Britanski otok želi da napravi fizičke bitkoine sa UK Roial Mint Deal-om | RS.democraziakmzero.org

Britanski otok želi da napravi fizičke bitkoine sa UK Roial Mint Deal-om

Britanski otok želi da napravi fizičke bitkoine sa UK Roial Mint Deal-om

Mali ostrvo na engleskom kanalu, na sreću, želi da nana fizičke bitcoins kao deo većeg campaignto postala jedna od prvih finansijskih usluga centara u svetu posvećenih digitalnoj valutu.

Finansijski Timesreportedthat na sreću, samo tri milje dug sa populacijom od 1.900, želi da postane poznat kao međunarodni centar za Bitcoin transakcija. Trebalo da bude u potpunosti u skladu sa anti pranja novca i drugim finansijskim propisima, da bi ponuditi usluge platnog prometa trgovac, razmene i trezor Bitcoin skladištenja od neke vrste.

Fizički bitcoins, kao i ostali takvih tokena, će biti kolekcionarski predmeti, a ne cirkuliše, i verovatno imaju sadržaj zlata (navodno oko 500 £ stoit) da bi njihovu žalbu i omogućiti im da zadrže vrednost je trebalo Bitcoin cena pada. Oni će takođe poslužiti kao promotivne žetone za više "ozbiljnijih" Bitcoin plaćanja i razmene usluga.

Aldernei je kovanice će, nadamo se, biti iskovan u saradnji sa britanskom Roial Mint, kao deo Spomen zbirka. Umesto da imaju privatni ključ zatvorenu iznutra, kao popularnog Casascius fizičkog bitcoinsand svojih savremenika, Aldernei bitcoins će biti zamenljivi za više korisnih digitalne vrste od njenog nosioca obilaska ostrva. Oni ne bi bili oficijalnu zakonsko sredstvo plaćanja drugačije.

Proizvodnja bi da nadgleda nezavisna kompanija, koji će takođe uzeti pogodak ukoliko vrednost Bitcoin je nestao. Ista kompanija će takođe održati ključeve kovanice "u escrov servis. Ako dogovor ide napred, Roial kovnica bi se bavio naređenja i da deo novca od prodaje.

Uz aktuelne Bitcoin vrednosti lebde oko $ 1,100 na CoinDesk je BPI (preko $ 1,200 na planini Gok) i činilo da skoči više sa svakim danom, više smeli segmenti finansijskog sveta reaguje na mogućnost da se stvori potpuno novi industriju. Visoke vrednosti, uključujući ne samo Bitcoin ali kod drugih digitalnih currenciesas Pa, zar iščašenja koncept od ukupno rukama tehnoloških-pamet preduzetnike i predajom ljudi više naviknuti na pokretima milijardi dolara.

Bitcoin i digitalne valute, uprkos povremenim mrmljanje i istraga vlasti, još uvek nemaju zakonsko priznavanje kao valute u bilo koji veći nadležnosti. No zakonodavstvo je podnela specijalno za digitalne valute, iako razmene i platnih procesora generalno spadaju pod istim knov-iour-kupca (KIC) i sprečavanje pranja novca (AML) regulationsas druge "novac predajnika".

The Channel Islands, samo obale Francuske, su "krunski posedi", a ne zvanično deo Velike Britanije. Ovaj poseban pravni status je tradicionalno im je čvorište za ofšor finansijskih usluga, a većina aktivnosti dešava na većoj Guernsei i Jersei.

Sreću potpada pod jurisdikciju struka na Guernseibut je traže načine da dobije veću finansijsku nezavisnost od svojih suseda. Ostrvo je dugo proizvodi marke i kovao sopstveni kovani novac, koji se zove sreću funta, vezana 1: 1 do UK funti sterlinga. Novac je proizvedena u apoenima od £ 1, 2 £ i £ 5 u običnom cupro-nikla, kao i zlatnih i srebrnih verzije, a takođe su prvenstveno namenjene kolekcionarima.

Fokusiranje na Bitcoin bi dodatno diferenciraju šor usluga na sreću je od onih Guernsei i Jersei. Aldernei vlada je donela zakon u maju 2000. Godine da uspostavi ostrvo kao centar za online kockanje, to menjaju u 2005. Godini kako bi se omogućilo operatera kockanje oglašavanje u samoj Britaniji. U skorije vreme, na sreću je takođe tražio da uspostavi obnovljivih izvora energije (uglavnom vetra farming) industrije.

Žalba ostrva "offshore finansijskih usluga klijentima leži pre svega u njihove blizine Evropi i status izvan jurisdikcije Velika Britanija / EU, napredne telekomunikacione infrastrukture, engleski jezik, i zadržavanja britanske pravne tradicije i kulture.

Iako ima recipročni poreski sporazum sa UK i Jersei, sama na sreću nema poreza na dodatu vrednost, bez kapitala ili nasledna poreza, nema poreza na fondove čiji su korisnici žive van ostrva, i nema poreza za izuzete kompanija koje posluju izvan Channel Islands.

UKPhisical BitcoinsAldernei

Slične vesti


Post Bitcoin

Enthusiasts i investitori braniti Bitcoin na Inside Bitcoins Berlin

Post Bitcoin

Dečja humanitarna organizacija iz Bocvane pokreće Bitcoin Appeal

Post Bitcoin

BTCChina podrška daje BIP 100 Bitcoin Hashrate većinu

Post Bitcoin

Andresen se vraća sa projektom za bezbednost jednog čoveka inspirisan Bitkominim nesrećama

Post Bitcoin

Odbor britanske organizacije Bitcoin otkriva da se nadamo da ćemo zameniti Charlie Shrem

Post Bitcoin

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Post Bitcoin

Bitkoinska ideologija i Priča o Casascius novcima

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: VAT Galore

Post Bitcoin

BitAngels zatvara 10.000 BTC fondova za decentralizovane aplikacije

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price

Post Bitcoin

Sledeća verzija Bitcoin Core verzije za uključivanje pametnijih transakcija

Post Bitcoin

Severnoamerička bitkoinska konferencija za hit Majami 25. januara