Šta se dogodilo na sastanku Bitkoin Fondacije sa američkim regulatorima? | RS.democraziakmzero.org

Šta se dogodilo na sastanku Bitkoin Fondacije sa američkim regulatorima?

Šta se dogodilo na sastanku Bitkoin Fondacije sa američkim regulatorima?

Sastanak u Bitcoin fondacije sa representativesfrom nekoliko SAD vladinih resora juče je produktivan i ohrabrujući, prema Patrick Murck.

Murck, koji je generalni zastupnik za Bitcoin fondacije, rekao je sve stranke na sastanku imali "produktivne i iskrene" raspravu o digitalnoj valuti. "To je bio pozitivan prvi korak za industriju u stvaranju otvorenog i u toku dijalog. Ostavio sam feeling veri ohrabreni da smo bili u stanju da razbije neke mitove i pogrešne informacije o tome kako Bitcoin protokola radova."

Još jedan učesnik, Džim Harper direktor studija informacije politike na Cato institutu, dele ovo mišljenje.

On je rekao da veliki broj tema su razmatrane na sastanku, koji je održan u američkoj zgradi trezora u Vašingtonu, uključujući privatnost, sprovođenje zakona i koliko kontrole vlasti imaju potencijal da zadavim industriju pre nego što je čak imao priliku da stvarno da se probudi.

"Razgovarali smo o tome kako je težina regulative u SAD može, i ne, vozi Bitcoin usluga da se kreće van zemlje", objasnio je Harpere.

On je ukazao da Bitcoin Fondacija je u stanju da postavi rekord pravo na velikom broju digitalnih pitanja valuti u vezi, i to objašnjava šta tačno blockchain je i kako se to radi u velikoj meri otklonio ideju da postoji neka "magična tajna" da Bitcoin.

On je rekao:

"Savetovao sam protiv prakse širenja Fud (straha, nesigurnosti i sumnje) o Bitcoin, koji je već previše uobičajeno. Nije u redu da govorim Bitcoin dole bez činjeničnog osnova."

Bitcoin pristalice na sastanku je licem u lice sa mnogo skeptika, sa jednom polaznik što predstavlja pitanje koje Harper rekao demonstrirala "neprijateljstvo prema progresivnim promenama". "Većina ljudi su bili skeptični, ali otvoreni i fer", zaključio je on.

Mnogi bitcoiners SAD-based strah regulatori će se oštro stav protiv digitalnog novca. Ako se to dogodi, neka ozbiljna šteta može biti prouzrokovana na Bitcoin ekosistema, kao zemlja izgleda da sadrži lavovski od Bitcoin preduzeća i entuzijasta.

Ove godine do danas, Amerikanci su preuzeli originalni Bitcoin klijentu 460,394 puta, što je veći od broja preuzimanja u Kini, Velikoj Britaniji i Nemačkoj u kombinaciji.

Danas, Bitcoin Fondacija će prisustvovati još jedan sastanak, ovaj put na Kapitol Hilu, da dalje razgovaraju o pravnim pitanjima u vezi sa criptocurrenci.

LavBitcoin Fondacija

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Alliance pokreće u Kanadi

Post Bitcoin

ATM Industri Group: Bitcoin ATM sektor treba više nadgledanja

Post Bitcoin

$ 5,200: Bitcoin Buoiant po ceni postavlja novu All-Time High

Post Bitcoin

Bitcoin.org upozorava na napade u susret budućem izdanju Bitcoin softvera

Post Bitcoin

Bitcoin Bovl Merchants Pogledajte Techs Big Picture, ali malo prodaje

Post Bitcoin

Coinkite Pins Bitcoin Developer Peter Todd za savetodavnu ulogu

Post Bitcoin

Bitcoin potražnja na $ 10K savjetima u pomjeri više

Post Bitcoin

BitPai partneri sa Trucoin-om da daju bancoin bankomate u Bovl Game

Post Bitcoin

Gavin Andresen stupi u funkciju Bitcoin Lead Developera

Post Bitcoin

Gavin Andresen predlaže Bitcoin Hard Fork

Post Bitcoin

Ono što nam podaci govore o Bitcoinu 2017

Post Bitcoin

Bitcoin.de registruje sa nemačkim finansijskim regulatorom BaFin