Komiteti senata održavaju saslušanja u vezi sa pitanjima virtualne valute | RS.democraziakmzero.org

Komiteti senata održavaju saslušanja u vezi sa pitanjima virtualne valute

Komiteti senata održavaju saslušanja u vezi sa pitanjima virtualne valute

Dva Senata komisije očekuje se da će uskoro sazvati u vezi sa mogućim regulatornim pitanjima koja se odnose na decentralizovanim elektronskim valute, kao što Bitcoin.

Kongresna izvori aide unutar Senata rekao je Vall Street Journal da su članovi vlade i predstavnika privatnog sektora trebalo da svedoči tokom saslušanja. Nema datumi su postavljena, ali rasprava se očekuje da će doći do u narednih nekoliko nedelja.

"Bitcoin Fondacija misli da su ove predstojeće rasprave su dobri za potrošače i druge kao što je važno obrazovanje na Bitcoin", rekao je Jinioung Inglund, direktor fondacije javnih poslova CoinDesk. Ona je dodala:

"Razumevanje jedinstvene mogućnosti i izazove virtuelne valute u celini, i Bitcoin posebno je važna za proces pisanja regulatorne politike.

Kao osnova, pozdravljamo mogućnost da se obrazuju i odagna mitove o Bitcoin na poslanike, regulatora i javnosti. "

12. Avgusta, senatori Tom Coburn i Tomas Carper poslao pismo Janet Napolitano, sekretar za unutrašnju bezbednost, tražeći smernice o virtuelnim valutama.

"Naše osoblje odbor je razgovarajući sa pojedincima unutar i izvan vlade u vezi sa pretnjama i rizicima vezanim za virtuelne valute - a takođe i obećanje da drži u nekim oblastima", piše u pismu se kaže.

"Ekspanzivna priroda ove tehnologije u nastajanju zahteva holistički i cela-vlade pristup kako bi razumeli i obezbedi razumnu regulatorni okvir za njihovo postojanje."

U avgustu je zločin izvršenje mreža Finansijski (FinCEN) bio je domaćin conferenceat Trezor SAD kako bi razgovarali o pitanjima distribuiranih finansija.

Predstavnici Internal Revenue Service borbu protiv droge agencije i Federalnog istražnog biroa (FBI), između ostalih državnih subjekata, bili su prisutni.

Vijest višestrukih Senata rasprava o virtuelnim valute dolazi u vreme visokih Bitcoin procene. Trenutna cena Bitcoin je dostigla nivo koji nije viđen od prošlog aprila, kada je cena udario $ 266 za medalje na jednoj razmeni.

Endrju Bil, advokat koji se fokusira na pomoć preduzećima uz saglasnost savezne i državnih hartija u okviru firme Krouli strategije, kaže da ova rasprava će pomoći samo Vlada bolje razumeju Bitcoin.

"Pravni i regulatorni osnov za virtuelne valute će biti postavljen u narednih nekoliko godina, ova saslušanja su prilika da se osigura da su poslanici dobiti prave informacije iz pravih ljudi", rekao je on.

Inglund, izrazio optimizam da će biti uključeni predstavnici iz Bitcoin industrije. "To bi svakako obogatiti raspravu pozvati Bitcoin stručnjake iz akademskih krugova, kapitalista i preduzetnike Bitcoin kompanija."

Ona je rekla da je to prvi korak ka pismenosti i razumevanja, dodajući: ". Kao prvi u Kongresu rasprava o Bitcoin, očekujemo da ovo bude još uvodni i edukativnog karaktera"

Bitcoin Fondacija

Slične vesti


Post Bitcoin

Gde provesti svoj bitkoin na crnom petkom

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Pioneer planira mašine za Singapur, London

Post Bitcoin

Novo partnerstvo Lamassu da obezbedi bolju usaglašenost sa bankomata

Post Bitcoin

Bitcoin Cash je gore, ali ispravka može biti na kartama

Post Bitcoin

Kandidati za Bitkuin Fondaciju govorili o zabrinutosti zbog registracije niskih birača

Post Bitcoin

Cena Bitcoin Falls ispod 500 dolara zbog nesigurnosti u Kini

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

Komora za digitalnu trgovinu pokreće za unapređenje bitkoina u Vašingtonu

Post Bitcoin

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu

Post Bitcoin

Firmcoin - novi fizički oblik bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Mediji uhvaćeni u potrazi za Satoshi: Bitcoin u Headlines-u