Porodica da putuje širom SAD, troši samo Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Porodica da putuje širom SAD, troši samo Bitcoin

Porodica da putuje širom SAD, troši samo Bitcoin

John Buš i Ketrin Bleish započeo putovanje širom SAD sa svojom porodicom četiri ove nedelje, tokom kojih će samo provesti Bitcoin.

Počev od San Marcos, Tekas, odvezli su u Vašingtonu u petak, prvu stanicu na svom "Uncoinventional Living Tour", za Bitcoin u Beltvaiconference.

Self-nazvali 'rumenilo familija će voziti za četiri nedelje i 4.400 milja, i zaustavlja se u Lancaster, Nev Hampshire za 11. Godišnjeg Porcupine Freedom Festival, a zatim u Kansas Citi, Missouri - Bleish rodnom gradu - preko Dan nezavisnosti praznika, pre nego što konačno vraća nazad u Teksas.

Oni će pucati pet epizoda njihovog realiti shov 'Suverena Living'during svoje putovanje.

Fighting drugačiji način

Buš i Bleish su oba aktivista koji su proveli godine bori politički sistem u SAD. Svaki pomogao start lokalne komitete za političku akciju koja fokusirana na ustavnu aktivizam, građanskih sloboda i anti-policijske države uzroka u svojim rodnim mestima Austin, Tekas, i Kansas Citi, respektivno.

Odluka da osnujem porodicu ih doveo do spoznaje da im je potreban da promene svoje izbor životnog stila - umesto odlučuju da traže načine kako da je sam sebi dovoljan i za izgradnju zajednice odvojene od uticaja vlade.

Buš je rekao CoinDesk:

"Počeli smo da mislimo da ako zaista želimo da promenimo svet da stvori više slobodnog društva, prva stvar koju možemo da uradimo je da promenimo način na koji živimo i počne da živi više osloboditi se, i prestani da učestvuju u centralnim ili prinude ustanova [.] Oboje su počeli da shvataju da je mnogo posla smo radili nije bilo što nas više slobodan. U stvari, to je samo nas iscrpljujuće i troši svu našu energiju i novac i vreme. "

Rumenilo porodična farma

Za svoj prvi korak u pokretu sa mreze, porodica je počela farmu, nedaleko od Austin, koji ima sopstveni izvor vode i omogućava im proizvode svoju hranu i žetve alternativnu energiju.

Za vizija njihovog načina života da se realizuje, oni su postavili ciljeve: da se proizvede 50% sopstvenog hrane, prodavnica 50% sopstvenog vode, a smanjuju zavisnost od centralne energetske mreže za 50%.

"To je ono što emisija je sve o", rekao je Buš. "Pokušavam da dokumentuje i edukuje ljude o vrednostima života dobrovoljan, prirodan život."

Njihova predstava namerava da dokumentuju svoje živote kao uče svaki dan od njihovog načina života, njihovih zajednica i sebe, kao i podučavati druge kako svako može biti samostalni i slobodni od uticaja vlade - bez borbe.

Nakon što su završili snima za epizoda pet i šest "Sovereign život" se nadaju da bi mogli da ga delite sa svetom preko medija streaming servis kao što su Netflik ili Hulu.

Planiraju unapred

Bleish napomenuo da je ovo prvi put u svom iskustvu, gde su imali dovoljno alata i sredstava za život na Bitcoin sama, pozivajući se na platformi kao što su Giftand eGifter, kao i najnovije vesti od strane Ekpedia, kao preduzeća koji će omogućiti Bitcoin korisnika.

Ipak, ona je istakla veliku količinu truda je potrebno da se planira Bitcoin samo raspored:

"Teško je, to je trebalo mnogo pre planiranja. Morao sam da pogledam svaki stanici duž puta i da vidimo šta Benzinske pumpe su morali da se uverite da su kupujemo odgovarajući iznos poklon kartica za svaku benzinsku pumpu."

Na primer, Bleish je objasnio da, vožnje na severoistoku zemlje, našla Ekkon benzinskih stanica u svakoj stanici, ali na disku kući nije bilo. Međutim, bilo je BP stanice,.

Uprkos potrebi da se "zaista biti na vrhu stvari", dodala je, "Želim da svet zna da je moguće putovati u zemlju koristeći Bitcoin samo. I to ne samo moguće, ali možete to učiniti udobno i voditi računa o četvoročlana porodica na tom putu. "

Za potpunu maršruta i najnovije informacije o Blush porodice putovanje možete pročitati svoj blog.

Slične vesti


Post Bitcoin

Kako sačuvati mrežnu mrežu Bitcoina iz centralizacije

Post Bitcoin

Skraćeno življenje? Bitkoin borbe za povraćaj $ 7,200

Post Bitcoin

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu

Post Bitcoin

Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija

Post Bitcoin

Bitcoin Regulacioni pregled: Zakonodavstvo, likvidacija i guranje

Post Bitcoin

Novi članovi borda blokainskog borda traže braniti bitkoin u Kanadi

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Rolling Vith the Punches

Post Bitcoin

12 Mesta za trošenje vašeg bitkoina Ovaj crni petak

Post Bitcoin

Elizabeth Ploshai se pridružila članu odbora za Bitcoin BitPai

Post Bitcoin

Bitcoin Gold Vebsajt dolazi posle DDoS napada

Post Bitcoin

14 naslova koji su razbijeni Bitkoin i Blockchain u 2018. godini

Post Bitcoin

Slov Ascent? Bitcoin Cene se penju prema $ 4.500 na slabe količine