DigitalBTC pravi istoriju sa australijskom debitnom berzanskom trkom | RS.democraziakmzero.org

DigitalBTC pravi istoriju sa australijskom debitnom berzanskom trkom

DigitalBTC pravi istoriju sa australijskom debitnom berzanskom trkom

Australian multi-servis Bitcoin kompanija digitalBTC će danas u istoriju kao prvi criptocurrenci-fokusirana kompanija za trgovinu na velikom mejnstrim berzi.

DigitalBTC, koji je počeo kao rudarska operacija, ali takođe uključena u Bitcoin trgovine i razvija maloprodajne i potrošačke aplikacije, debitovao je na australijskoj berzi hartija od vrednosti (ASKS) jutros kao Digital CC Limited (trgovanje kao digitalBTC; ASKS kod: DCC).

Je ASKS ima dnevni turnoverof preko AUD $ 4.6bn (US $ 4.32bn) i kapom na tržištu od oko AUD $ 1.6tn.

Kredibilitet nagrade

Kompanija vievs njen novi spisak od ključnog značaja za izgradnju poverenja u potrošača Bitcoin firmi. Poverenje je veliki problem u Bitcoin svetu, i skandala vezanih neke od svojih najvećih imena su viđeni kao skretanja za investitore izvan Bitcoin oblasti.

Zakonski uslovi za listing će digitalBTC "najtransparentniji Bitcoin kompaniju oko", navodi se u portparola.

Komisija za listing otvara vrata na drugom rasom investitora nego što bi inače stavio novac u Bitcoin firme: još više neskloni riziku individualnim i institucionalnim investitorima i, digitalBTC nada, oni sa mnogo više novca da investira.

Put do listing

DigitalBTC je tehnički uvršten na ASKS od njegovog "obrnutim preuzimanja" i transformacije Makro energetiku Limitedback u martu, ali je nastavila sa ekstra legitimitet svom popisu Od tada, koja je zahtevala odobrenje.

Njegove pristalice u to vreme, koji se sastoje od "institucija i visoke neto vrednosti od naroda", počinio AUD $ 9.1m (US $ 8.55m), za posao u efikasnoj ceni od $ 0.20 po akciji.

Od tada, rudarski radovi digitalBTC je stekli preko 5.100 BTC i njegovi osnovana trgovinski stoni prihodi su imali povratak 34% u maju, u odnosu na 31% u aprilu.

Konačno odobrenje

Obrnuta preuzimanje znači da Makro energije zvanično stekao digitalBTC, dajući kompaniji brži trag na listing berze. Investitori mogu da kupuju akcije u Makro, ali je ime digitalBTC je neophodno da se ukaže pravi biznis i dodatnu vrednost kompanije.

Trgovanje je suspendovan u poslednje tri nedelje dok je asks spisak oficir pregledao i odobrio konačnu papirologiju, koja je sada završena.

Kompanija je takođe uložio prospekt Komisije za Australian Securities and Investments (ASIC).

Bitcoin protiv 'pravih' razmene

Posmatrači će biti stalo da vidim šta se dešava sa cenom akcija digitalBTC je. Većina Bitcoin startup, gde navedeni, trgovina na Bitcoin-samo i "nezvaničnih" berzama, koji rade u regulatornim sivoj zoni.

Samo prošle nedelje, SatoshiDICE i osnivač FeedZeBirds Erik Voorhees, kažnjen je sa 35.000 $ i primoran da se odrekne profita skoro $ 16,000 koje proizilaze iz njegovog ponude hartija od vrednosti u dve firme u.

Neizvesnost koja okružuje critpocurrenci razmenu oglasa je verovatno drži redovne investitore na odstojanju, barem dok se pravila pravilno razjasnili.

Izveštavanje

Glavni listing berze i sa sobom donosi pregršt dodatnih uslova izveštavanja i transparentnosti do sada nepoznati Bitcoin svetu. Među njima su kvartalni Cashflov izveštaji i šest mesečnih revidirani računi, i da svako pravno definisan 'materijal' problem nastaje, mora se odmah objavljeni.

DigitalBTC osnivač i sada izvršni direktor, g-din Žena Tsvetnenko, izjavio je da je veoma zadovoljan sa obimnom napretku u periodu između marta i završetku zvaničnog otvaranja danas.

"Napravili smo dobar početak za digitalBTC, agresivno širenje naših prvih operacija Bitcoin-fokusiran, za neke veoma dobre rezultate. Toliko, da smo sada jedan od najvećih Bitcoin rudara u svetu", rekao je on.

"Ono što zaista radujemo sada je uspeh možemo generisati od razvoja naše Bitcoin maloprodajne linije potrošačkih proizvoda, kao digitalne valute, kao što su Bitcoin nastavljaju svoj eksplozivni rast rast našeg uspešnog ranih operacija je nas pozicije i da podržimo naše buduće aktivnosti razvoja u. Valuta sektor digitalni, i radujem se za ažuriranje možemo doneti akcionari i tržište u narednim mesecima. "

DigitalBTC takođe ima partnerstvo hardverski sa BitFuri, koja je nedavno najavila $ 20 miliona finansiranja rundu svoje.

Bitcoin marš u Australiji

Bitcoin i slične valute su na dobrom putu da mainstream prijem u Australiji, kako na korporativnom i zvaničnom nivou.

Australian digitalni valuta preduzeća je nedavno pokrenula The Australian Digital Valuta Commerce Association (ADCCA), telo sa namerom da funkcioniše kao profesionalni privredne komore za bilo koje kompanije koje se bave Bitcoin bilo direktno ili indirektno, uključujući Bitcoin koji koriste trgovci i potencijalno čak i banke.

Da će raditi u partnerstvu sa širim grupe za zaštitu prava za sebe Bitcoin, kao Bitcoin Fondacija povezana Bitcoin Udruženja Australije.

Poreska pravila

Poreska uprava Australije (ATO) je takođe objavila intentionto oslobađaju zvanične smernice poreskih za Bitcoin preduzeća i investitora, verovatno pre kraja tekuće australijske finansijske godine 30. Juna.

Iako je lokalna Bitcoin Udruženje je objavio svoje preporuke u iščekivanju, ATO još nije otkrio svoju politiku.

AustraliaAustralia Bitcoin Udruženje

Slične vesti


Post Bitcoin

Nova visoka u vidu? Bitcoin se vraća iznad 7,500 dolara

Post Bitcoin

4 Sudski slučajevi koji pomažu u oblikovanju američkog stava o bitkoinu

Post Bitcoin

Bitcoin briga protiv upadanja i krađe kovanog novca

Post Bitcoin

Mediji uhvaćeni u potrazi za Satoshi: Bitcoin u Headlines-u

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Rolling Vith the Punches

Post Bitcoin

Bitcoin.de registruje sa nemačkim finansijskim regulatorom BaFin

Post Bitcoin

Postoji više načina da budete bogatiji

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava Firmu da lobira Kongres o kriptokutancijama

Post Bitcoin

Bitkoin, Pariz i terorizam: Šta su mediji pogrešili

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija formira komisije za pravnu zaštitu i regulaciju

Post Bitcoin

6 Top Responses od britanskog Fondacije Bitka Patrick Murcks Reddit AMA

Post Bitcoin

Bitkain Core Roadmap otkrio plan optimizacije signala