Shift razvija Hibrid Fiat i Bitcoin debitnu karticu | RS.democraziakmzero.org

Shift razvija Hibrid Fiat i Bitcoin debitnu karticu

Shift razvija Hibrid Fiat i Bitcoin debitnu karticu

Debitna kartica koja kombinuje criptocurrenci, poene lojalnosti i fiat novac mogao bi uskoro biti realnost zahvaljujući kalifornijskim pokretanje Shift plaćanja.

Kartica smena, trenutno samo kompatibilan sa Bitcoin i ripple, je u procesu testirao 100 učesnika u San Francisko zalivu i šire, prema TechCrunch.

Shift hibridna debitna kartica

I Combinator za pokretanje počeo da radi na debitne kartice prototipa prošle godine. Do novembra 2013. Godine tim je proizveo karticu koja može da omogući korisnicima da troše sredstva iz svojih Ripple naloga. Od tada pomak je takođe dodao Bitcoin integracije putem Coinbase.

Nakon svom sadašnjem pilot criptocurrenci, SHIFT se nada da će dodati podršku za šeme lojalnosti i redovnim računima. Kartica će i dalje koristiti Ripple protokol za poravnanje i da će biti podržan od strane aplikacije za mobilne uređaje.

Shift kaže da su gotovi debitne kartice će biti podržan od velike međunarodne mreže kartice i neobjavljenu procesorom plaćanja. Međutim, uprkos ovom uspjehu suosnivač MEG Nakamura, otkrila je da je pokretanje, kao i mnoge criptocurrenci kompanija, se bori da nas banke na brodu.

Ona je rekla TechCrunch:

"Naučili smo vrlo brzo da je spreman da preuzme taj korak i zapravo podržava nešto ovako nijedna banka ovde u SAD-u. Bili su previše nervozni i niko nije bio voljan da se reputaciju rizik."

Nakamura je dodao da će trebati vremena za američke banke da u potpunosti prihvate digitalnih valuta preduzeća. Dok banke su uzbuđeni zbog tehnologije i njenog potencijala, oni su i dalje prate dešavanja na regulatorne ispred pre nego što je potez, dodala je ona.

Izdavaoci debitna kartica nisu jedini Bitcoin preduzeća se suočavaju sa sličnim problemima. Na Chicago konferenciji u maju, predstavnici nekoliko Bitcoin operatera detaljno kako su neuspesi banke u vezi utiče na njihovo poslovanje.

Pokretanje sa velikim planovima

Osnivači smena - Greg Kid Meg Nakamura, Eugene Oto - imaju pozadinu u plaćanjima, telekomunikacija i propisa. Kid je prethodno analitičar u Federalnim rezervama i oba Kid Nakamura su konsultovali veliki broj San Francisco kompanija, uključujući i Skuareand Tvitter.

Radeći na podacima agregata i razmene poruka projektima, tim napomenuti da je tržište mobilne telefonije poruka bila gotova-zasićene i odlučili da nastave digitalnih plaćanja umesto toga.

Read CoinDesk je pregled u Ksapo Bitcoin debitne kartice u potpunosti ovde.

Ispravka: U prethodnoj verziji ovog članka je naveo da je malo debitna kartica kompanije počele isporuke. Ova izjava je u međuvremenu uklonjena.

Slične vesti


Post Bitcoin

Počinje Gold Rush: dan Bitcoin je na vrhu američkog dolara

Post Bitcoin

Unutar IC3: Kako Cornell unapređuje nauku bitkoina

Post Bitcoin

Nove Bitcoin ambasade u Aziji donose svijet do 17

Post Bitcoin

Agora Commodities izveštava 10 miliona dolara u prodaji bitkoina

Post Bitcoin

Japanski naučnici predložili su predlog za bolje bitcoin

Post Bitcoin

Lightning, Duplek i Search for Scalable Bitcoin Micropaiments

Post Bitcoin

Vill Bitcoin Cash utiče na Bitcoin cenu? trgovci Split na mogućoj vilici

Post Bitcoin

Gavin Andresen za Bitcoin Kompanije: podrška Open Source

Post Bitcoin

Aukcija Bitcoins.com Domain Namea prekinuta od strane US Court

Post Bitcoin

Scaling Bitcoin Previev: 5 razgovora za gledanje na Bitcoinovom velikom samitu

Post Bitcoin

Zašto još uvijek postoji nada za Bitcoin doznake kompanije

Post Bitcoin

Rentiranje omogućuje američkim stanarima da plaćaju najam u bitkoinima