Skihook oslobađa ATM otvorenog Bitcoin-a za trgovce u budžetu | RS.democraziakmzero.org

Skihook oslobađa ATM otvorenog Bitcoin-a za trgovce u budžetu

Skihook oslobađa ATM otvorenog Bitcoin-a za trgovce u budžetu

Skihook je nov na Bitcoin ATM-scape, ali je već interesantno mnogi sa svojim prvim projekta - prvi prenosivi, open source Bitcoin bankomat, sa cenama već od $ 999.

Proizvođač Portland sa sedištem u pokrenuo mašinu 12. Maja i demonstrirao ga na Bitcoin2014conference ovog vikenda.

Postojeći proizvođači poput Robocoinand Lamassucharge od $ 5.000 do $ 20,000 za bankomat koji razmena Bitcoin za fiat valute u svetu. Skihook je hardver i softver su dizajnirani da Bitcoin više dostupnim masama, kao i postojeći Bitcoin korisnika. Glavni operativni oficir Kajl Drejk je rekao:

"Veoma je teško za ne-stručnjake da odmah kupi Bitcoin u Sjedinjenim Američkim Državama i širom sveta, bez puno posla. Postoje neke velike Bitcoin novčanici tamo, ali većina njih dolazi bez mogućnosti da kupi Bitcoin."

Postoje online razmene, ali oni će normalno zahtevati od korisnika da proveri svoj identitet i kućnu adresu, i da se koristi (ponekad skupe) bankovnog transfera ili kreditne kartice transakciju depozita fiat valuti, pre nego što Bitcoin se mogu kupiti.

Ako upotrebljivost u opštoj populaciji je ono što drži Bitcoin vratio iz šireg usvajanja, kao što su neke digitalne entuzijasti valuta tvrdi, programeri će morati da se više fokusiraju na izradu postojeće tehnologije koje su korisne za glavne ulice potrošačima. Drejk je nastavio:

"Mi želimo da pomogne u rešavanju problema Bitcoin kupovne čineći tako svako ko želi da pokuša i korišćenje Bitcoin mogu samo da odem do obližnjeg bankomata, i da neki sa gotovinom Najbolji način da se to uradi. Jeste da se Bitcoin bankomati pristupačne, tako da svako može dobiti i koristiti jedan. To je odličan način da se ljudi navikli Bitcoin. "

Mali i lagan je SkihookATM takođe olakšava za Bitcoin pojedinačnih korisnika i preduzeća bilo skali postane razmene, brzo i pristupačnom. Bankomat je dovoljno prenosiv, Drejk je rekao, već takođe obezbeđuje trajno bezbednosni montažna ploča za trajno prikačiti uređaj za nešto, ako korisnik preferira fiksnoj lokaciji - a sve sa istim nivoom sigurnosti.

Skihook dalje daje prodavcima mogućnost da generiše prihode, dok ih štiti od nestabilnosti cena. Cena Bitcoin se automatski podešava korišćenjem glavnih razmenu, a trgovci mogu podesiti procenat stope i minimalnu cenu ako tako želi.

Slične vesti


Post Bitcoin

Šta tačno vlada SAD stvarno misli na Bitcoin?

Post Bitcoin

Unutar trke za pokretanje prvog američkog britanskog bankomata

Post Bitcoin

2. jun M Dai promovira millibitcoin kao jedinicu izbora

Post Bitcoin

Bitcoin 2018 konferencija u Amsterdamu objavljuje puni raspored

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin treba ISO-sertifikovani valutni kod

Post Bitcoin

Bitcoins Bogeiman Cometh: zašto je Segvit2k 51% napad

Post Bitcoin

Tržišna kapa kriptokvučnog tržišta prelazi 60 milijardi dolara na udare u visini svih vremena

Post Bitcoin

Bitcoin će olakšati bol u e-poslovanju kaže BitPais Gallippi

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Nathaniel Popper šutira Media Gold

Post Bitcoin

Kako je napravljen Ditoitte Bitcoin Bistro

Post Bitcoin

Brock Pierce za Bitcoin Foundation: Neću se podići

Post Bitcoin

Ekpresscoin pokreće $ 150k u finansiranju od Bitcoin Shop-a