Miami Bitcoin Conference Dai 1: Crime, Krugman i BitLicenses | RS.democraziakmzero.org

Miami Bitcoin Conference Dai 1: Crime, Krugman i BitLicenses

Miami Bitcoin Conference Dai 1: Crime, Krugman i BitLicenses

Blaga zima klima Miami, Florida služi kao zadovoljavajuće pozadina za brojne polaznike u Severnoj Americi Bitcoin konferencije.

Simpozijum, koji se održava u Miami Beach Convention Center ovog vikenda, donela veliku gužvu. Mnogi od razgovora su sastanci sa svim sedištima pune.

U popodnevnim satima, druga sala, koristi ujutru za trgovac vendor radionicama, korišćen je kao dodatni prostor za sjedenje sa zvučnika se emituje na velikom video ekranu.

Evo nekih ističe od prvog dana konferencije.

Gotovina koristi više od BTC za kriminal

Oni kažu da se kriminal ne isplati. Verovatno ne na duge staze. Ali kriminalci i dalje koriste monetarne instrumente kako bi se prekinuo zakone.

I uprkos Bitcoin mediji izlaganje je dobila u vezi prevare, krađe i prodaje nelegalnih roba, većina prevaranti i dalje koristi gotovinu.

Dejvid Ailor je Južna Karolina advokat koji se bavi onim što je verovatno prvi slučaj gde je federalna vlada zaplenila Bitcoin.

Njegovo izlaganje 'Bitcoin, prljaviji nego pravi novac?' je argument da ima mnogo dobro da se ima sa criptocurrencies, i da će privući loše glumce kao i svaki drugi bi tehnologije.

Craigslist je primer koji Ailor koristi kao alat koji se može koristiti za dobro i loše. Bitcoin može da se koristi na isti način i prikazivanje medija da od BTC je jedan od razloga što neki ljudi misle "Bitcoin je zlo", rekao je on.

Ailor zalagao za iskrenost i transparentnost u okviru Bitcoin privrede kako bi se gurate napred. Nedostatak iskrenosti je problem koji bi mogao osujetiti uspeh Bitcoin je.

"Mi ne želimo da postane Rouge industrija zasnovana na tajnosti", rekao je on.

Erik Benz potpredsednik poslovnog razvoja za zipzap, je slučaj da postoji poslovna upotreba za Bitcoin, i da je neizbežno da se negativna vest jer se odnosi na Bitcoin će rezultirati u skladu politikama iz vlade.

"Moramo smart propis koji ne uguši inovacije", rekao je on. Zipzap treba da zna. Kompanija dozvoljava ljudima da završe transakcije na mreži sa gotovinom u hiljadama fizičkih lokacija širom sveta.

Bitcoin Mogućnosti

Bitcoin konferencije su obično uzbudljivo vreme za entuzijaste da se zajedno i razgovaramo o potencijalu. Venture kapital Panel prvog dana je uradio upravo to.

Investitor, Rik Vilard jasno da virtuelne valute će doneti "mnogo stvari koje ne mogu ni da razmišljaju o još".

Roger ver izrazio je isto mišljenje, rekavši mogućnosti koje Bitcoin skala globalno. "Bitcoin ne zanima odakle dolazite", rekao je on.

Ver jasno da BTC-bi mogao postati legitimna svetski metod razmene vrednosti. "Bitcoin ima potencijal da bude univerzalna valuta."

Ekonomista Džefri Taker, osnivač Liberti.me, odveo u zadatak tradicionalne ekonomiste koji nemaju povoljne stavove Bitcoin, posebno određeni autor Nev Iork Timesa čitalaca.

"Da li je zaista bitno šta Pol Krugman misli?" upitao je publiku.

Toni Gallippi, direktor BitPai, istakao posebno u Majami kao mesto gde bi prosperitetna središte aktivnosti Bitcoin u vezi dogoditi. "Majami je neverovatan grad za međunarodno poslovanje", rekao je on tokom svog izlaganja.

Gallippi je istakao da TigerDirect, online trgovac koji je nedavno počela da prima bitcoins, sa sedištem u Majamiju.

BitLicenses i budućnost

Kako da rastuća preduzeća treba da se radi u lice moguće regulatornog sanctionsdominated pokretanje panel koji je uradjena lidere iz nekoliko različitih BTC-povezanih preduzeća.

Zanimljivo, samo Criptsi je registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama. Druge kompanije na panelu navodi različite zemlje za ugradnju zbog pomalo mutne američkoj politici u vezi sa criptocurrencies.

Pol Vernon direktor Criptsi je pozdravio ideju BitLicenses, regulatornog okvira koji je država Nev Iork razmatra.

"Mislim da je BitLicense je odlična ideja. Nadam se da svaka država to radi", rekao je on.

Rodžer ver o Bitcoin cene i rudarstva

Dan Jedan od konferencije je ograničen isključiti anđeo investitor i Bitcoin advokata Roger Ver i nije razočarati. Na pitanje o budućem vrednosti Bitcoin, ver je razumljivo Posljednji o ceni.

"To je vrlo, vrlo jasno da će to biti veći nego što je danas", rekao je on.

Možda najviše intrigira iako je to ver preneo je njegovo mišljenje o rudarstvu. "To je tržište koje ima veliki potencijal", rekao je on. Ver vezan Bitcoin rudarstvo kao $ 1 milijardu industrija s obzirom na približno jedan milion novčiće koji će biti nagrađeni u narednih godinu dana.

"Ne mislim da iko razume kolika će ta industrija biti", rekao je on.

Držati ček se sa CoinDesk za Izdvajamo iz dan da Bitcoin konferencije Severne Amerike u Majamiju.

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkoin nervni sistem dobija nadogradnju sa FIBER mrežom

Post Bitcoin

Patrick Murck opisuje novu smernicu za Bitcoin fondaciju

Post Bitcoin

CoinDesk uklanja Mt. Gok iz indeksa cena Bitcoin

Post Bitcoin

Andresen se vraća sa projektom za bezbednost jednog čoveka inspirisan Bitkominim nesrećama

Post Bitcoin

Donošenje osjećaja bitkeinovog raspodjeljivog debljina veličine blokova

Post Bitcoin

Bitcoin cena pronalazi čvrsta poda Sledeći 26,000 BTC prodaja

Post Bitcoin

Barclais banka blokira korisnički račun nakon Bitcoin transakcije

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

Bitcoin verzija 0.9.0 donosi ispravke ispravnosti transakcije

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija postavlja zapis direktno u novu UK kancelariju

Post Bitcoin

Izgradnja protokola za Bitcoin plaćanje vrši se implementacijom

Post Bitcoin

Dovn But Not Out: Bitcoin drži na bullish teritoriji