SEC traži komentar na CBOE Bitcoin ETF Filings | RS.democraziakmzero.org

SEC traži komentar na CBOE Bitcoin ETF Filings

SEC traži komentar na CBOE Bitcoin ETF Filings

SEC traži javnu raspravu o predloženom dva pravilu menja da, ukoliko se usvoji, dovelo bi do listing sredstava svoj prvi Bitcoin-bazirane razmene trguje.

Ova dva dokumenta će omogućiti CBOE je razmena na listu ukupno četiri ETFs.

Prema važećim propisima, savetnici kompanije upravljaju fondovima moraju imati "zid" između bilo koje brokera ili dilera da bi mogli biti povezani sa. Ovaj zid bi sprečilo savetnika i brokera iz razmene informacija o portfolio kompanije. Ostala pravila zabraniti svakoga ko upravlja fondom od koristi insajderske informacije da se poveća vrednost svoje fondove.

U dokumentima, CBOE traži izuzetke od pravila, jer ne veruje Bitcoin može kvalifikovati kao roba u opasnosti od manipulacije pod istim pravilima kao neki postojeći su, uz napomenu da je manipulacija cena bi zahtevalo loš glumac da utiču na cijelu blockchain širom sveta.

Slično, zbog prirode Bitcoin mreže, i svojim širokim, globalne infrastrukture, bilo bi teško svako lice ima insajderske trgovine saznanja o tome, podnošenjem tvrdi.

Ona glasi:

"Ne postoji [ne] insajderske informacije o prihodima, zarada, korporativnim aktivnostima ili izvora snabdijevanja; manipulacije cene na svaku pojedinačnu mesto bi zahtevala manipulaciju globalne cijene Bitcoin kako bi bila efikasna; znatan over-the-counter tržišta obezbeđuje likvidnost i amortizovanje sposobnost; Bitcoin je 24/7/365 priroda pruža konstantne mogućnosti arbitražu u svim trgovinskim prostorima, i malo je verovatno da bi bilo ko glumac dobije najveći udio na tržištu ".

Ipak, i dalje ostaje da se vidi da li će sadašnja procedura utre put za CBOE na listu bilo povezano Bitcoin ETF proizvode. Kao što je rečeno ranije, poslednjih pokušaja pokretanja ETF je Bitcoin zasnovan se sastao sa neuspehom, sa DIK odbacivanje neke podneske ili prisiljavanje druge kompanije da povuku svoje podneske.

Do danas, regulatorno telo nije odobrio bilo ETF Bitcoin-based, mada da li će DIK nastaviti da odbaci podneske je nejasno s obzirom da sada dva differentfuturesproducts su na tržištu.

Kao deo javnu raspravu, DIK će prihvatiti obe e-mail i pisane poruke za tri nedelje nakon što su se podnesci objavljene u Saveznom registru.

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkoinska ideologija i Priča o Casascius novcima

Post Bitcoin

Niko ne razume Bitcoin (i to je u redu)

Post Bitcoin

Bitcoin 2018 konferencija u Amsterdamu objavljuje puni raspored

Post Bitcoin

Sortiranje hat vremena? MimbleVimble odmerava sopstveni pokret blokova

Post Bitcoin

12 najboljih odgovora Gavin Andresena Reddit AMA

Post Bitcoin

Bitcoin Regulacioni pregled: Zakonodavstvo, likvidacija i guranje

Post Bitcoin

BitFlier podiže 1,1 miliona dolara od prvog japanskog investitora Bitcoina

Post Bitcoin

Konkurencija se zagreje na sajmu zaposlenja u Bitcoinu

Post Bitcoin

14 naslova koji su razbijeni Bitkoin i Blockchain u 2018. godini

Post Bitcoin

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

Post Bitcoin

Samo Lightning? Skaliranje Bitkoina može zahtevati čitav novi sloj

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price