Elizabeth Ploshai se pridružila članu odbora za Bitcoin BitPai | RS.democraziakmzero.org

Elizabeth Ploshai se pridružila članu odbora za Bitcoin BitPai

Elizabeth Ploshai se pridružila članu odbora za Bitcoin BitPai

Elizabet Ploshai, direktor komunikacija za Bitcoin Magazineand član izabran odbor za Bitcoin fondacije, odlazi publikaciju da se priključe timu za upravljanje računa na BitPai.

Novi položaj Ploshai je u BitPaivas objavio na zvaničnom blogu kompanije. U svom svojstvu Account Manager, Ploshai će raditi da se upišu više dobrotvorne organizacije i političke kampanje u Bitcoin ekosistemu.

Dodavanje Ploshai menadžmentu račun timu BitPai je predstavlja još jednu visokog profila talenata sticanje od strane kompanije. Ranije ove nedelje, BitPai najavio da će bivši Viza ekec Tim Biun služi kao svog novog službenika glavnog usklađenosti.

U izjavi na BitPai blogu, Ploshai je napisao:

"Radujem se ulaže vreme sa ovim jakim timom za širenje svesti o brojnim prednostima Bitcoin."

Ploshai je pritisak za Bitcoin dobrotvorne svrhe

Govoreći na konferenciji Bitcoin North American u Miamiearlier ove godine, Ploshai zapela za upotrebu Bitcoin u dobrotvorne aktivnosti. "Bitcoin je definitivno alat za osnaživanje", rekla je publici.

Bitcoin omogućava neprofitne da lakše obavljaju finansijske transakcije, a često puta, to može biti jeftinije da pošalje sredstva onima u nevolji.

Ploshai navedeno u izjavi BitPai da će njena fokus da se poveća svest o ovim prednostima između neprofitnih organizacija i kampanja.

Ona je rekla:

"Ja uglavnom će tražiti da se neprofitne organizacije, dobrotvorne organizacije i političke organizacije na brodu za početak prihvatanja Bitcoin donacije."

Ploshai je takođe donator i volonter za BitGive Foundation.The neprofitnom organizacijom ima za cilj da pomogne dobrotvorne organizacije pokretanjem Bitcoin prikupljanja sredstava kampanje. Bitgive nedavno održao turnir u kuglanju sa Bitcoin companiesto olakšati te napore.

Politički fokus za Bitcoin

Prošlog septembra, Ploshai je izabran zajedno sa Micki Malkato Odbor direktora Bitcoin Fondacije. U to vreme, Ploshai iskoristio svoju pozadinu kao američkog Kongresa Staffer da dokaže glasačima Fondacije koja je imala političku iskustvo potrebno da bi bila efikasna.

U svojoj izjavi, Ploshai izrazio namerava da iskoristi ovu pozadinu kako bi BitPai postane procesor izbora za političke kampanje, govoreći:

"Sa narednom srednjoročnom izbora, nadam se da koriste svoje iskustvo kao bivši Kongresa zaposlenici u Vašingtonu da donese Bitcoin, i BitPai, na što je više političkih kampanja je moguće."

Bitcoin je već počeo da utiče na američku politiku, i pokretanjem inicijative za političke kampanje posebno.

Američki kongresmen Džared Larnaca raspisan u maju da će prihvatiti Bitcoin donacija, a jedan je od grupe političara koji imaju embracedthe digitalnu valutu.

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Kan je investitor u BitPai

Slične vesti


Post Bitcoin

Turning Tide? Bitcoin Tops $ 7,000 Kako se cena podiže

Post Bitcoin

Od miševa i šrema

Post Bitcoin

Zašto je Blockchain Nepopravljivost zahtev za trajnim pokretom

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs

Post Bitcoin

Razvijaci redo Satoshi softver

Post Bitcoin

Rat riječi: Ko je rekao šta je o Bitcoin viljuškama?

Post Bitcoin

Bitkein Node brojevi Padaju po Spam Transaction Attack

Post Bitcoin

Slaba tražnja? Povratak cene Bitcoin-a Može početi da nestaje

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija postavlja zapis direktno u novu UK kancelariju

Post Bitcoin

Jede bitkuinsku tortu

Post Bitcoin

Cena uspjeha? Bitkoin se suočava sa novim pritiskom u svetu sa više kovanica

Post Bitcoin

Miami 2018: poslednji dani bitkoinog divljeg zapada