BTC Kina pokreće USD, HKD Bitcoin trgovačke račune | RS.democraziakmzero.org

BTC Kina pokreće USD, HKD Bitcoin trgovačke račune

BTC Kina pokreće USD, HKD Bitcoin trgovačke račune

Šangaj na bazi Bitcoin i litecoin razmena BTC-Kina je najavio pokretanje USD i HKD uplata i isplata, postao najnoviji razmena Kina zasnovan na javno proširi svoje usluge međunarodnoj zajednici.

Vijest sledi saopštenje Peking sedištem OKCoin je na North American Bitcoin konferencije (TNABC) da će se dodaje USD depozite ove nedelje u sklopu širokog pritiskom na sud i međunarodno tržište koje, za sada, ostaje prisutan velikih, profesionalnih američkih berzi.

Obraćajući najavu, direktor BTC-Kina i Bitcoin Fondacija član Upravnog odbora Bobi Li uramljena proizvod kao način za preduzeće da se vrati svojim korisnicima i zajednice, kaže:

"Kao globalna kompanija BTC Kina je zadovoljstvo da zadovolje sve potrebe naših korisnika, kako domaćih tako i međunarodnih."

Lansiranje je prethodio period pozvati samo testiranja, tokom kojeg BTC-Kina kaže da je "sakupio nekoliko miliona dolara vredan depozita".

Prvi razmena Bitcoin u Kini, BTC-Kina je nedavno takođe proširila svoju ponudu proizvoda za međunarodne korisnike, pokretanje mobilni Bitcoin novčanik u junu.

Updated računa ponude

BTC-Kina pokazuje da je taj potez bio njen prvi korak u onome što bi moglo biti šira podrška za dodatne valute, kao lista korisnika je ranije bila ograničena na depozite i povlačenja u kineskog juana. Kao takva, kompanija očekuje da će nova ponuda za rezonancu u svom domaćem tržištu.

Postojeći korisnici koji žele da iskoriste novo podržanih valuta će morati da otvori međunarodni nalog pored domaćeg računa, saopštila je ta kompanija.

Hong Kong naglasak raste

U saopštenju takođe navodi BTC-Kina koristeći svoje pozicije u Aziji da radi oko nametnutih u Kini. Kompanija kaže da svi nalozi na službi će biti obrađen preko svog registrovanog Hong Kong filijala, kao Hong Kong, do sada je bilo više izlaze digitalne štednje preduzeća da zbog njegovog statusa kao posebnog administrativnog regiona.

Kineski Bitcoin tržište se suočava sa dalju nesigurnost u poslednjih nekoliko meseci, nakon statementsfrom centralne banke u zemlji, Narodna banka Kine, koja ima za cilj da razdvoji kompanije iz tradicionalne oblasti finansijskih usluga.

Zahvaljujući jedinstvenom regulatorne strukture u zemlji, formalno smernice kao što su vrsta predložene u Novom Iorkmai nikada ne bude izrađen da olakša nesigurnost. Međutim, predstavnici iz centralne banke su izjavili publiclithat oni ne traže da zabrani potpuno digitalni valutu.

Kina sudovi američko tržište

U saopštenju je značajna s obzirom preduzeća Kina-based nedavni naglasak Bitcoin je stavljaju na međunarodnom tržištu.

U razgovoru sa CoinDesk na North American Bitcoin konferencije (TNABC), predstavnici oba OKCoin i Huobi predložio da, s obzirom da je ograničenje kineskog tržišta, zemlja je naglasio upotrebu Bitcoin je kao finansijski instrument, a ne kao način plaćanja, i da je zbog ovog potražnje , oni su jedinstveno pogodan za proširenje usluga na međunarodnom nivou.

Dalje, OKCoin tehnički direktor Changpeng Džao izjavio na TNABC da kompanija ima za cilj da obezbedi 24-časovni telefonsku podršku međunarodnim klijentima, iako je prestala nedostaju otvoreno podsticanje nas koriste potrošača o svojoj platformi, rekavši da se ne registruju za licencu za prenos novca u SAD u ovom trenutku.

BTC-Kina nije komentarisao da li će ponuditi ove smernice.

ChinaBTC ChinaHong Kongu

Slične vesti


Post Bitcoin

Australijski pravnici, grupacije Bitcoin pozivaju na jasnoću o regulativi

Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Loša novost

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Kingpins i Dark Veb Markets

Post Bitcoin

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

Post Bitcoin

Bobbi Lee, Brock Pierce Pridružite se Odboru direktora Bitcoin Fondacije

Post Bitcoin

Bitcoin 2018 da povuče 1.000, a Vinklevii, u San Jose ovog vikenda

Post Bitcoin

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Post Bitcoin

Zašto Bitkoinova skeletna debata nije prilika za propust

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Hong Kong-ov MiCoin izaziva globalni razgovor

Post Bitcoin

Bitkoin nema lidera, i možda je to dobra stvar

Post Bitcoin

Radikalna akademija: Novi Hacker tim Amira Taakija širi bitkoin u Siriji