Brock Pierce za Bitcoin Foundation: Neću se podići | RS.democraziakmzero.org

Brock Pierce za Bitcoin Foundation: Neću se podići

Brock Pierce za Bitcoin Foundation: Neću se podići

Nedavno izabrani direktor Bitcoin Fondacija Brok Pirs je odbacio tvrdnje kritičara u novom pismu upućenom ostalim članovima odbora organizacije direktora.

On je napisao u pismu, dobijenog The Vall Street Journal, da žali se Furore stvorena nakon njegovog izbora, ali je izjavio da neće odstupiti od Bitcoin Fondacije odbora.

Brok je rekao dalje da podnese ostavku, u svetlu "mrskog i neinformisanost brbljanje o Bitcoin forumima" ne bi bilo "racionalno, mudro i opravdano".

Brok je dodao da bi takav čin biti štetno za budućnost Bitcoin fondacije, govoreći:

"To bi postaviti loš presedan za Fondaciju, nagrađivanje onih koji se ismejao nepristojne optužbe i da se angažuju u atentatu karaktera, često anonimno."

"Ostavka takođe može se smatrati kao priznanje krivice i ja sam kriv za ništa i nikada nije osuđen, ili čak optužen, za zločin."

Uklanjanje Brock iz odbora će uticati na njegovo i napori njegov tim da sanira Mt. Gok i potpuno kompenzuju svoje kupce, rekao je on, i predložio da oni koji stoje iza kampanje za uklanjanje mu je skrivene motive protiv takve rehabilitacije ili promovišu svoje planove.

Brok negira navode

U pismu, Brok je ponovio ranijim odbijenim optužbe nametnutim protiv njega. On je napisao da je srodna pitanja Gledao sam u saveznih organa, ali da ništa nije došao na njih.

Napisao je:

"Uprkos punom istragom američkog odvjetništvo, FBI i države Kalifornije o ovim tvrdnjama, ja nikada nije optužen za bilo šta uopšte niko i oslobođen bilo nedjela."

Brok istakao je u pismu koje je parnica protiv njega je odbačena ili izmiren. Osim toga, novi tužbe podnete protiv starih poslovnih partnera ga ne uključuju, rekao je on.

Brok se bavi ostavke

U pismu, Brok takođe dotakao talas otkazivanja članstvu nakon njegovog izbora. Naime, on je označen činjenicu da je manje od desetak 1.500 članova fondacije odlučile da napuste organizaciju.

Veće zabrinutosti, Brok je rekao, da su slične reakcije ne vidi nakon ostavki Charlie Shrem ili Mark Karpeles, pisanja:

"Ja sam na gubitku da objasni zašto bi oni tako sada i ne nakon što je gospodin Karpeles dozvoljeno Mt Gok co do implodirao ili gospodin Shrem je optužen. Ja sam tužan i ljut zbog to uradili."

Proboj pridružio odbora Fondacije direktora ranije ovog meseca. Brock izborna pokazao kontroverzna zbog brojnih navoda koje datiraju iz 2000. Godine.

U to vreme, Brock i dvojica njegovih saradnika bili suočeni tužbi u kojima se navodi seksualno zlostavljanje, ali je na kraju oslobođen. Navodi ponovo pojavio nakon što je nova tužba je podneta jedna od oštećenih u originalnim parnice, Michael Egan.

Bitcoin FoundationBrock Pirs

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Vrući vazduh za Grčku

Post Bitcoin

Korisnik LocalBitcoins se izjasnio krivim nakon potkopanog stinga

Post Bitcoin

Pump ili napredak? Bitcoin Cash blizu $ 400 na korejskom tržištu

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin

Post Bitcoin

6 Novi Hedge fondovi traže povratak bitkoina

Post Bitcoin

Plaćanje ili imovina? Bitkoin Limbo ostavlja trgovce na sredini

Post Bitcoin

Lightnings Tadge Drija radi na Bitcoin Cash Splitter-u

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija pokreće Core Development Event Series

Post Bitcoin

Bitcoin Regulacioni pregled: Zakonodavstvo, likvidacija i guranje

Post Bitcoin

Aukcija Bitcoins.com Domain Namea prekinuta od strane US Court

Post Bitcoin

Severnoamerička bitkoinska konferencija za hit Majami 25. januara

Post Bitcoin

Šta tačno vlada SAD stvarno misli na Bitcoin?