Tajlandska Bitcoin razmena se ponovo otvara sa poboljšanim uslugama | RS.democraziakmzero.org

Tajlandska Bitcoin razmena se ponovo otvara sa poboljšanim uslugama

Tajlandska Bitcoin razmena se ponovo otvara sa poboljšanim uslugama

Tajland Bitcoin ekchange zasnovan Bitcoin.co.th je ponovo pokrenut kao potpuni razmenu nakon meseci provedenih online i testiranja, sa fokusom na bezbednost i lakoću korišćenja, u skladu sa svojim osnivačima.

To Tajland ima otvorene razmene uopšte značajna, s obzirom toku reputationin zemlje pojedini mediji, kao nadležnost a Bitcoin-neprijateljski. Bitcoin.co.th je offlinein julu prošle godine nakon što je banka Tajlanda navodno ukazuje da Bitcoin nije bilo legalno.

Centralna banka tada suggestedin marta da Bitcoin je rizično, ali ne nužno ilegalno u zemlji, otvarajući vrata legitimne Bitcoin preduzeća.

Bitcoin.co.thhas proveo najveći deo proteklih mesec dana sprovođenja široku javnost alfa testiranje, dodele 1 BTC uspešnim bug-pomagac. Razmena se i dalje vodi kao beta modu, ali to je uglavnom inicijalna predostrožnost i razmjena je potpuno funkcionalan.

Naime, razmena i interakciju sa računima Tajland baziranim banke, omogućavajući korisnicima da položi i povuče koristeći lokalnu valutu, bat.

Digitalni devizne trgovine su dostupni previše, omogućavajući razmene između Bitcoin i osam odabranih altcoins, uključujući litecoin, dogecoin, peercoin, feathercoin i zetacoin.

Samodovoljna kompanije

Generalni direktor Dejvid Barnes navodi da je kompanija postojala skoro godinu dana, ali proveo značajan deo 2013 prodaja rudarske opreme da ostane na površini dok je razmena funkcija ostala zatvorena zbog pravne nesigurnosti, i dodaje:

"Mislim da smo pokazali da smo izdržljivost i izgradili naš posao i brend bez VC ili izvan investicije."

Bitcoin.co.th pruža dvostruku tajlandski i engleski interfejs jezika. Činjenica da je nekoliko na svom rukovodećem timu su rođeni u inostranstvu predlaže lokalna ekonomija Bitcoin je pokrenut dijelom emigranata napora, iako lokalni poslovni ljudi postaju zainteresovani jer otkrivaju prednosti Bitcoin ekchange usluga kompanije.

"Thai language support klijentima i veb sadržaj gde će naš glavni fokus poboljšanja biti u narednim mesecima", rekao je Barns, objašnjavajući:

"Ponekad može postojati jaz između spoljne upravljanje i Tajlanda kupaca. Nadamo se da ćemo premostiti ovu prazninu nastavlja da dovede u više osoblja i uprave Thai kao što smo proširili i da našim korisnicima najbolje od oba sveta."

Razmena, zajedno sa svojim uslugama bankarskim u vezi, je ograničen na samo Tajland klijentima. Kompanija ne pokušava da se takmiči sa velikim međunarodnim razmenama, Barnes navodi, ali ima za cilj pre svega da obezbedi prikladni usluge u zemlji.

Bezbednost i usklađenost

Bitcoin.co.th obećanja takve mere bezbednosti za potvrdu autentičnosti dva faktora, pune Disk Encription na Vallet serverima bez ikakvih dolaznih izvan veze dozvoljene, kod potpuno razvijenog u kući i bez direktnog pristupa od strane front-end za Novčanik serverima.

Sve isplate su ručno proverava pre nego što se obrađuje, a novi korisnici moraju da računi utvrdi pre trgovanju.

Transparentnost, razmena objavljuje listof sve adrese sa neutrošenih inputa, tako da se može proveriti sa servisom, kao što je Blockchain.

Sajt takođe objavljuje potpuni red knjigu i detaljne grafikone da pokaže dubinu tržišta i obim. U vreme pisanja, 1: BTC bio vredan 15.017 THB ($ 462).

ThailandAsiaBitcoin.co.th

Slične vesti


Post Bitcoin

$ 7,500 i Rising: Bitcoin cena izgleda spremno za izazov Records

Post Bitcoin

Bitcoin i regulativa: lekcije iz ranih dana Skipe-a

Post Bitcoin

Jeremi Allaire: Bitcoin treba veće upravljanje

Post Bitcoin

Blockstream CEO: Bitcoin Stvaranje toksičnog okruženja za programera

Post Bitcoin

Bitcoin mreža preživi iznenadni test stresa

Post Bitcoin

Ralli Fatigue? Nizak nivo bitokaina mogao bi da koči iznad

Post Bitcoin

Bitkain debata o veličini bloka nije samo tehnologija

Post Bitcoin

Očekivanja visoki da blokiraju debatu pred Samitom u Hong Kongu

Post Bitcoin

Poljska dobija prvi Bitcoin ATM sa 30 više planiranih

Post Bitcoin

CoinOutlet uvodi Bitcoin ATM tržište sa lov-cost, dvosmernim modelom

Post Bitcoin

Prvi Bitcoin ATM Readi for Mai Launch u Africi

Post Bitcoin

MIT Bitcoin App Contest nagrađuje inovativne programere $ 15k u nagradama