Purse Proposal Tout Ektensions Blocks kao Bitcoin Scaling Solution | RS.democraziakmzero.org

Purse Proposal Tout Ektensions Blocks kao Bitcoin Scaling Solution

Purse Proposal Tout Ektensions Blocks kao Bitcoin Scaling Solution

Bitcoin pokretanje torbicu predvodi rad na novom rešenju smatra moglo doći do dugo uzavrele skaliranje zastoj mreže.

U novom blogu izdatom danas, torbicu je objavio specifikaciju koja uključuje demo funkcionalnost i kod za unapređenje njegovu primjenu Bitcoin softver, Bcoin, da podrže "Ektension blokova". Tehnička ažuriranje nastoji da omogući mrežu da opciono podršku različite vrste blokova Pored MB blokove default 1 koji danas čine glavni Bitcoin blockchain (i koji su dugo bio izvor napetosti zajednice).

Prelazak na razvoj tehnologije nalazi torbicu pitching njegovu realizaciju - onaj koji je danas alternativa verzije strane Bitcoin jezgra i Bitcoin Unlimited - kao treću opciju u skaliranja raspravi koja će dovesti do povećanja blok veličine i poslušnost popraviti preko meke fork, ili promena koja ne rizikuje cijepanje Bitcoin blockchain.

Osnovan 2014. Godine kao pokretanja koji omogućava Bitcoin korisnicima da popuste prilikom kupovine na Amazonu, torbicu je više zainteresovana za razvoj mreže, pokretanje Bcoin u septembru prošle godine.

Developer Džozef Pun i BitPai direktor Stiven Par doprineli oslobađanju.

Do sada, se kaže da je ideja da ima podršku od rudarske zajednice Bitcoin je, iako rudari nisu imali željeni pristup kodu, rekao je izvor.

Industrija preduzeća Čini se da su očekujući izdanje, sa BitPai izveštavanje da želi da testira ideju kao alternativu parničnom hard viljuškom. U komentarima, direktor Stiven par rekao je Bitcoin pokretanje prerade plaćanja bojao potrebe da se ugasi u lice takvog događaja, i da je otvoren za sve alternativne ideje.

Par je naveo da je nedavno otvorio temu u blogu, koji je, priznaje se kao pomoć kako bi se podstakao novi razvoj na ideji.

Pair said:

"Sa" Ektension blokova ", možete da sprovede nešto i možda samo mali deo mreže nije briga za to, ali se može sprovoditi rudara i uključena u blokovima. To mogu da rade ili ne rade, a to neće uticati na ostatak mreže. "

Kao što je prikazano komentarima, ideja dolazi u trenutku kada interes između mrežnih korisnika u istražnih načina da se dođe do konsenzusa o promenama pravila mreže i dalje visok.

Kao takav, torbicu direktor Endru Li uramljena rešenje kao onaj koji želi da pokrenu zamajac za Bitcoin kroz efikasnu kompromis, pisanja:

"Mi predlažemo najbolje od oba sveta kroz bezbedan, vanparničnom nadogradnje."

Put napred

Što se tiče kako će ideja napreduje, oni bliski projektu izrazili da oni žele je najava da se posmatra kao početak razgovora o ideji.

Do sada, izgleda da je entuzijazam kod nekih aktera mreže, sa rudarski bazen F2Pool čak navodeći softvera prošle nedelje, ugrađivanje poruku u Bitcoin blockchain koji navedenom predlog.

Rudarske kompanije ViaBTC, otvoreni pristalica Bitcoin Unlimited softvera, takođe Tvitteru saglasnost za koncept, i kaže Bitmain da dam podrsku kao dobro.

Napor je učinjen u velikoj meri objavi napore sa glavnim medijima kao potencijalno "značajnom" razvoj za mrežu.

Kao što je navedeno u postu, ideja je da se sada prikupi Miner podršku za tehničku popraviti.

"Kada je apsolutna većina rudara su prijavili za ovu promenu, korisnici mogu da počnu da koriste ove funkcije omogućavaju potpuno novih slučajeva korišćenja za Bitcoin," post piše.

Purse je na navode da bi voleo za nastalu razgovor da se uključe "korisnika, rudari i industrije", primećujući da eventualno nadogradnja je uvek meseci.

Past presedan

Ako uvedena, to ne bi bio prvi posao vremena na predlogu za produženje blokova će videti javnu raspravu.

Komentar na predlog pojavio na mejling listu razvoja Bitcoin još davne 2015. Godine, kada Blockstream direktor Adame Nazad razmatra kako mreža može da usvoji proširenja bloka.

"Ono što je interesantno je to čini blok veličine promene opt-in i daje korisnicima izbor Izbor je dobro." Nazad napisao.

Mnogo proširena istorija rasprave o konceptu mogu se naći u mejling listu archivesas dobro.

Kao što je nedavno kao ovaj januara, predmet je ponovo napredovala, mada su neki programeri ponudio zabrinutost u vezi sa promenom.

Bitcoin Core Developers pokazala da su svesni predloga, odgovara sa problemima u vezi sa složenosti koda, kao i presedan koji bi mogao nastati ukoliko predlog bude agresivno usvojena od strane jedne izborne mreže ili bez dovoljnog razmatranja.

Brige su podignuta kako bi to uticalo na pristup mreži, a da li će formalnost povećava koje donosi više carinskih blokova samo da bude dostupan samo manjina zainteresovanim stranama i korisnicima.

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Advokati Argue Bitcoin trebaju promijeniti zakone o prenosu novca

Post Bitcoin

Bitcoin Core otvara vrata izvan finansiranja sa programom sponzorstva

Post Bitcoin

Bitcoin cena prevazilazi 300 dolara, kapi nakon grčke pomoći

Post Bitcoin

Bitcoin: Novi vodovod za finansijske usluge

Post Bitcoin

ATM i fizički interfejs bitke za bitkoin

Post Bitcoin

Bitcoin 2018 konferencija u Amsterdamu objavljuje puni raspored

Post Bitcoin

SEC očekuje odlučivanje o sudbini Bitcoina ETF-a do petka

Post Bitcoin

Bitkoin: početak nade, zapanjujući udarac i šta su Rimljani učinili

Post Bitcoin

Posle meseci testova, velika ponuda za merenje Bitcoin-a se približava

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: SAD Teen izaziva ISIL Media Frenzi

Post Bitcoin

ATM Industri Group: Bitcoin ATM sektor treba više nadgledanja