Lightnings Tadge Drija radi na Bitcoin Cash Splitter-u | RS.democraziakmzero.org

Lightnings Tadge Drija radi na Bitcoin Cash Splitter-u

Lightnings Tadge Drija radi na Bitcoin Cash Splitter-u

Lightning Mreža kreator Tadge Drija razvija eksperimentalni alat da se nada da će pomoći Bitcoin korisnici bezbedno tvrde njihov novoformirana Bitcoin gotovini.

Da podsetimo, 1. Avgusta, grupa korisnika i rudarskih bazena koji se nisu slagali sa tehničkim pravcu Bitcoin je odvojio da stvori novu criptocurrenci, Bitcoin gotovini, u nadi da će pobedom nad korisnika. I zbog načina na koji je "račvastog" iz blockchain, većina korisnika Bitcoin na vreme sada ostavio sa jednakom količinom Bitcoin novca, a ta sredstva su vezani za svoje postojeće novčanike.

Free criptocurrenci. Zvuči odlično, zar ne? Loša je da viljuške otvoriti mogućnost "Replai napada", gdje su duplirane transakcije na jednoj lanac sa druge strane, a koji su izgubili fundsin users 'prošlosti.

I mada Bitcoin novac se reklamira kao u stanju da riješe ovaj problem na bezbedan način, Drija je zabrinutost u vezi sa softverom koji istakli politiku i nepoverenje još uvek u vazduhu nakon viljuškom.

"Ne želim da pokrenete BCH [Bitcoin Cash] softvera, kao što ne verujem ljudima je pisanje", rekao je on CoinDesk.

Njegov in-progress alat, nazvan Goodeliveri, ima za cilj da korisnicima drugu opciju za bezbedno razdvajanje od gotovine tokena Bitcoin i da ih seli - kaže na novu adresu ili na razmenu u trgovini. Međutim, on ne preporučuje da korisnici još uvek se prave transakcije sa njim.

Drija je rekao da je drugi razlog za Goodeliver je da on to ne vidi kao jednokratni jedino sredstvo. Od Bitcoin novac je imao "relativni uspeh" u okreće novu mrežu, on očekuje da će nova kovanica mogao inspirisati i druge buduće viljuške, pogotovo sada kada je njen dokazao da je moguće da zaradite novac od tih podela.

Uprkos izgradnju Goodeliver da pomogne korisnicima, međutim, Drija je rekao da nije pristalica viljuške poput onog koje je proizvelo Bitcoin gotovinu:

"Ja videli trenutni rod hard viljuške kao napad na Bitcoin i koncept decentralizovanog valute u celini. Teško je tvrditi da skepticima da Bitcoin može imati bilo koju vrednost ili oskudicu, ako neko samo može umnožavati i udvostruči broj kovanica u postojanju. "

Slične vesti


Post Bitcoin

Nazad na 1.500 dolara: Bitcoin Cash bi mogao da vidi dalje opterećenje

Post Bitcoin

BTC China pokreće prvi Soft Bitcoin ATM interfejs

Post Bitcoin

Izgradnja boljeg Bitcoin Fee tržišta

Post Bitcoin

Tehnologija Block Chain nudi nove opcije za borbu protiv kriminala

Post Bitcoin

Bitcoin grupa namjerava pokrenuti prvi svjetski IP bitcoin

Post Bitcoin

Anatomija bitkeinove velike rasprave o skaliranju

Post Bitcoin

Nazad u realnost? Bitcoinova cena dodaje 100 dolara u odnosu na meteorološki mesec

Post Bitcoin

Bitcoin Bovl Merchants Pogledajte Techs Big Picture, ali malo prodaje

Post Bitcoin

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

Post Bitcoin

Bitcoin Core 0.10 daje programerima pojednostavljen pristup mrežnom konsenzusu

Post Bitcoin

Aktivisti žele da prebace bitkoin, da ga drže anonimni i bez regulacije

Post Bitcoin

Britanski otok želi da napravi fizičke bitkoine sa UK Roial Mint Deal-om