Korisnik LocalBitcoins se izjasnio krivim nakon potkopanog stinga | RS.democraziakmzero.org

Korisnik LocalBitcoins se izjasnio krivim nakon potkopanog stinga

Korisnik LocalBitcoins se izjasnio krivim nakon potkopanog stinga

Korisnik LocalBitcoins sa sedištem u Misuriju je priznao krivicu za trčanje nelicenciranog prenosa novca posao.

Prema statementfrom ured državnog tužioca za zapadne Distrikta Missouri, Džejson Klajn izjasni krivim po optužbi juče posle prodaje Bitcoin na dva tajnih agenata u pet navrata u periodu od februara 2015. Godine do jula 2016. Godine Tužioci su tvrdili da je on uspeo da dobije odobrenje od oboje finansijskih zločine sprovođenje mreža (FinCEN), kao i Misuri vlada da radi posao za prenos novca.

Sve u svemu, Klajn prodaje otprilike 98 bitcoins sa agentima, prema sudskim dokumentima, ostvarujući oko 30.000 $ u tom periodu i punjenje proviziju na vrhu tih prodaje. Neimenovani drugi pojedinac učestvovao u dva od tih transakcija, dokumenti države, ali identitet tog lica nisu bila uključena u zapisnik.

, Ime LocalBitcoinsaccount identifikovani u sudskim dokumentima pokazuje da je Klajn je prodavao bitcoins od najmanje 2013, a najveći deo javno dostupnog feedback posted u toj godini. Prema sajtu, je poslednji put viđena online pre osam meseci.

Klajn je predstavljen od strane Mark Milton u advokatskoj firmi St. Louis-based Husch Blackvell, zajedno sa Baker Markuart je Brian Klein (dva nisu povezani), koji je u izjavi:

"Džejson je prihvatio odgovornost za svoje postupke, a mi nameravamo da zatraži od suda da ga osudi na uslovnu (bez vremenskog zatvor). Mi imamo nikakav komentar u ovom trenutku."

Prema kopiju sporazuma o priznanju krivice, Klajn se suočava sa čak pet godina zatvora i 250.000 $ u kazni. Sastanak kazne još nije postavljena ili javno objavljen, dokumenti pokazuju.

Poslednji slučaj

To je najnoviji slučaj na državnom nivou uključuje prodavca bitcoins sa sedištem u SAD u poslednjih nekoliko nedelja, a razvoj koji je od vas zatraži posmatrače da osuđuje veći trend.

Prošle nedelje, Ričard Petik of Rochester, Nev Iork izjasni guiltito nezakonito prenos novca i laganje federalnih zvaničnika nakon što je prodao $ 13,000 vrednosti od Bitcoin na prikrivenog islednika. A krajem aprila, federalne vlasti upali u kuću jednog Arizona Bitcoin trgovac i advokata, koji je od prošle nedelje je se heldpending suđenje.

Iako nije odmah bilo jasno koji faktori utiču na nedavnu bujicu slučajeva, posmatrači kao što je Kerol Van Cleef, finansijski vođa tehnologije za advokatskoj firmi Vašington, DC-based BakerHostetler, tvrde da je slučaj naglašava sive zone u kojima Bitcoin prodavci rade u SAD danas - i potreba za više objašnjenja od FinCEN, koja je izdala smernice o ovom pitanju u 2014.

"Mislim da je potrebno dodatno objašnjenje od političara o tome gde su linije", rekla je ona CoinDesk.

FinCENLavsuitLocalBitcoins

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin mreža se oporavlja od DDoS napada

Post Bitcoin

Povratak iznad 5.500 dolara: Bitcoin Shrugs Off Fork uz cenu Rebound

Post Bitcoin

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

Post Bitcoin

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu

Post Bitcoin

Bitcoin je još uvek nestabilan, ali to ne znači da nije moguće

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija pritisne za doprinose kampanje bitkoina

Post Bitcoin

Zašto je Bitcoin bolji za borce kriminala nego kriminalce

Post Bitcoin

Bitcoin ETF-ovi predlogi povučeni nakon SEC Pushback-a

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Grcka munjevita dva puta

Post Bitcoin

Oporavak u sumnji? Bitcoin cena ne može održati iznad $ 6,500

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs