Lamassu: Bitcoin vlasnici ATM-a koji zarađuju do 36.000 dolara godišnje | RS.democraziakmzero.org

Lamassu: Bitcoin vlasnici ATM-a koji zarađuju do 36.000 dolara godišnje

Lamassu: Bitcoin vlasnici ATM-a koji zarađuju do 36.000 dolara godišnje

Bitcoin bankomat proizvođač Lamassu je objavio nove podatke sa ciljem da se ilustruje kako njena osnovna proizvod se pokazao profitabilan za vlasnike.

Oslobađanje podataka dolazi više od godinu dana nakon Lamassu isporučio prvi Bitcoin ATM jedinicu, a rezultat je neformalne ankete koja tražio operatora kompanije da samo-izveštaja zarade i informacija o obimu.

Obraćajući se CoinDesk, Lamassu direktor Zek Harvi uramljena nalaze kao dokaz da, uprkos nedavnim borbama Bitcoin je u odnosu na američki dolar, prosečni korisnici ostaju zainteresovani u digitalnom valuti.

Harvi je rekao:

"Ono što naše mašine predstavlja se čovek na ulici, tip koji samo želi da stavi u $ 10 u Bitcoin ili $ 200 u Bitcoin. Nismo znali šta da očekujemo, uvek postoji znak pitanja sve dok ne shvatite da vaši operateri su zapravo profitabilan i da je ovo servis koji zaista mogu da rade. "

Lamassu je istraživanje procenjuje da njene operateri zaraditi između $ 1,000- $ 3,000 svakog meseca na prosečnom komisije od 5,5%. To je jednako godišnje zarade za ATM operatera između $ 12,000 i $ 36,000 po jedinici.

Harvi je definisao premijera lokaciju kao na bankomatu u području koje je lako dostupna, navodeći jedinica kompanije u Njujorku i Helsinkiju, kao primeri lokacijama.

Kompanija je objavila da je počela traže podatke iz operatora prošlog leta, i da veruje da su objavljeni podaci napravimo konzistentnu sliku o tome šta svog operatera iskustva.

"To su brojevi koje smo stalno viđam, iznova i iznova", dodao je Harvi.

Operatori potvrditi podatke

CoinDesk posegnuo u broju Lamassu Bitcoin ATM operatora da proverite da li prijavljeni podaci kompanije nude pravi odraz njihovog stvarnog poslovanja.

Neki, poput Sloboda Tellerco-osnivača Chris Iim, koji posluje veliki broj mašina u gradskom području Boston, na primer, naći da su brojevi bili tačni.

"Mesečni obim je slično onome što smo videli od naših uvećanih mašina", rekao je on, pre napominjući da konačna prihod operatera zavisi od naknada od strane vlasnika.

Slično tome, Adame O'Brien predsednik Bitcoin Solutions, preneli su brojevi su bili "spot na" u vezi sa zaradama mašine koje pruža. Međutim, on je istakao da Bitcoin rešenja naplaćuje proviziju od 8% na svojim jedinicama.

O'Brajen je nastavio da predloži njegove figure jačine su bili niži od proseka koje pruža Lamassu, dodajući: ". Naš Lamassu Edmonton je videla više od $ 70,000 u ukupnom obimu od našeg lansiranja u februaru"

Emerging tržišne borbe

Iako operatera u razvijenijim Bitcoin tržišta naći brojke da budem precizan, vlasnici ATM u regionima koji su verovatno i dalje zagrevaju na tehnologiji rekao je drugačiju priču.

Pablo Gonzales, direktor Bitcoin ekchange Meksiko zasnovan Bitso, istakao da su njegovi Lamassu jedinica procesi samo 3.000 $ u transakcijama svakog meseca, a da se ne stvara nikakav profit.

Ipak, Gonzales je izjavio da je bio zadovoljan sa jedinicom, koja služi da pomogne promociju i svoj glavni posao i Bitcoin široj zajednici.

"Znali smo da kada smo kupili našu ATM kao što su pozicionirani u povoju Bitcoin tržištu", rekao je on, pre nego dodajući da očekuje interes da se poveća i usvajanje raste.

Bankomat Operator Slovačka zasnovan Marian Jančuška, naprotiv, da je njegova mašina je do sada patio od čestih ispada koji se odnose na njeno povezivanje na Bitcoin ekchange Bitstamp.

"Morao sam da isključite ovu interfejs kako bi se mašina stabilna To je do pre oko dve nedelje za Lamassu da dostavi nadogradnju sa radom Bitstamp interfejs.", Objasnio je Jančuška.

Jančuška je naveo da je zbog ovih problema, njegova mašina procesi samo 10.000 € svakog meseca i da je mašina još nije profitabilna.

LamassuBitcoin bankomati

Slične vesti


Post Bitcoin

DigitalBTC pravi istoriju sa australijskom debitnom berzanskom trkom

Post Bitcoin

Tajni početak 21 za Sponzor Silicijumske doline Bitcoin Job Fair

Post Bitcoin

Bitcoin Ekchange OKCoin pokreće USD depozite i povlačenja

Post Bitcoin

Porodica da putuje širom SAD, troši samo Bitcoin

Post Bitcoin

Miami Bitcoin Conference Dai 1: Crime, Krugman i BitLicenses

Post Bitcoin

Bitcoinova mreža za munje preduzima veliki korak ka interoperabilnosti

Post Bitcoin

Zašto bi trebalo da se brinemo o upravljanju Bitkoma

Post Bitcoin

Prvi Bitcoin ATM Readi for Mai Launch u Africi

Post Bitcoin

Čekajte i gledajte? Cijene bitkoina na levoj ravni

Post Bitcoin

Kontroverzna italijanska novina il Giornale sada prihvata Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin se uputio na novu generaciju razvijaca u DevCore Bostonu

Post Bitcoin

Severnoamerička bitkoinska konferencija za hit Majami 25. januara