Novi Toronto Accelerator će uložiti $ 250k u Bitcoin startupe | RS.democraziakmzero.org

Novi Toronto Accelerator će uložiti $ 250k u Bitcoin startupe

Novi Toronto Accelerator će uložiti $ 250k u Bitcoin startupe

Druga criptocurrenci akcelerator je otvoren u severnoj Americi ove nedelje, ovaj put u Torontu, ciljanje preduzetnicima koji rade u "drugoj criptocurrencies generacije".

Bitcoin Decentralizovani Acceleratevill počinju sa $ 250,000 fonda za, ali se nada da postigne barem $ 1.5m u investicije za održavanje svojih prvih osam meseci rada, prema podacima organizatora.

Akcelerator, pokrenuo Bitcoin Saveza Canadafounder Anthoni Di Iorio, je spinoff od Bitcoin Decentral, na radni prostor koji radi od 1. Januara.

Ovaj poduhvat će ciljati i Bitcoin preduzetnicima, kao i onima koji rade na ono Di Iorio naziva sledeći talas criptocurrencies, kao što je Ethereum (sa kojim je takođe uključen).

Šta su drugi criptocurrencies generacije? "Moji poput Mastercoin, Open prometu, i Ethereum, koji su ne samo o bitcoins slanje i primanje novca", objasnio je on. Ali, kao što ime sugeriše, akcelerator će biti gostoljubiv Bitcoin preduzetnika previše.

Di Iorio još nije obratio VCS o akceleratora, ali je uveren da će uložiti, zbog postojećih razgovora koje je delio sa njima o Ethereum, u criptocurrenci okvira koji će pokrenuti zvanično negde sledećeg meseca.

Tri kohorte

Za sada, akcelerator planira inicijalnu tri kohorte, radi za oko tri meseca svaki. Svaki od njih će sadržati devet preduzeća, rekao je Di Iorio. Prva generacija će biti objavljeni na Bitcoin sajmu da je organizovao za 11. - 13. Aprila.

Akcelerator će uzeti 7% vlasništva u učestvuju preduzeća, koji se može isplatiti u criptocurrenci pored fiat. Iznos koji se isplati za tu udela u kapitalu je verovatno da varira od firme do firme. Nakon što završe, oni će dobiti dodatnu investicionu obavezu da će seme svoje naknadnu na turu.

Kriterijumi za prijem uključuju prototip, a ni na tržištu vuču, ili povratne informacije od značajnog test baze. Akcelerator takođe zahteva tim koji je zajedno radila i izvršeni uspešno.

"Fokus je takođe Bitcoin, ili nešto remete, u finansijskim oblastima, plaćanja polja, takve stvari", rekao je Di Iorio.

Hackathon će doći do izražaja, dodao je on, nadam se proizvode neke obećavajuće kandidata za kohorte. Jedan takav Hackathon trenutno runningat konferenciju Bitcoin u Austin.

Stručni panel

Na kraju krajeva, kohorte selekcije će biti od strane panela učesnika, uključujući tri osnivača, zajedno sa potencijalnim kolekcije mentora iz šire mrežu.

Takođe, uključena u projekat je A. Traviss Corri Nije, koji je osnovao InCubesaccelerator.

Vilijam Mougaiar, osnivač pokretanja menadžmenta, će delovati kao specijalni savetnik za akcelerator, a takođe će biti deo mreže mentora.

Mentor mreža je ko je ko od Bitcoin igrača, uključujući BitPai je Toni Gallippi, Bitcoin preduzetnik Erik Voorhees, i Charles Hoskinson, koji je zajedno sa Di Iorio je jedan od pokretača iza Ethereum.

Di Iorio je takođe nada za dodatno finansiranje iz Ethereum u pored $ 1.5M on će biti traži od drugih privatnih donatora.

Naplaćeno kao radni prostor, Bitcoin Decentralizovan još uvek ne smesti plaćaju zajednički radni kupce. Umesto toga, ona poseduje ljude koji rade sa Di Iorio je Bitcoin saveza Kanade. Prvih dva sprata će biti posvećen akcelerator, a takođe će smesti je u toku CoinTalk podcast.

Ovo je velika nedelja za criptocurrenci akceleratora. Talasanje i fundedCrossCoin ventures, akcelerator sa sedištem u svom San Francisco zgrade. To poduhvat zahteva preduzetnicima da koriste Ripple protokol.

Entoni di IorioBitcoin Decentralizovan Ubrzati

Slične vesti


Post Bitcoin

Španski Bitcoin Boulevard ima za cilj da bude najveći i najbolji na svetu

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

Jeremi Allaire: Bitcoin treba veće upravljanje

Post Bitcoin

Slov Ascent? Bitcoin Cene se penju prema $ 4.500 na slabe količine

Post Bitcoin

Korisnici Localbitcoins.com kažnjavaju krivične prijave na Floridi

Post Bitcoin

Vetrovi ili vučna vitka? Kako bi američka poreska reforma mogla uticati na cenu Bitkoina

Post Bitcoin

SEC očekuje odlučivanje o sudbini Bitcoina ETF-a do petka

Post Bitcoin

Samo Lightning? Skaliranje Bitkoina može zahtevati čitav novi sloj

Post Bitcoin

Bitcoin regulatorni pregled: politički doprinosi i problemi sa bankama

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija otkriva novu korisničku veb lokaciju

Post Bitcoin

Bitkoin nema lidera, i možda je to dobra stvar

Post Bitcoin

Bitcoin je proglašen za neuspeh kada se mediji izbacuju preko Mike Hearn Ekita