Bitcoin u Headlines-u: VAT Galore | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin u Headlines-u: VAT Galore

Bitcoin u Headlines-u: VAT Galore

Bitcoin u naslovima je nedeljni analiza Bitcoin pokrivenost medija i njegov uticaj.

Mainstream kuća iz celog sveta prijavilo osudio lažni Drug Enforcement Agent Carl Mark snagu do 78 meseci zatvora ove nedelje, i na taj način udruženje doveo Bitcoin so nezakonite aktivnosti i Darknet nazad do izražaja.

Pozitivniji pokrivenost je u obliku Evropski sud pravde je izuzeće Bitcoin PDV, sa nekim lokala istražuje njegov uticaj na rastuće cene digitalnog valute.

Na drugim mestima, stvaranje diskusije forumbi grupa digitalnih štednje preduzeća i američkih agencija za sprovođenje zakona izazvao talasanje uzbuđenja među mainstream štampi.

Šta još je rečeno i od strane koga? Hajde da pogledamo vrh Bitcoin ovonedeljni i blockchain naslovi.

'Velika novost' za Bitcoin

Evropski sud za izuzeće Bitcoin PDV pravde je talase kako u i van digitalne valute ekosistema, dok u isto vreme dobivši pažnju raznih novinara.

International Business Times 'Ian Alison, redovni na Bitcoin ritam, naveo Sarah Bukton, poreski advokat u Brian Cave LLP, koji je rekao:

"Ova odluka je odlična vest za Bitcoin entuzijasta i znači da Evropljani mogu da nastave da kupuju Bitcoins bez plaćanja poreza."

Bakston je nastavio: "Presuda tretira Bitcoin kao novac i treba da pomogne jačanju popularnost ovog criptocurrenci Ova odluka može biti korak u pravom smeru ka priznavanju Bitcoin kao zakonsko sredstvo plaćanja.."

U članku za Business Insider Rob Cena primetio:

"Bilo je i strah da bi sud mogao da pravilo da Bitcoin razmene bi trebalo da plati porez na dodatu vrednost (PDV), podiže cenu Bitcoin u Evropi."

Sud, cena je dodao, mogao potencijalno doneo odluku da Bitcoin sama treba da bude predmet oporezivanja, koji "bi isprepletana Bitcoin preduzeća u značajnom novom birokratije".

ESP-nova vladajuća, zaključio je on, predstavlja podsticaj za Bitcoin u izgradnji kredibiliteta kao "održivu alternativnu valutu".

Met Clinch navodi se u CNBC komadu:

"Virtual valute se mogu promeniti bez poreza u Evropskoj uniji, nakon odluke iz najvišeg suda u Evropi u četvrtak."

Klinč nastavak: "Bitcoin je virtualna valuta koja omogućava korisnicima da razmenjuju onlajn kredite za robu i usluge Iako ne postoji centralna banka koja ih izdaje, bitcoins može biti kreirana na mreži pomoću računara za završetak teške zadatke, proces poznat kao rudarstvu.. "

Vladajuća, Clinch rekao, otvara put za potencijalno jeftinije transakcije unutar EU i stoga blagodet za povoju industriji.

Blockchain Alijansa

Odnosi između digitalne valute industrije i američke policije dovedeni su u centru pažnje nakon vijesti o uspostavljanju diskusije forumbetveen industrijskim grupama, startup i raznih agencija u američkoj vladi.

American Banker Ian McKendri pokriva najavu, kadriranje je kao pokušaj da se dovedu Bitcoin u mainstreamand korova krivičnih aktivnosti.

Dodao je on:

"Bitcoin i blockchain tehnologije su dobili pohvale za biti inovativan, ali su takođe dobili poznat po koriste kriminalci koji koriste potencijalne anonimnosti tehnologija nudi nedozvoljena trgovina robe i usluga."

U svom komadu, McKendri naveo Perianne Boring, predsednik Digitalni komore, koji je rekao u izjavi: ". Nije tajna da Bitcoin ima problema percepcije, što je prepreka za mainstream usvajanje"

Motherboardran komad pod nazivom "Postoji novi savez da razbije Bitcoin kriminala", koja je počela:

"Nije tajna da je valuta Bitcoin pseudo anonimni se često koristi za zločin. U četvrtak, grupa od agencija za sprovođenje zakona, velikih Bitcoin razmene, i akademici pokrenula grupa pod nazivom" Blockchain Alliance "u nastojanju da pomogne u borbi protiv blockchain- u vezi kriminala i obezbediti dodatni legitimitet za tehnologiju. "

Brajan Fang, reporter u Vashington Postu, kontekstualizovani stvaranje groupbi Komentarišući nedavnih događaja:

"Za mnoge koji nisu upoznati sa Bitcoin, elektronskom obliku gotovine, priče poput ove [izricanja presude Carl Mark snagu je] može da se online valuta izgleda kao catnip za kriminalce. Sen.Joe Manchin (DV.Va) prošle godine pozvao zabrana Bitcoin za upravo iz tog razloga, rekavši da je pomogao "trans-u ilegalne robe i usluga ili spekulativne kockanja" naroda ".

Fang dodao:

"Ali sada, kao deo širih napora da se promeni Bitcoin imidž u glavama regulatora i zakonodavaca, zagovornici tehnologije su počele rad sa grupom čija pozadina i stručnosti da ih cenjen u Beltvaia:. Savezni za sprovođenje zakona"

VATRegulationBitcoin u naslovima

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin je proglašen za neuspeh kada se mediji izbacuju preko Mike Hearn Ekita

Post Bitcoin

Povratak iznad 5.500 dolara: Bitcoin Shrugs Off Fork uz cenu Rebound

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija piše pismo FinCEN-u da pojasni izjave

Post Bitcoin

Bitkoin nema lidera, i možda je to dobra stvar

Post Bitcoin

Bitkein Node brojevi Padaju po Spam Transaction Attack

Post Bitcoin

Bitcoin Core pokušava da remontuje kako nadograđuje svoj kod

Post Bitcoin

Anatomija bitkeinove velike rasprave o skaliranju

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija planira vezu sa svilenim putevima na sjednici za sjedištenje u Senatu

Post Bitcoin

4 Sudski slučajevi koji pomažu u oblikovanju američkog stava o bitkoinu

Post Bitcoin

Bitcoin u 2017. godini: Hedge za devalvaciju valuta za nove tržišta

Post Bitcoin

SEC traži komentar na CBOE Bitcoin ETF Filings

Post Bitcoin

Debata o crnoj listi: kada je OK da se šalju sa Bitcoinovim kodom?