Brock Pierce: Bitkain fondacija Blizu bežanja od novca | RS.democraziakmzero.org

Brock Pierce: Bitkain fondacija Blizu bežanja od novca

Brock Pierce: Bitkain fondacija Blizu bežanja od novca

Ažuriranje (15. Decembar 20:38 CET)

 Član ažuriran da pokaže da je Peter Vessenes osporava tvrdnju fondacije da to duguje troškove od njega.

Bitcoin Fondacija će uskoro ostati bez sredstava, odbor fondacije je rečeno na sastanku 20. Oktobra.

Zapisnike sa sastanaka, objavljenom juče, pokazuju da je predsednik odbora Brok Pirs je otvorio manifestaciju sa izjavom da je Fondacija je "blizu ponestaje novca".

Dalje obelodanjivanja tokom sastanka pokazuju da se bori za stvaranje značajne prihode. Njegov poslednji događaj, treći instalmentof njenog DevCore radionica seriji koja je održana u San Mateo, California on 16. Oktobra, zaradio samo $ 2,000 sponzorstva taksi.

Fondacija je započela mera za smanjenje troškova da zaustavi protok novca. Septembar odbor Zapisnici pokazuju da je trošenje "5 do 10%" od "prethodnog budžeta". Fondacija je troši $ 150.000 monthas nedavno kao i prošle maja, prema minuta objavljeni u to vreme. To je radi sa različitim odbora i osoblja na čelu sa tada izvršni direktor Jon Matonis.

Burn cene i piste

Trenutni temelj potrošnja bi iznosio $ 7,500 mesečno, na bazi 5% od $ 150.000 mesečnog budžeta a. Fondacija je imao bilans od $ 59,000, u skladu sa zapisnika sa sednice jula odbora. Na osnovu ovih procena, Fondacija je sredstva do sledećeg marta.

Izvršni direktor Fondacije Brus Fentone rekao je na sastanku u oktobru:

"Moramo da uradimo ozbiljno prikupljanja sredstava. Prihod je ključ, ne možemo učiniti mnogo više da smanji troškove."

Fondacija trenutno zapošljava dva pola radnog vremena osoblje. Fentone vodi organizaciju kao dobrovoljac. Odbor zabodena veliki deo potrošnje na obaveze koje je prethodnog režima. To je uključivalo dobavljača faktura, prošle troškovi zaposlenih, troškovi plaćeni odmor i pravne račune.

Novi odbor je izabran u martu zbog drame. Kandidati su se žalili na remont sistema glasanja, lošeg odziva u javnosti i optužbe da je organizacija bila u stečaj.

Sporovi oko neizmirenih plaćanja takođe su emitovane na sastanku u oktobru. Privremeni izvršni direktor Patrik Murck tek treba da se nadoknaditi $ 12,000 za putne troškove za pohađanje DevCore radionicu u Londonin aprilu. Bivši predsednik Petar Vessenes u međuvremenu i dalje duguje temelje između $ 8,000 i $ 18,000, u zavisnosti od toga da li su prihvaćeni njegovi zahtevi za neisplaćene putne troškove. Vessenes osporava ovo.

Nedostaje bitcoins?

Monetarne nevolje Fondacije se komplikuje činjenicom da su neki od njegovih bitcoins može biti izgubljeno, prema Fenton.

Organizacija je imala ranu Avalon rudar, koji je trebalo da generisan značajne Bitcoin posede. Ali Fentone je pesimista u pogledu praćenja i oporavlja sve potencijalno izgubljenih novčiće, iako Pirs predložio kontaktiranja blockchain analitiku da pokuša da uđe u trag bilo kakve izgubljene sredstva.

Na sastanku je takođe razmotrili načine da zarade više novca od strane DevCore radionica, uključujući i udeo prihoda od partnerstva sa Organizator konferencija Inside Bitcoins. Slična ideja je sporni da se partner sa ove publikacije na sastanku septembra, ali CoinDesk nikada nije dobio ponudu od temelja.

Proboj završen je sastanak tražeći članove odbora da se obavežu da podignu 10.000 $ svaki prije sljedećeg sastanka u vreme bio meseci. Samo Bobi Li, izvršni direktor BTCC je odgovorio potvrdno. Džim Harper viši saradnik u Cato institutu, rekao da će "učiniti ono što je mogao", dok preduzetnik Olivije Jansseni kolebala, pozivajući se na loš imidž Fondacija je kao glavnu prepreku.

Kao odgovor, Pirs je pokušao da okupi svoju dasku, naglašavajući ozbiljnost finansijskim problemima fondacije:

"Mi smo fondacija, nemamo resurse, ovo nam je, ako vam se ne sviđa temelje kako stvari stoje, sebe ne vole. Svaki član odbora treba da budu spremni da urade radu, kako bi se Foundation odlazak."

Fentone obećao $ 10.000 donaciju od svog novca ako je ostatak odbora su posvećeni ostvarivanju. Ribbit Capital Miki: Malka i BitPai je Elizabet Ploshai bili odsutni.

Bitcoin FoundationBrock PierceBruce Fentone

Slične vesti


Post Bitcoin

Andresen se vraća sa projektom za bezbednost jednog čoveka inspirisan Bitkominim nesrećama

Post Bitcoin

Traženje problema? James Altucher za kritike Bitkeina: Mrtav si pogrešio

Post Bitcoin

Nazad u realnost? Bitcoinova cena dodaje 100 dolara u odnosu na meteorološki mesec

Post Bitcoin

Ralli Fatigue? Nizak nivo bitokaina mogao bi da koči iznad

Post Bitcoin

Sa novim izdanjima, konkurentna Bitcoin Softvares forge dugoročni planovi

Post Bitcoin

Australijska vlada: kandidati za socijalno osiguranje moraju proglasiti bitkoinsku imovinu

Post Bitcoin

Oporavak u sumnji? Bitcoin cena ne može održati iznad $ 6,500

Post Bitcoin

Kao Blok raspoznavanja debljine bloka, Bitcoin Scaling Solution ulazi u sledeću fazu

Post Bitcoin

Plaćanje ili imovina? Bitkoin Limbo ostavlja trgovce na sredini

Post Bitcoin

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Post Bitcoin

Bitcoin Core 0.10 daje programerima pojednostavljen pristup mrežnom konsenzusu

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation izdaje upozorenje o prevaru preko kloniranih veb stranica