Šta budućnost ima za bitkuin regulaciju? #BTCLondon | RS.democraziakmzero.org

Šta budućnost ima za bitkuin regulaciju? #BTCLondon

Šta budućnost ima za bitkuin regulaciju? #BTCLondon

Panel Bitcoin i pravnih eksperata razgovarali vruća tema regulacije i digitalne valute danas na konferenciji za Bitcoin London.

Panel diskusija, koja je vodila Stefan Greiner iz Ksenion pravne, izbrana Constance Choi od Paivard, Patrick Murck od Bitcoin Fondacije, Stuart Hoegner za Gaming branioca i advokat Danni Friedberg.

Grejner započeo je diskusiju upozorenja članova publike ne očekuju nikakve konkretne odgovore o budućnosti regulacije digitalne valute - predeli se trenutno kreće, što je verovatno i ostati neko vreme.

Prvi Govoreći o regulaciji u SAD, Murck rekao je robne fjučers trgovine komisija (član CFTC) je "pravi mnogo buke" o digitalnoj valuti nedavno, navodeći njihov cilj je da se obezbedi zaštita potrošača.

On je istakao Kalifornija i druge države su počele da razbije Bitcoin kompanija nedavno, iako nije jasno koji zakoni, ako ih ima, valuta pada ispod. On je dodao da je Bitcoin Fondacija ima, danas, objavila je svoj responseto prekida i odustajanje je nedavno primio.

Neki Bitcoin pristalice strahuju agresivne pokušaje regulacije, kao što su stati i prestati naloga, će imati negativan efekat na Bitcoin jer će zastrašivanja potrošače. Međutim, Čoi veruje da su pokušaji regulacije od strane američkog trezora su samo poslužila da "pokrene Bitcoin iz senke".

Ona je dalje rekao Paivard i Bitcoin Fondacija su u pregovorima o formiranju koalicije - A Kind of self-regulisanje organizacije - da ima, do sada, dobili punu blagoslov trezora.

Murck je rekao da bi mogao biti slučaj da je industrija levo ima da dokaže svoju nevinost, nego regulatora koji imaju dokazati industrija radi nešto pogrešno. On je dodao da bi to bilo loše za potrošače i Bitcoin preduzeća u SAD, ali nudi onima u drugim zemljama priliku da povede u valuti industriji digitalne.

Toronto baziran Hoegner je rekao da su finansijske transakcije i izvještaji centar za analizu Kanade (FINTRAC) nedavno je objavio izjave koje se odnose na digitalne valute koja, u suštini, ukazuju Bitcoin transakcije ne potpadaju pod važećom zakonskom regulativom.

On je, međutim, dodao da misli pravila će se promeniti u budućnosti: "Postoji prozor [nikakvu regulacije], ali ne znam koliko će to biti otvorena."

Čoi je rekao da izgleda da je mnogo "obrazloženje" pristup regulisanja u Evropi nego što je u SAD, sa Grejner dodajući analizu Evropske centralne banke od Bitcoin Utvrđeno je da je e-novac, tako da trenutno ne potpada pod regulacije.

Isto važi i za Australiju - Bitcoin trenutno ne spadaju u australijskim transakcijskih izveštaja i zakonima centar za analizu je na e-valute.

Murck je rekao da je "ohrabren" za iznos od razgovora koji se desio sa regulatorima širom sveta - sama činjenica da su spremni da razgovaramo o tome uopšte daje snagu i kredibilitet, dodao je on.

On je rekao da je sada vreme za Bitcoin zajednica da se okupe i razgovaraju o tome šta bi mogli da budu fleksibilni i šta oni jednostavno neće popustiti u. Ako je prikazana spremnost na kompromis, vlade mogu biti spremni da olakšaju vrati na buduće regulative.

Murck veruje sada takođe može biti vreme da se uključe u daljim pregovorima sa bankama: ". Možete napraviti svoje najbolje prijatelje zajedničkih neprijatelja"

Koji su vaši prognoze za Bitcoin propis?

Bitcoin Londonu

Slične vesti


Post Bitcoin

BitInstantov Charlie Shrem vidi Bitcoinove bitke ispred # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Konferencija Njujorškog Inside Bitcoinsa pristupa

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih

Post Bitcoin

Advokat Ek-Gemini: SEC verovatno neće odobriti Bitcoin ETF

Post Bitcoin

Slovenija će ugostiti prvu bitkuinsku konferenciju u centralnoj i istočnoj Evropi

Post Bitcoin

Mt. Goto Bitcoin cena Volatilnost je do 50% više od rivala

Post Bitcoin

Dobrotvorne organizacije i kompanije se ujedinjuju za pokretanje Bitcoin-a u utorak

Post Bitcoin

Bitcoin će olakšati bol u e-poslovanju kaže BitPais Gallippi

Post Bitcoin

$ 7,500 i Rising: Bitcoin cena izgleda spremno za izazov Records

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Nathaniel Popper šutira Media Gold

Post Bitcoin

Kao Blok raspoznavanja debljine bloka, Bitcoin Scaling Solution ulazi u sledeću fazu

Post Bitcoin

Bitcoin cena fade nakon Spike do Nev Record High