Predstojeća verzija Bitcoinovog softvera će koristiti Tor mrežu | RS.democraziakmzero.org

Predstojeća verzija Bitcoinovog softvera će koristiti Tor mrežu

Predstojeća verzija Bitcoinovog softvera će koristiti Tor mrežu

Bitcoin programera Majk Hern, kaže da je predstojeća verzija bitcoinj volje putem sve veze preko Tor anonimnost mreže.

Bitcoinj je softver iza nekih od najpopularnijih Bitcoin aplikacija i novčanike, a Tor je najveći i najpopularniji anonimnosti mreža na planeti.

Digitalna valuta Pseudo-anonimna i anonimnu netvorkvhich rute podatke kroz nekoliko servera zvuči kao Match Made in Heaven, barem za neke korisnike.

Hern tvrdi transakcije napravljene koristeći nova verzija bitcoinj će biti poslat kroz Tor sistemu tri šifrovane hmelja, odbijajući šifrovanu komunikaciju kroz mrežu od releja širom sveta. Krajnji rezultat je jasan - potpuno anonimna transakcija.

Sigurnost u anonimnosti

Hern plan je obavezan da mnogo Flak od Bitcoin kritičara, jer bi to moglo da se koristi za sve vrste spornih praksi. Međutim, ideja rutiranje bitcoinj kroz Tor ima više veze sa sigurnost od anonimnosti.

Hern rekao Forbes da će integracija biti spreman za javnu upotrebu u otprilike mesec dana. On je takođe otkrio da je razvio prototip u januaru i radi zajedno sa drugim slavnim, ali anonimnog Bitcoin developer - devrandom. Hern rekao:

"Činjenica da koristim Bitcoin nije tajna, ali ja ne želim sve moje transakcije u NSA bazu podataka. Kada koristim Bitcoin u baru, ne želim nekoga na lokalne mreže da nauče svoju ravnotežu. Način Bitcoin se koristi i danas, kako je moguće te stvari. "

On, takođe, ističe da je Bitcoin nije tako anonimno, jer se mnogi pretpostavljaju. Javnost knjiga je tamo da svi vide, pa je moguće pratiti transactionsand i otkrivaju identitet onih koji su iza njih.

Praćenjem internet saobraćaja je moguće pratiti transakcije nazad na IP adresu na kojoj je ponikao. Zbog toga, neke organizacije mogu da nauče pravi identitet Bitcoin korisnika. Hern kaže da je moguće da će NSA i GCHK već 'de-anonimnosti "najveći deo bloka lanca.

Mogao Uto odbiti kriminalce?

Od Uto odbija saobraćaj kroz niz punomoćnika širom sveta, to ne bi bilo lako da uradi sa bitcoinj na Tor mrežu. U ovom trenutku, napadači mogu da koriste neprovereni ViFi mreže da organizuju napade varaju se Bitcoin mrežu i prevare korisnika da prihvati bitcoins da čak i ne postoje.

Međutim, Hern upozorava da ne postoji srebrni metak i da je Tor mrežu je samo deo rešenja. Oba Hern i Mastercoin je Peter Tod tačka na Bloom Filtersas još jedan napad vektor.

Bloom Filteri su dizajnirani kako bi Bitcoin novčanici efikasniji i traže transakcije relevantne za korisnika, ali u tom procesu oni krvare mnogo informacija koje mogu biti korišćene od strane napadača.

Hern tvrdi da će Bloom Filteri biti ažuriran u budućim Bitcoin implementacija da otkriju manje informacija. On tvrdi da se filteri se reši i vidi Tor kao više važan korak u zaštiti privatnosti.

TorBitcoinjBloom

Slične vesti


Post Bitcoin

FinCEN šalje upozorenja na neregistrovane bizninske kompanije

Post Bitcoin

Najbolji pioniri trgovaca bitkoina ove godine u stvarnom svijetu

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Gavin Andresen predlaže Bitcoin Hard Fork

Post Bitcoin

Samo Lightning? Skaliranje Bitkoina može zahtevati čitav novi sloj

Post Bitcoin

Kontroverzna alternativa za Bitcoin traži povratak

Post Bitcoin

Bitcoin verzija 0.9.0 donosi ispravke ispravnosti transakcije

Post Bitcoin

$ 10K Ekposed? Bitcoin Bulls nije uspeo da brani cijenu Sprat

Post Bitcoin

Europes Bitcoin-24 razmena pokazuje nove znake života

Post Bitcoin

Poljska dobija prvi Bitcoin ATM sa 30 više planiranih

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Grcka munjevita dva puta

Post Bitcoin

Kriptograf nazvan po Harenjem Potterovom Arhenhamu pomaže rešavanju bitkoinovih najvećih problema