Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija | RS.democraziakmzero.org

Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija

Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija

Brži i jeftiniji Bitcoin transakcije mogu uskoro otići živ.

Nedavna transakcija posted on Tvitter iznutra kancelarija prepaid provajdera plaćanja telefon, Bitrefill, koristio Lightning netvorkto dopuniti mobilni (stvarno) na kraj instant brzini sa nula naknadu, kao Tveet reklamira.

Iako je takva transakcija nije još opšte dostupna javnosti i može i dalje biti u velikoj meri ograničena na komandnu liniju interfejsa, ipak daje zavirim u kako bi budućnost mogla izgledati za redovne korisnike Bitcoin.

Mainnet Munja Mreža platim stvarni telefonski račun sa stvarnim Mainnet sredstava na @bitrefill. Brzina: instant. Naknada: Nula. Budućnost: Skoro Evo. Pic.tvitter.com/futhn502Lp

- Aleks Bosvort (@alekbosvorth) Decembar 28, 2017

Munja je bio jedan od najgledanijih Bitcoin-kamenca rešenja. To je novi sloj apstrakcije na vrhu strane Bitcoin protokola koji omogućava transakcije da se desi brže i jeftinije, bez žrtvovanja sigurnosti. Prema podacima sajta Bitinfocharts, trenutno prosečna transakcija naknada od Bitcoin je na $ 36.

Ipak, ljudi koji su videli Bosvorth je tveet može biti zbunjen jer je slučaj upotreba nije vidljiva Bitrefill klijentima. Prema direktor Sergej Kotliar, transakciji prikazano je došlo kada Bosvort je da testira primenu Bitrefill je sa jednim od programera kompanije, po pozivu. Bosvort je potrebno da dopune svoj telefon u to vreme ionako, pa je odlučio da ga testiramo sa pravim novcem. Uspelo je.

Kotliar said:

"Sve je spremno da ide na našem kraju, ali nismo ga pokreće još dok se Munja novčanik je pušten za opštu upotrebu na mainnet."

Novčanici treba da se ažurira kako bi se interakciju sa protokolom sloja Lightning, i to uglavnom nije još desilo, objasnio je Kotliar.

Bitrefill je objavio da sprovodi Lightning u avgustu, na svom blogu. Zainteresovani korisnici i programeri mogu da itnov testiranje, sa lažnim Bitcoin.

Sa sedištem u Stokholmu, Bitrefill prvenstveno usmerena na omogućavanje ljudima da plati za pripejd telefone sa criptocurrenci. "Naš visokom nivou kompanija vizija je da omogućimo ljudima širom sveta da koriste Bitcoin kao novac Praktično smo omogućiti ljudima da koriste svoje novčiće da kupi sve što je digitalna i novca kao, tako da plaćaju svoje račune, dopunite svoje telefone, vaučere. , itd ", rekao je njen direktor CoinDesk u e-mailu.

Imajući u vidu da proizvodnja implementacije novih inovacija često površinu nezgodne probleme, mali tim u Bitrefill odlučio jedan od načina može da doprinese Bitcoin je da se brzo kreću da usvoje Lightning, ali tako ne i to je pomoglo da se bavi često zabrinutosti od svojih potrošača oko transakcioni troškovi i kašnjenja.

"Nedavni mempool preopterećenja su nas teško pogođene, ali vremenom veća briga za nas je potvrda puta," Kotliar napisao. "Ovde su instant transakcije munja nam omogućava da napravimo zaista veliko iskustvo. Munja rešava ne samo potvrdi puta, ali i mnoge druge UKS probleme Bitcoin."

Kotliar pozvao peer kompanije ne čekati da sprovede Lightning. Napisao je:

"Integracija sa Lightning je iznenađujuće lako. Radi na način sličan tome kako Bitcoin radova, a uklapa sa koliko su naši i mnogi kompanija novčanici već rade."

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin u naslovima: 21 Inc Hits Media Jackpot

Post Bitcoin

Prvi Bitcoin ATM Readi for Mai Launch u Africi

Post Bitcoin

Pump ili napredak? Bitcoin Cash blizu $ 400 na korejskom tržištu

Post Bitcoin

Članovi Fondacije bitkoina izlaze iza izbornih kontroverzi

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation obećava da se fokusira isključivo na razvoj jezgre

Post Bitcoin

Anatomija bitkeinove velike rasprave o skaliranju

Post Bitcoin

BitPai partneri sa Trucoin-om da daju bancoin bankomate u Bovl Game

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Thieves Strike Atlanta Smoke Shop

Post Bitcoin

Bitcoin je proglašen za neuspeh kada se mediji izbacuju preko Mike Hearn Ekita

Post Bitcoin

Zašto je Bitcoin bolji za borce kriminala nego kriminalce

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija

Post Bitcoin

100 Holandskih Merchantsa da primaju bitkoinske terminale u izdavaču