobe koje traže posao. Dodatne kompanije sa jednom prisustvo na licu mesta će uključivati 37coins, Airbitz, Bitvage, Blockcipher, Ciphrek, Coinbeiond, ogledalo, Pavilion i Purse.io.

Vall Street Journal'sMichael J. Casei i Pavle Vigna, autori "The Age of Criptocurrenci", takođe će naslov panel.

Industrija konsolidacija

U intervjuu, Coinaliti direktor Danijel Roseman ponovio Robinson je prognoze za taj događaj, uz napomenu da je veći VK zaokružuje, kao što su one koje je nedavno zatvoren 21. I Coinbase, se utiče na tržište zapošljavanja.

"Prošle godine, bilo je više venture kapitalne investicije u različitim kompanijama, a ne masovnih rundi. Očigledno poslovi dolaze od onih VK zaokružuje," Roseman izjavio je, dodajući da je pravni i usklađenost sada oblasti fokusa za zrelijim počeci.

Ipak, ova ekspanzija nije došao bez kontrakcija za ranije startup, prema Robinson, koji je dodao da veruje da je prostor sazrela do tačke gde se sada odlučio da "pobednici" u Bitcoin prostoru.

". Videli smo Coinsetter sticanje CAVirtek, videli smo Buttercoin shutter svoja vrata Šta se stvarno dešava je da dobitnici su ostanem i kupovine druge timove koji gube", rekao je on, dodajući:

"Počinjemo da vidimo glavne igrače na ovom prostoru, barem onih koji će biti u bliskoj budućnosti."

Izvan interes

Uprkos tržištu ugovaranje u industriji, Robinson, nagovestio da je interesovanje za Bitcoin poslove širi.

Navodeći nedavne najave kompanije kao što su Inteland IBM, Robinson, predložio ga je kontaktirao mejnstrim kompanija koje žele da bolje razumeju tehnologiju.

Iako je prisustvo takvih imena neće biti vidljiv na događaju, Robinson je rekao "velike finansijske entiteti" su raspituje o sajmu zapošljavanja, a razvoj dodatno podstaknut nedavnim vaveof bivšim zaposlenima Vall Street povezujući se sa prostorom.

"Gledamo veliki talenat se izvukao od finansijskih institucija, i oni donose sa sobom da validaciju iz iskustva u glavnim pozicijama", dodao je Robinson.

Kampus Angažovanje

Ipak će još jedan ključni član događaja biti Koledž Criptocurrenci mreža (CNN), koji će biti domaćin 72 sata zajedničkog programiranja u vezi sa ovom događaju. Sponsored bi BitGo, ChangeTip i menja oblik, događaj ima za cilj da otkrije mlađe programere za API za sponzora, a samim tim, Bitcoin sebe.

CCN, Mak Vilson, koji radi Berkelei poglavlje u mreže, izrazio nadu da će ovaj događaj privući interes onih sa op tech background.

"Naš cilj za ovo su ljudi koji uopšte ne znaju ništa o Bitcoin, da se te ljude da Plug and Plai, da im brzo Bitcoin 101, upoznati ih sa API, a zatim da ih odatle", rekao je Vilson.

Vilson je rekao da se nada da će izgraditi van zamah same grupe, koja je pokrenula u septembru sastoji uglavnom od diplomiranih studenata, ali sada je uglavnom prisustvovali mlađim članovima.

Vilson je govorio u za to predviđene okviru manifestacije, zaključujući:

"Ovo nije samo pronalaženje sledeći aplikaciju, ovo je raskrsnica tehnologije, politike, finansija i svega ostalog."

Plug i Plai21E6Bitcoin Sajam zapošljavanja

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija drži 4 miliona dolara u Bitcoinu, troši $ 150k svakog meseca

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija pritisne za doprinose kampanje bitkoina

Post Bitcoin

Australijska vlada: kandidati za socijalno osiguranje moraju proglasiti bitkoinsku imovinu

Post Bitcoin

Charlie Shrem podneo ostavku iz Bitcoin fondacije nakon hapšenja

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija otvara nominacije za prazno sedište odbora direktora

Post Bitcoin

Bitcoinference California: Žene u Bitcoinu, VC i 500 startupa

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Thieves Strike Atlanta Smoke Shop

Post Bitcoin

Radikalna akademija: Novi Hacker tim Amira Taakija širi bitkoin u Siriji

Post Bitcoin

Bitcoin.de registruje sa nemačkim finansijskim regulatorom BaFin

Post Bitcoin

Bitkain debata o veličini bloka nije samo tehnologija

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin

Post Bitcoin

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond