Singapur sjaji kao prodavci Bitcoin Bullion-a | RS.democraziakmzero.org

Singapur sjaji kao prodavci Bitcoin Bullion-a

Singapur sjaji kao prodavci Bitcoin Bullion-a

Je idealno mesto da se proda i skladišti plemenitih metala zahvaljujući stabilnom vladom i prijateljskom okruženju poreza Singapur, kaže da je ko-osnivač novog preduzeća trgovanja poluge za Bitcoin.

BullionStar.comCEO je Torgni Person je Ekpat u Singapuru na bazi, koji je počeo švedski polugama dilera LibertiSilver.sein 2008 i estonski LibertiSilver.eein 2011.

Preselio se u Singapuru nakon otkrivanja vladu tamo je uklanjanje GST (roba i usluga poreza) od plemenitih metala u 2012. Umesto povećanja birokratije i obeshrabruje polugama investicije kao i druge zemlje, rekao je on, Singapur je više zainteresovan za njegovo uklanjanje.

Singapur takođe nema poreza na kapitalnu dobit na poluga investicija, ne postoje povezani zahtevi izveštavanja, a gotovinske transakcije su dozvoljene. Zajedno sa svojim brojnim opcijama za bezbedno skladištenje i jakih prava na zaštitu imovine, grad-država poseduje stepen žalbe za pokonzervativni investicije kao što su metali.

To je takođe jedan od retkih nadležnosti sa službenog policiesrelating digitalnim platnom prometu i oporezivanja.

Najmanje jednog drugog polugama dilera, Ripple Singapuru, je iskoristio oba ekonomskih sloboda Singapura i ubrzano Ripple mreže od kraja prošle godine da inovira sa svojim uslugama.

Kripto skeptici

Uprkos kako Bitcoin i polugama imaju svoje filozofske temelje na čvrstim principima novca, mada, ta dva ne uvek imaju iste navijače.

Još uvek postoje nekoliko u plemenite metale sfere koji vidite Bitcoin sa sumnjom, nepoverenjem ulaganje bez fizičkom obliku ili slaže sa mejnstrim economistsbi kaže Bitcoin nedostaje 'suštinske važnosti ".

BullionStar je Persson, definitivno nije jedan od tih ljudi, i pregleda Bitcoin i kao zvuka novca i zanimljiv investicije. Rekao je:

"Umesto da zaštiti od bitcoins kao neki plemeniti metali gurui nažalost ima, radimo zajedno u našoj kritici sadašnjeg monetarnog sistema i bankarskog transakcijskih sistema."

On želi korisnicima da vide svoj portfolio građu u oba Bitcoin i plemenitih metala kao stvarnim valutama, gledaju grafikone i odnosu cene između njih kao jedinica računa i prodavnica vrednosti.

Fizička lokacija

Kupci u Singapuru mogu kupiti online ili na Shopfront pravo BullionStar u Singapuru Central Business District, a da fizički posjed svoje poluge čim Bitcoin transakcija dobije potrebne šest potvrde.

Oni takođe imaju mogućnost skladištenja u BullionStar sopstvene integrisanom trezora, deluje kao neka vrsta "polugama banke", a pustite vlasnici videli svoje metale kada god to žele. Kompanija je osigurana za čuvanje sgd $ do 20 miliona metala u svojim prostorijama.

Zdravi profit

Prodaja Bullion za Bitcoin može biti prilično unosan, čak i izvan Singapuru. U stvari, to može biti jedna od profitabilnih oblike digitalne valute poslovanja i danas.

Amagi Metali, sa sedištem u SAD, bio je jedan od prvih trgovaca poluga u svetu da prihvati Bitcoin i pretvorila ga je uspešan poduhvat. Počelo je prihvatanje Bitcoin pre oko godinu dana, a sada je jedan od najvećih BitPai klijenata.

Direktor marketinga Megan Duffield saopštila je ta kompanija sada radi oko 30% svog poslovanja u Bitcoin sami, i da je "dobro se vidi preko $ 10.5m u prodaji Bitcoin jer je način plaćanja je integrisana".

Dafild je još jedan dragocen metala predlagač koji je takođe veruje u digitalnim valutama. U stvari, Amagi je preuzeo koncept mnogo dalje od većine, a sada i prihvata litecoin, dogecoin, Ripple je KSRP, darkcoin pa čak i potcoin.

Ona je takođe bio domaćin niz IouTube videa, pod nazivom "Pitajte Megan", koja objasni svet od plemenitih metala investicija, kao i tajni Bitcoin i kako se koristi bezbedno.

Amagi takođe planira da doda splav funkcija criptocurrenci u vezi sa njegovom sajtu, uključujući tekst i e-mail cena upozorenja, u narednom mesecu.

SingaporeAsiaBullion Bitcoin

Slične vesti


Post Bitcoin

Novi članovi borda blokainskog borda traže braniti bitkoin u Kanadi

Post Bitcoin

Bitkoin: početak nade, zapanjujući udarac i šta su Rimljani učinili

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Politički spin i kidnapovani podaci

Post Bitcoin

Da li će 2017. završiti Bitkuinovu Veliku debatu o skaliranju?

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin Core Developers želi više verzija

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Putin i Deloitte nacrtaju letnje snijeg

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija postavlja zapis direktno u novu UK kancelariju

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs

Post Bitcoin

Bitcoin je već veći od nekih valuta, kaže Gavin Andresen

Post Bitcoin

Bitcoin Tveets of the Veek: Forking Drama i Black Mondai

Post Bitcoin

BTC China pokreće prvi Soft Bitcoin ATM interfejs

Post Bitcoin

Bitcoin verzija 0.9.0 donosi ispravke ispravnosti transakcije