Bitcoin se uputio na novu generaciju razvijaca u DevCore Bostonu | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin se uputio na novu generaciju razvijaca u DevCore Bostonu

Bitcoin se uputio na novu generaciju razvijaca u DevCore Bostonu

Uprkos rekordnom snježnih padavina u regionu, posvećena grupa tehnoloških entuzijasta, vlasnicima poslovnih i criptocurrenci pristalica okupilo se u Bostonu na teren Bitcoin novoj generaciji programera u sredu.

Čiji je domaćin Bitcoin Fondacije, DevCore događaja seriesis namerom da podrži sada primarni cilj u trgovini organizacije za podsticanje razvoja open-source of Bitcoin. Ovaj događaj prati Bitcoin Fondacije obnovljeni emphasison ove misije, i njen pomak od politike i terenskih inicijativa.

Širok spektar govornika prikazanih na događaju, uključujući izvršnog direktora Bitcoin Fondacije Patrik Murck, glavni naučnik Gevin Andresen i bazne programera Kori Fields; Circle Internet Financial Džeremi Allaire i Šon Nevil; GemCEO Mika Vinkelspecht; i Džejms Gatto i Marko Santori iz advokatskoj firmi sa sedištem u Njujorku Pillsburi Vinthrop Shav Pittman.

Tokom jedne primetan panela, Nevil rekao publici da i sadašnji i budući criptocurrenci programeri treba da razmotre fokusiranje napore na stvaranju mehanizama kojima vrednost - i poverenje u toj vrednosti - mogu da se zamene više pouzdano, navodeći:

"Mi imamo sve te protokole za komunikaciju i trgovinu, ali su slojevi nestali su skup protokola i formata za razmenu vrednosti i protokola i formata za identitet."

Ovaj događaj je predstavljen radionice koju je neprofitna CriptoCurrenci Certification Consortium (C4), koji je debitovao na predloženi set standarda za kompanije koje se bave sredstva kupaca.

Bitcoin jevanđelista i Autor Andreas Antonopulos bio prisutan na skupu, dajući kratak govor o Bitcoin i kasnije potpisivanje primeraka svoje najnovije knjige. Kasnije, Blockchaindeveloper Kevine Houk vodio sjednicu o razvoju API.

Ovaj događaj je prvi u nizu, sa drugim sastancima će se održati ove godine širom sveta.

Pravni rizici navedene za nove programere

Gatto i Santori je navedeno dve oblasti - patentima i Zakona hartije od vrednosti - koje nove programeri, naročito oni koji su s obzirom na stvaranje i izdavanje tokena putem inicijalne novčića ponudi, trebalo bi da pogledate pažljivo pre nego što gura dalje na određenom projektu.

Njih dvojica kasnije sproveo neformalne sesije sa programerima širom konferencije.

Potvrđujući zajednički mržnju među programerima open-source prema ideji patenata, Gatto gurnuo prisutne da razmotri patenata kao odbrambene sredstvo da zaštite svoj rad.

"Pozivam vas, čak i oni koji misle patenti su zli, razmislite o dobroj strani toga", predložio je on.

Santori upozorio da su regulatori aktivno gledajući kako se izdaje tokeni, i rekao da programeri treba da mudro zbori ili rizik izazivanja pažnje od agencija kao što su komisije za hartije od vrijednosti (SEC).

"Ako postoji neki koriste pored pukog nagađanja, onda radite u pravom smeru", rekao je on. "DIK će želeti da vidi neposredno, ne-spekulativne, ne-investicione upotrebe."

Istraživanje standardi

Tokom druge sesije, C4 Michael Perklin i Džošua Mekdugal prošao kroz kompanije predloženog CriptoCurrenci Securiti Standard i objasnio kako, kako stvari stoje danas, kompanije u službi ekosistema razmene i novčanik se oslanjaju na asimetričnih pristupa bezbednosti.

Ovaj pristup, kako su tvrdili, stvara sistematske rizike i dovodi do potencijalnih blokada puteva za budući razvoj.

Perklin postavljen predlog kao da je po uzoru na druge svoje vrste, tvrdeći da revizori potreban i standard da svoje procene o i referentni okvir kada se gleda u kompanijama u ekperiemntal i stalno razvija prostor.

"[Standard] odnosi se na preduzeća i criptocurrenci sistema koji treba da skladišti Bitcoin, prodavnice litecoin ili bilo criptocurrenci. Bez toga, svi su ostalo da se uradi bezbednosti sami", rekao je on.

Perklin kasnije rekao CoinDesk da je potražnja za bezbednost standardni postoji među kompanijama u Bitcoin prostora koji raspolažu sredstvima klijenta. On je ukazao na deviznom ekosistemu posebno kao posebno prijemčivi predloga, i rekao da se nada da će komentar period da prati će dati dodatnu povratnu informaciju koja poboljšava predlog.

Bitcoin FoundationDevCore

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija Fondacija radi bitkoin novčanik Coinpunk

Post Bitcoin

Bitcoin: Novi vodovod za finansijske usluge

Post Bitcoin

Sledeća verzija Bitcoin Core verzije za uključivanje pametnijih transakcija

Post Bitcoin

Bitcoin briga protiv upadanja i krađe kovanog novca

Post Bitcoin

Barclais banka blokira korisnički račun nakon Bitcoin transakcije

Post Bitcoin

Top 5 SAD-a za Bitcoin bankomate

Post Bitcoin

Bitkoin u Headlines-u: Rolling Vith the Punches

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija planira vezu sa svilenim putevima na sjednici za sjedištenje u Senatu

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija bira BitGo Enterprise za usluge finansijskog upravljanja

Post Bitcoin

Blockstream CEO: Bitcoin Stvaranje toksičnog okruženja za programera

Post Bitcoin

Dovn But Not Out: Bitcoin drži na bullish teritoriji